Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Co to tu ku..a tak smrdí?! - Klikni zde pro originální téma
Moltres
Zdravim opět v in galerii.. Po minulém celkem zdařilém pokusu jsem zvolil stejnou genetiku jako posledně s tim rozdílem, že jsem tam dal jen to lepší pheno. Jedná se o HASHBERRY od mandaly. Slibuji si od toho větší výnos a celkově toto pheno je lepší než to druhé, což uznal i matkář a druhé pheno nemilosrdně zahubil. Toto je má rozlučka s timto genem, příště chci zkusit něco jiného.

System: 600w drip

růst: 30dní (tady jsem trochu zaexperimentoval.. Mám z toho teď tak akorat vytáhlé košťata a zbytečně prosvicene 2 týdny. veškeré dohady o tom, že je lepší mít delší růst, který zajistí i vyšší výnos jsou o ničem. Kytky maji kolem metru, možná víc. lampa stejně prosvítí tak max 60cm, takže mam pulmetrove stonky a na nich salámky. nafotím to líp, ať to vidíte.)

fota jsou včerejší, 53. den na květu

už jsou 2dny jen na vodě, přesně za týden pujdou pod kudlu.
Moltres
nějake další foto

vyjimečně se mi vyhla plíseň.. Mám to v dost vlhkem prostředí a v minulem kole mi zničila tak 6 vrcholovek.. Teď jsem se to snažil pořešit a vyplatilo se.. Včera jsem našel jedno minimálně napadené místo.. Postříkal jsem to bud rot stopem.
Machoman
Čus vypadá to slušne a jaky si udelal to antiplisnovy opatření? Ten postřik?
veškeré dohady o tom, že je lepší mít delší růst, který zajistí i vyšší výnos jsou o ničem.

Ahoj...
no to přece záleží na tom jakej model, jakej grower a jaká watage je použita :D měj se :bandit:
Moltres
citace:
Původní příspěvek od Machoman
Čus vypadá to slušne a jaky si udelal to antiplisnovy opatření? Ten postřik?


Tak mam tam celkeme 3 ventilatory na ofuk+odtah nonstop, koupil jsem postřik preventivní, ten jsem ale nepoužil a pak jsem koupil ten bud rot stop. Ten tyden už to dojede v poho.



citace:
Původní příspěvek od 36 CHAMBERS
veškeré dohady o tom, že je lepší mít delší růst, který zajistí i vyšší výnos jsou o ničem.

Ahoj...
no to přece záleží na tom jakej model, jakej grower a jaká watage je použita :D měj se :bandit:


jj, to máš naprostou pravdu a ještě jsi zapoměl napsat, že záleží taky hodně na prostoru, který osvětluješ.. Muj prostor (cca 125*125) je podle faq idealni pro 600w.. Minule jsem přepinal jak byly poloviční.. Teď jsem chtěl zkusit, co to udělá, když nechám stejny model na růstu dýl.. Zjistil jsem, že je to na piču.. Myslel jsem to takhle:)
niemand007
30 dní na růstu (v hydru) - takový plejtvání elektrikou :eek: zbytečný, navíc kytky víc žerou. a větší výnos? to tvrdí kdo? někdo kdo má nadrcenej FAQ? :baby: akorát se to pak ohýbá jako prase, takže ty největší šišky se válej někde pod úrovní květináčů/bubláků/rohoží. všiml jsem si, že je to teď v módě mít půl až metrový kytky a zvlhčovačku.
grow máš zmáknutej perfektně. přeju hodně úspěchů
Moltres
Včera jsem šel na kontrolu a prohlídnul pořádně všechny paldy.. Už zase to začínalo plesnivět, tak jsme zasahli a všechno to pokosili. Trvalo nam to tak 5 hodin, ale uteklo to rychle.. Smradu teda jak hovado, i když jsem se na to převlíknul, tak jsem byl citit ještě dneska rano.. A to jsem byl včera na treninku a spoluhrači na mě po treninku ve sprše: "kurva, my tu citime hulení, skera" a čichali ke mě.. Nikdo z nich neví, že pěstuju, tak jsem jim říkal:"Hoši, to je moje nove mydlo, cannabis for men":D A oni tomu fakt uvěřili, hehe. čichali k tomu sprcháči a tak.. Radši jsem z te sprchy honem zmizel.
Pak jsem jel za přítelkyní, ta hned na mě, že jedu skunkem jak cip, tak jsem jí řekl, že jsem měl harvest a šli jsme spát k ní domů. Ráno jela do práce, já si trochu přivstal a ona mi volá: "zlato, jsi ještě u mě?"
a já:"ne, už jsem u sebe"
ona:"jéé, já jsem chtěla, ať otevřeš okno, ráno tam byl strašný smrad, všude to šlo cítit"
heheh

Abych to tak nějak zhrnul,rostly cca 30dní, kvetly 58dní, flushing 6dní.
Vyzkoušel jsem si bud rot stop a musim říct, že plíseň se už po postříkání nešírila, ale stejně vznikala vlivem vysoke vlhkosti v jiných paldách. Na příští kolo se budu muset podivat po odvlhčovačce..

A dal mi něco ten delší růst? Připadá mi, že mám víc vrcholovek, než posledně, jsou to pálky jak lokty:teef: ale uvidime jak to bude s výnosem, spodky stojí za hovno, kytky měly okolo toho metru a 6kilo to nemá šanc prosvitit. Fotky bohužel z harvestu nemam, protože jsem zapoměl doma foťák, ale určitě si pohraju s nějakym tím makrem a posklizňovou dokumentací. Zatim zdar a za 10-14dní tu dodam foto sushiny.
Moltres
zdar buci, tak to tu nějak uzavřem a zhodnotíme..
Suchého produktu bylo 450g, a to jen vrchní palice, spodky jsem nevážil, ale těch 30 bych tam myslim nasbíral. Je to feest aromatické, nasládlá vůně a pryskyřičná chuť s nádechem haše.. už delší dobu ho pokuřuju a fakt je tam to hašišové aroma cítit. Šmakuje fajně:) Hashberry jsem si oblíbil, ale přesto už mi v systemku jedou 4x powerplant a 5x pot of gold.. Změna je život:D Kukněte na fotazz a kdyžtak se ptejte na co chcete, rád zodpovím, pokud bude v mých silách..
Moltres
:drools: pro mlsné jazýčky:leaf:
money5
ahoj krasny paldy posilam K.zajimalo by mě jak velky maš ten box? a kolik kytek jsi tam měl?
Moltres
Cus.. Box jsem ted rozsiroval do stran, protoze jsem nemohl ani za p..u dat g/w. Ted mam 120*140 a v poslednim kole, ktere zde neni publikovano jsem dal 610g, coz jel lehce pres g/w. Kytek jsem tam mel vzdy 9. Mám rád velké salámky:teef:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma