Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
2 řízky BELADONA - Klikni zde pro originální téma
kouba
prozatím ukazu jak holky vypadají dalsí info az bude aktualní ,protoze jen vsemocný ví jak to snima dopadne, mozna z nich udelam maminy a smiknu pro sebe par řízku nebo je dam rovnou vykvest...
co vy na to ?
kouba
tak tady jsou
Moje
Cau
koukam ,to ti to jako sviti nekde otevrene v pokoji jo?:eek: nebo jak je mas v planu do budoucna zajistit?pac jestli by mely mit matky takovyhle podminky tak to bych ty rizky radsi ani nechtel videt :) diky za ujasneni
kouba
:D ne ne rIzky, nejsou zakorenene takze tet svítím 24/0 takze svetlo v pokoji to nejak neovlivnuje navíc mam skoro porad zatahle, je to trosku amaterske ale je to, jednoduche ,levne a funkcní. kdybych se Do tech matek pustil tak je premístím, třba sem : (http://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=226439 ) postavený plne funkcní akorad nebyl vhodný cas na grow. jeste nemají ani korinky takze uvidíme jak se chytnou a celkove podle okolností. spís to uvadím jako malou inspiraci pro ty kteří si nemohou dovolit: vyhrivaný skleník s boxem jenom na klony. kdyby to nahodou nekoho více zajímalo rad odpovím a vysvetlím.
kouba
vypada to, ze mrsky chytnou ...
kouba
vypadato ,ze se chytnou mrsky... :) do mini bubleru pridam opravdu hodne opatrne trosku hnojiv at mají z ceho rust. pro dnesek vse.
kouba
takze mala aktualizace, prosím vás nelinčujte me !!! je to jen docasne rešení zduvodu stehovaní. splacl jsem to jen tak na rychlo takze zadný zazrak jeste tam chybí odtah který bude zítra. jinak lampa je 150w v dost malinkem prostoru ale uz sní nejake zkusenosti mam :D tak zatím to roste.
kouba
ZDRAVÍM , TAK PRVNÍ FOTKA JE MATICKA AURORA B JE V MINI BUBLERU A MELA BY POSLOUZIT PRO VLASTNÍ PRODUKCI ŘÍZKU NA PŘÍSTÍ SEZONU OUTD. VYPADA JESTE NEHRABANE JEDNAK JE MALINKA A HODNE STŘIHANA NECHCI ZADNE KŘOVÍ TAKZE JI DRZÍM Z KRATKA DALSÍ KYTKY JSOU CK36 SENSI SKUNK X THE HAZE SKUNK ... A POHLED NA CELEK.
LH_grow
ako sa ti udrzuje ph v takom malom kybli ?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma