Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Slabe ucinky. - Klikni zde pro originální téma
kuky
Zdar tento rok mam za sebou moj prvi indor a nebolo to boh vie co lebo sa mi tam obiavil aj hermac takze mal som tam aj nejake to semeno lenze ja by som chcel vediet ci to mohlo ubrat na kvalit sisiek lebo ich ucinky su dost slabe. A este da sa trava presusit??? diky
Ono
kuky:

Podľa Dupalovej knihy tým, že rastlina vyprodukuje semienka, neprichádza o veľké percento účinnosti. Takže menší účinok je skôr daný genetikou, resp. vplyvom podmienok, ktoré rastliny mali počas svojho života, správnou dobou zberu a správnym sušením.

Šišky sa dajú presušiť, ak sa sušia pri vysokej teplote.
Mr.MEN
Jen bych dodal že palička má být usušená tak aby když jí zmáčkneš tak by měla trochu prokřupat, ale zase se ti to nesmí drolit to už je přesušeny.

Většinou kdo poprvé sušil tak od té doby ví jak to má být správně usušené. Já když jsem nedávno měl přesušenou paličku, tak jsem to hned poznal, a ta hnusná štiplavá chuť no fuj:D.
Karloz
já tak týden sušim a pak podle podřeby dosušuji pod lampou. Jinak souhlasím, že nesmí být přesušená, také se mi to stalo a hrozně to škrábe v krkua účinky minimální. Jinak na kvalitě šišek může záviset i odrůda... to newim jakou máš.
presusit asi nepomoze akurat pri vyssej teplote mozes stratit aj to THC co si tam mal... ako pise karloz vsetko ja na odrode... mozu to byt semienka napr. WW a oprca to technicke konope tak to moze ale ani nemusi mat neake ucinky ta rastlina co vyrastie z toho semienka...
grubba
nějaké to semeno ti na kvalitě neubere,to záleží na odrůdě,ale na poprvý bych si z toho moc nedělal ty další growy budou lepší
Kokesh
A co jsi měl za semena byly to semena na indoor..? nebo jsi měl nejaky outdoor semena ...? pokud out nemužes se divit..:)
určitě je to genetikou .) měl jsem absolutně oprcanou kytku plnou semen a byla silná jak prase :smoke:

přesušit se tráva dá a dokonce docela lehce ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma