Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Ahoj pěstitelé, zdraví nováček Bob... - Klikni zde pro originální téma
BooobikA
Ahoj všichni. Takže na marihuanovém poli se nacházím teprve chvíli (od ledna 2008 jsem se poprvý kvalitně zhulil), zatim jsem si na balkoně vypěstoval 2 kytky... Samozřejmě no name semena, nerozvětvoval jsem to, o tom jsem se dozvěděl nedávno, takže úroda byla maličká (celkem jsem z toho umotal 25 jointiku...).

Teď se v bytě dělají nějaké změny a až bude koloběh úprav u konce, chtěl bych pořádně (s vaší pomocí) promyslet jak z mojí skříně (rozměry potom dodám, bydlím jinde, nemůžu změřit) vyrobit mini-pěstírničku.

Chtěl bych jí vyřešit tak, že bych si udělal matkárnu-řízkárnu v menší skříni a samotnou pěstírnu v té větší.

Takže tady mám první dotazy (míry odhaduju):
Menší skříň(ka) má rozměry cca 60výška*60dýlka*35hloubka. Sem bych chtěl ke stropu hodit s nějakým stínidlem 70kovou výbojku a mít tu jednu kytku matku, kterou bych průběžně ostříhával na řízky, aby nevyrostla. Větrání bych asi vyřešil pasivním nasáváním z otvoru dole a aktivním odtahem nějakým větráčkem (skříň je malá, takže neplánuju tam dávat víc než nějakých 100m3/h) a na něm by byl nějakej podomácku udělanej pacháč, aby to tolik nesmrdělo (samozřejmě nevonělo ;-) ).

Větší skříň bude mít míry zhruba 100výška*100dýlka*40 hloubka. Sem bych hodil dvě70ky (tady mam další dotaz... existujou nějaký strtéry, tlumivky atd pro dvě70ky najednou, nebo jeslti budu muset mít pro každou vlastní.) na nějakejch 2*5 kytek větrání bych řešil aktivním nasáváním dole z boku a odsávání bych hodil stejně silnej větráček na druhou stranu nahoru + pacháč.

Takže se vás chci zeptat jestli to má vůbec naději na funkčnost. Jestli tam mam nějaký blbosti tak mi řekněte. Jsem tu novej, tak mě šetřete. Jo a FAQ jsem přečetl, tak mě tam znova neodkazujte, pokud neodkážete přímo na konkrétní sekci, díky ;-)...

Zejtra sem hodim oskenovaný nákresy na čtverečkovanym papíru :) ..

Tak ať rostou!


EDIT:// Ještě jedna otázka. Mam to tam hodit jen tak volně a ustřihávat, nebo SoG, nebo ScroG, nebo co by se dalo ( jestli ) spáchat.
Hlava
az ti bude 18let tak to zkus znova , cau
Jablko
Stručné jasné :teef:
_jOq_
Hihihi, stejně se sem zaregistruje pod jiným nickem znova, jestli to nehlídá IP adresy.
Wolker1
IP adresy bohužel neregistrují :-(
Intergalacticc
to je karbulín :D když je registrace od 18 ho mohlo napadnout že nemá psát věk 16 :D hlavně že faq si přečet ale todle mu jaksi uletělo :rasta:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma