Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Chci začít - poradíte? - Klikni zde pro originální téma
Venus.Revo
Zdar huliči. Mám nakreslenej návrh boxu, ale posral se mi skener, takže to sem hodím až to naskenuj u kámoše...
Mám skříň 80x80x40 (v*š*h) a chci do ní hodit 2x 70w...
Chlazení, větrání atd bych řešil později, ale teď mě zajímá, jestli by pro mě bylo výhodnější si z jedný půlky udělat matkárnu (samozřejmě to od sebe pořádně oddělit...) a v druhý pěstovat z řízků, nebo jestli by pro mě bylo řízky pokaždý kupovat, nebo v ještě jedný skříni (80x40x40) udělat matkárnu zvlášť.

Díky za odpovědi, páni, a pozdějš bych s váma pořešil ventilaci a výrobu pacháče...

Ještě jedna otázka... Dal by se použít bíle-lesklej akrylátovej sprej na nastříkání stěn? A je markantní rozdíl mezi stěnama natřenýma na bílo a nějakejma páskama (samozřejmě že nějaký ty uber-kvalitní pásky maj odrážlivost jak svině...)?
do_0b
no tu matkarnu v 80*40*40 by jsi nemel spatne a v te prvni skrini jed porad 12/12 a jenom doplnovat rizky. a treba co 2 tydny by jsi neco malo vzdycky sklidil
Venus.Revo
Čau, nechceš poradit na icq? Bych docela bral :D
Asi by to bylo i rychlejší než tu čekat na foru x)
Venus.Revo
Tak jestli jsem to dobre pochopil tak bych proste pres seminko udelal par kytek a z jedny udelal matku - ustrihnout nad 3. patrem listu a ona se rozvetvi a pak znova - tu bych mel v ty mensi skrini spolu s rizkama, ktery kdyby byli dostatecne velky, tak bych je soupnul do 12/12 skrine, nebo bych je tam soupnul hned jak maj koreny a aby hnedka kvetly? (to se mi zda divny, by musely byt uplne mini palice a kdyby to slo hned na kvet, tak by se to ani nemohlo rozvetvit ne? takze by tam byly mini-palicky a jeste na jedny vetyvce...) asi jsem to blbe pochopil, tak me nejak opravte no...
re:Bit
Není to divný, říkáme tomu průbežná sklizeň, sám ji taky "stavím", protože mě nebaví čekat měsíce něž zase snad sklidím.Takhlenc můžeš sklízet kdy chceš, podle toho jak často budeš doplňovat řezy na květ a samo podle délky kvetení jednotlivých odrůd.
Zasadím semínka některé "ověřené" seedbanky (hodnocení těch nejznámnějších najdeš tadik ).Vyselektuji nejsilnější maminku, z ní udělám přibližně 7cm velké řezy a ty po prokořenění rockwollem dám z řízkárny se zářivkami do kvetoucí skřínky se sodíkem.
Z minipaliček strach nemám, hlavně že bude co dýmit :))
RadicalEgo
Jo,prubezna sklizen je dobra vec...ale kde ma clovek furt shanet ty rizky,kdyz nema svoji matku...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma