Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
Aerogarden 70w + Lowryders 1st grow - Klikni zde pro originální téma
gaga
Zdravim vsechny, sem tu se svym prvnim growem, dovez jsem z USA Aerogarden po tom co jsem ji videl v High Times, diky dobrymu kurzu to vyslo celkem levne a nemusel sem aspon nic vyrabet..
Z amstru sem objednal seminka Lowryder 2 a pustil se do toho, zatim ti teprv zacina, ale uz i tak mam par malejch problemku, ze nektery seminka vyklicili uplne na hovno a jakoby se zasekli po prasknuti, kazdopadne tam ted roste sest kyticek a vypadaj celkem k svetu.. one love.
gaga
Pridavam prvni foto, trosku sem je prehnojil asi, proto jim zlehka osichaji listy, ale doufam, ze to bude ok, chybama se clovek uci :-) Jinak je tam pasivni nadech a na odtah je vetracek 105m3/h plus homemade filtr.
skood
zdravim chlape, něchtěl by si nám trochu popsat skřín rozmery, cim budes hnojit atd. Jo a jeste se chci zeptat kolik si dal za ten Aerogarden a taky jeho rozmery a na kolik je litru;) diky
gaga
Cus bro, skrin je 60cm vysoka, 38cm siroka a 50cm dlouha, rozepisu se s vic fotkama pozdeji, je jeste trochu nedoresena, musim sehnat poradne folie a podobne, aerogarden jsem koupil ve verzi Deluxe na ebay za asi 3tis na nase, tak mrkni na web www.aerogrow.com kvuli tem rozmerum, ma luxusne nastavitelny svetlo vyskove, tak ze se pod nej vejdou asi 65cm kytky. Zatim
gaga
listy mi nejak usichaj cim dal vic, ma nekdo radu cim by to mohlo byt? mala vlhkost? vetrak mam myslim na tak malou skrin dobrej takze by to melo bejt v pohode
kolego mi se ten systemek moc libí bych si z toho udelal paradni rízkovnici : udelal bych nove plato s vice dírkama na řezy:)
gaga
Přikládám par fotek po menší úpravě, dva nové větráčky, jeden na přítah 80mm a prozatím na ofuk 40mm. Kytičky se spravujou, asi to bylo jen přehnojení, no chybama se člověk učí.
gaga
Strhal jsem alobal, už je na cestě nová bílá folie a taky lepší hnojky než jsem měl, tedka AH Dutch Formula 1 ,2, mikro, no uvidíme jaké to bude, přístě investuju snad do lepšího.
gaga
Pár novějších..
gaga
Makro.
gaga
Po delší době přicházím s updatem, největší lowryder je slečna, takže parádní, tak uvidíme co z toho bude :-) Skřín je upravená, zvetšená a odhlučněná, přisti kolo už budou stejně staré řízečky, ted je mam každou jinak :-) Ty řízky tam dole pujdou jinam, zatím se mějte
gaga
2
gaga
3 "makro" slečinky
gaga
Roste nááám to rosteee, mrkněte celkem zajimavy, tadle kyti aniz by byla lowryder a taky nebyla prepnuta na kvet stejne kvete, a to ma asi 7cm... nechapu :-)
gaga
Novější..
biely
nechapem preco si tento grow zrusil. . . Za skusanie novych veci nic nedas, no druhy grow vypada zelensie ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma