1.st indor, 36w úsporka - Klikni zde pro originální téma |
woytishek |
Omlovám se za pozdní odpovědi, ale měl jsem toho dost na práci, jinak bylo z toho nějakých 60g a chuť prvostřídní, trošku větší výtuh na mě :-D ale ti co to hulili tak měli jenom chválu....samo že už taky nic neni :-D |
|
|
SMOKER |
citace: |
Původní příspěvek od woytishek
... Pokud chcete tipovat, můžete, nejbližším třem hodim karmu :-) |
Původní příspěvek od SMOKER
typujem tak 66,6g :devil: |
Původní příspěvek od woytishek
bylo z toho nějakých 60g |
A kde je moja karma ? :teef:
planujes rozbehnut daky dalsi grow? :)
:smoker: |
|
|
marie |
Tak docela čumím. Měl jsem dost neúspěšnej pěst s úsporkama, ale vidím, že chyba byla asi opravdu na mojí straně. Chtěl jsem tomu řádně osolit, tak jsem použil 2 x 200 W flower spectra, jenže pak jsem to pos..l, oškubal jsem to, panč se tam objevily nějeký bestie a ještě jsem tomu dal Omite v 30. dni květu. Pak to šlo do háje. První pěst, no. Ale tím pádem jsem to svedl na úsporky. Ale vidím, že zas tak zlý to není. I když dneska jsem viděl kytí pod 400 W HPS a upřímně - na to bych se v životě nedostal, byť Watáž byla stejná.
Ale o co mi jde.. Chcem si s klukama v práci rozjet malej pěst v nějaké bedně. Nejde o výnos, spíš jen tak pro zábavu. Krácení podzimu a zimy.Náklady nula. Mám doma 45 W úsporku, takže to by šlo. Všechno v poho, ale pokud by na odtah byl pooužit PC ventilátor, čím to odpachovat, aby to protáhlo? dík za odpověď. |
|
|
woytishek |
Původní příspěvek od marie
Tak docela čumím. Měl jsem dost neúspěšnej pěst s úsporkama, ale vidím, že chyba byla asi opravdu na mojí straně. Chtěl jsem tomu řádně osolit, tak jsem použil 2 x 200 W flower spectra, jenže pak jsem to pos..l, oškubal jsem to, panč se tam objevily nějeký bestie a ještě jsem tomu dal Omite v 30. dni květu. Pak to šlo do háje. První pěst, no. Ale tím pádem jsem to svedl na úsporky. Ale vidím, že zas tak zlý to není. I když dneska jsem viděl kytí pod 400 W HPS a upřímně - na to bych se v životě nedostal, byť Watáž byla stejná.
Ale o co mi jde.. Chcem si s klukama v práci rozjet malej pěst v nějaké bedně. Nejde o výnos, spíš jen tak pro zábavu. Krácení podzimu a zimy.Náklady nula. Mám doma 45 W úsporku, takže to by šlo. Všechno v poho, ale pokud by na odtah byl pooužit PC ventilátor, čím to odpachovat, aby to protáhlo? dík za odpověď. |
Hale já jsem žádnej pach neřešil, když hodně větráš, tak to není tak cejtit, ale zas na druhou stranu to smrdí pěkně..jen co je pravda... ale mě to nějak nevadilo u toho usínat :-D Jinak si můžeš koupit nějakej drahej odtah s pach.filtrem, nebo jestli plánuješ PC větráček, tak nějakej home made co tady najdeš, ale já na to sral, já měl tu vůni rád a pokud nemáš za sousedy svině tak to řešit nemusíš. jo a jinak já tu skřín neměl ani na 70% utěsněnou, takže by mi nějakej filtr byl stejně k hovnu :-D zatim čágo, třeba si z toho něco vezmeš :-) |
|
|
Klamath |
Mrkni sem. Taky si ho budu stavet taky mam vetracek pc fan 120x120mm.
myslim ze by to melo stacit
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=30000
nekde sem cetl ze to prej neprofoukne ale ja si stojim za tim ze jo. az neuspech me prasvedci o opaku :D |
|
|
|
|