Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
Nejvíc plesnivějící odrůda - Klikni zde pro originální téma
Hunter37
Zdravím pěstitelé,
chtěl bych založit thread o modelu, který nejsnáze plesnivý, posílejte sem nějaké vaše postřehy, např. kde jste to pěstovali(in/out), jaká byla genetika atd...posílejte i fotečky napadeny plísní....
Já letos pěstoval GWS, vím že je to velmi citlivá rostlina na tento problém, ale moc jsem tomu nevěřil, kytičky jsem měl ve skleníku a okolo 40. dne mi to začalo, převážně ve velkých palicích pořádně plesnivět, tak proto jsem musel předčasně sklidit....pravděpodobně velká vlhkost a náchylná "bílá odrůda" k tomu dopomohli.
H.
auroraindika
mně letos plesnivý nohy........haha no problemo z plísněma......a ani neplesnivý mně osobně gwš.....
Tenhle tread si myslim je k hovnu pac to je irelevantní, jelikož je tam sposty faktoru od fenotypů, přes výživu, podmínky, půdu a hlavně u outu každá jiná sezóna a v in pokud nejsi idiot tak ti nic nesplesnivý páč každý ví že vzduchotechnika a výměna vzduchu je základ!!
Peace...
LSD-3D
tento rok si to odskakala erly misty a ppp ale vsetko je to o pocasi
jestedman
záleží na okolních podmínkách. nejméně bude plísní trpět kytka s malýma řídkýma palicema, dozrávající velmi rychle. tot vše odrůda sem, odrůda tam
Ono
Najviac náchylnú odrodu na pleseň, čo sa mal, bola Santa Maria v skleníku. Tam za obeť padli komplet celé rastliny. Ani White Russian to veľmi nevychytával.

Ale už som mal aj jednu noname indiku, ktorá mala veľmi tvrdé šišky a pleseň nechytila. Z toho súdim, že pleseň napadne skôr vodnaté a na pryskyricu veľmi bohaté šišky.

Great White Shark - to sa nečudujem, že chytil pleseň. Mne napadla pleseň najväčšiu šišku (in), na ktorú som sa celú dobu tešil. Dávam to za príčinu vyššej nočnej vlhkosti (do 65 %), pretože ofuk aj odťah je nonstop.
elanius
Ako pise Ono.

Plesen napada vo vacsej miere indiky, ako som si aj ja vsimol. Su vodnate a nahustene poschodiaa na sebe tomu tiez 2x nepomozu.

Napriklad taky sweet warp je uplne na sracky a na druhej strane bubba gum, palice kompaktne natlacene na sebe, pryskyrice na rozdavanie a ani jedna plesniva palica - takze? Zaklad je mat dobrych rodicov ;)
farda
jen dodam , ze je uplne scestny sem davat treba GWS jen kuli tomu ze to nekomu zplesnivelo ve skleniku, co prosim vas ve skleniku neplesnivi? :teef:
myslim ze zalezi spis na podminkach ve kterejch kytka je a z casti na modelu - je to v pomeru tak 80/20
Jay-jay
citace:
Původní příspěvek od farda
jen dodam , ze je uplne scestny sem davat treba GWS jen kuli tomu ze to nekomu zplesnivelo ve skleniku, co prosim vas ve skleniku neplesnivi? :teef:
myslim ze zalezi spis na podminkach ve kterejch kytka je a z casti na modelu - je to v pomeru tak 80/20


přesně.skleník bez velmi dobrého odvětrávání nebrat


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma