Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
první indoor pod 250w - sodik (model- K2) - Klikni zde pro originální téma
Takze zdravim vsechny.
Jedu svuj prvni indoor a doufam ze mi s tim nekdo trochu pomuze.
tak tady je nejake to zakladni info:
1) kytky mam 3 a to K2
2) svitim 250w sodik (koupil sem cely set v growshopu)
3)vetrak mam obycejny do koupelny, nebo na hajzl s odtahem 200m3/h
4)skrin(natrena na bilo a s bilou reflexni folií z growshopu, ktera je nalepena pres sklenene dvere) o rozmerech 107x80x36. ma na strane a v zadu pasivni otvory (2) a jeden otvor nahore s vetrak.
5) Hnojiva Plagron: plagron roots,alga-grow, phyt-amin, alga-bloom a green sensation
6)svitim 18/6 - zatim jen par dni . rizky jsem dostal od kamose

Kytky zalevam tak, aby byly porad ve vlhku(jen ale kdyz maji vecer, aby se mi nezparily) . Ve skrini mam nejake mokre rucniky a houbicky kuli vlhkosti.... dale tam je termostat na drzeni teploty (nastaveno 30°C),vetrak zatim stiha dobre, akorat ze trochu brbla a dela obcas vyrval. mam problem zatim jen s hnojenim , nevim v jakem mnozstvi mam hnojit. na navodu sice pisou ze se to ma zredit 4ml/litrvody(to pisou zrovna u alga grow, ale mam stejny problem i u ostatnich hnojiv), ale kolik toho roztoku mam vylit do kytek, to uz se proste nedoctu....
taky mam pocit ze neco kytkam schazi , sou takovy svetly a trochu povadli, nebo alspon mi tak prijdou
ph a ec nemerim. ec nebudu merit vubec a phmetr mi mozna pujci znama a jestli ne, tak to budu merit lakmusovym papirem, to se pry taky nejak da, ale zatim sem to nezkousel.
No a to je asi tak v kostce vsechno.
Kdyby se vam neco nezdalo tak me to napiste, at mi z toho pak nevyroste zbytecne nejaky zmetek....

Foto pridam hned
Zedy
K tomu odtahu by bylo dobrý pořídit filtr, pokud bude skříň někde, kde bude problém se zápachem z pěstírny.

Když už si polepoval dveře, tak si mohl polepit i celej zbytek skříně, bílá fólie není přece vůbe drahá a bílej nátěr není nic moc k užitku.

Jo je dobrý, že se snažíš aby měli kytky potřebnou vlhkost, ale pozor ať ti nestojí ve vodě, kvůli zahnívání kořenů a jinak ten ručník přes stínítko a podobně je ideál řešení, pokud nehodláš pořizovat zvlhčovačku.

Úplně nechápu tvůj systém ventilace, máš tam jeden pasivní přítah a jeden aktivní? Bylo by dobrý pořídit pro rostliny ofuk, nějakej klipsňák za pár ká.

Kolik nalít kytkám, klasická zálivka, tak aby si je nepřelil a aby měli dost, musíš vědět sám, taky podle velikosti květníků, nikdy si snad nezalíval kytky?:)

Jestli se ti nezdají rostliny, že nejsou úplně OK, tak pošli foto, takle ti nikdo moc neporadí.

Jinak bez Ec jedu taky a na Ph je více způsobů jak se k němu dopídit, takže pěstu zdar;)
tak tady sou ty slibene fotky....
poznamky k fotkam:
ta prostredni kytka je nejaka povadla , doufam ze to neni nic vaznyho.
vetrak je focen ze zhora
na jedne fotce je videt i predradnik (250w) , jinak predradnik i vetrak mam schovany nahore za tou drevenou deskou
Taky tam uvidite 2 pasivni pritahy(vyriznute diry , nic sloziteho) , jeden na strane a druhy na zadni casti skrine).
zaveseni mam trochu pofiderni, ale chystam se pridelat retez.
:leaf:
vetrak+predradnik
vidite sami...
uz se snad dava dohromady...
vetrak+svetlo+ termostat
filtr zatim nepotrebuji , alspon to tu hezky voni, ale do budoucna planuju, poridit si obycejny filtr do digestore.
s tou folii, no nevim... myslim si ze bila barva je lepsi. kdyz uz folii tak tu diamantovou, ale ta stoji asi 250 za metr ctverecni.
ventilace je uz snad jasna :)
jo a vetracek sem si kouil jeste jeden- dneska ho pridelam
mam taky mensi problem s predradnikem, ale to asi vsichni. ten smejd hrozne smazi :flamer: a ja nechci aby mi sem prijeli pak hasici :cool:
jinak diky za rady Zedy ...
kouba
no vypada to hezky ale, kdyby to bylo na me, tak bych kazdopadne termostat dal na 26 stupnu (30 je hranice a nic dobreho z toho nepachne). Dale podle faq by se pri spravne ventilaci mel vzduch v pestírne vymenit cca 30x/1h esli sem se sekl tak me opravte, mno a dalsí vec je ,ze ta lampa je dost vysoko coz napomaha sice tomu ze je jaks taks dobra teplota ale pro nejlepsí efektivnost by mela lampa byt co nej nejníze k vrcholku kytkam v tvojem pripade by to neslo protze by jsi mel za par hodin uvařene a připravene k podavaní, proto doporucuju zainvestovat do ventilace a nez prepnes tak presadit do velkých qetinacu kdyz das hranate tak se tam vlezou vetsi mnísto pro koreny hodne ovlivnuje mnoztví vyskedneho produktu. growu zdar
ok, kvetinace si tedy pred prepnutim poresim a co se tyce ventilace, tak to zatim facha dobre a hlavne budu dneska pridelavat ten 2. vetrak co sem koupil za dve centa nekde v elektru ....
teploty sem snizil na 28, myslim ze na K2 je to akorat(v enciklopedii pisou ze snese vetsi teplotu :sun: ) a je tam pak taky vetsi vlkost, ktera je dulezita, nebo aspon si to teda myslim.
no jo, s tim svetlem nevim, nekde sem slysel ze kdyz sou ty kytky jeste maly tak by melo bejt spis vic nahore, mam to vysoko cca 30 cm.
skusim to tedy snizit a uvidim co to udela.
thx koubo
koupil sem si ventilatorek (80m3/h) na ofuk kytek, ale nevim jestli neni moc silnej. jak blizko ho muzu dat?
kouba
tak aby prijeme foukal na kytky, měli by se aspon trosku hybat. to zpusobí zesilení stonku, neboj ublizit jim to nemuze.
takze mam tu dalsi fotky, uz se mi to trochu rozrusta, ale vubec nevim jak a kdy to mam zastipovat.... na foru pise kazdy neco jineho, tak nevim co si mam vybrat.
dalsi prispevek...
...
ted tu mam vsechno dohromady i s novym vetrackem na ofuk. mam tam taky ultrazvukovy zvlhcovac. je spatne videt,ale kdyz se zadivate tak ho najdete vzadu v te misce.
jeste jednou a bliz...
trochu z jine pozice :)
cimrman
jj máš to pěkný a zaštipuj to tak aby se zaplnili hodně prostoru žištipování je nejdůležitějšim faktrorem přitvarování rostliny.
Jinak doporučuju ještě tejdne po přepnutí na květ zaštípni půlku paličky pěkně se rozrostou
Ten termostat nastav radši na těch 26 stupňů, protože nad 30 se začíná rozpadat buněčná stěna tzn. že se spomalý růst.
OK. termostat zmirnim, a ty rostlinky nejak zastipnu, asi je vezmu trochu nahore a pak jeste okolo, aby tam nebylo tolik listu, myslim ze tam zbytecne prekazi svetlu.....
mam jeste jednu otazku. nekde sem videl ze se vetvicky daji tvarovat pomoci plastovych kolinek, nebo dratku, ale nevim jestli je to v mem pripade potreba, nebo dokonce nutnost? :confused: taky se bojim ze mi ta travka preroste skrin, protoze ji vysokou zas tolik nemam. nemate nejakou radu?
jinak diky vsem za prispevky :)
cimrman
jo je to dobrý tvarovat dobře si tak můžeš vyplnit skříň a zaplnit tak hodně nevyužitýho prostoru. kolínkama to můžeš ohnout jen o 90 stupňů pokud ho nezmenšíš nebo tak něco. Já osobně preferuju drát tim si to můžeš nasměrovat jak chceš dej pozor když to budeš tvarovat drátem tak když budeš ohybat větev tak si dej pozor ať drát je vedenej pod větví jinak jí můžeš lehce zlomit
kouba
,,dratku, ale nevim jestli je to v mem pripade potreba, nebo dokonce nutnost? taky se bojim ze mi ta travka preroste skrin, protoze ji vysokou zas tolik nemam. nemate nejakou radu?
jinak diky vsem za prispevky ,,
kouba
,,dratku, ale nevim jestli je to v mem pripade potreba, nebo dokonce nutnost? taky se bojim ze mi ta travka preroste skrin, protoze ji vysokou zas tolik nemam. nemate nejakou radu?
jinak diky vsem za prispevky ,, :faq:
cimrman
počítej že až přepneš na květ tak se vytáhnou tak o 1/3
Preparator
zdravim tož listy se ti krüti že maš blbe ph jinak tu teplotu už jak bylo zminovano nech tag na těch 26 v květu pak muže byt vic:) a zaštipovat to můžeš od třetího patra, některe modely však zaštipovat nemusíš se ti rozvětví sami.
Jestli se ti malo větvi nebo tag tam mužeš hodit mh a ta ti to trošec rozkřakuje. ale v tvojerm případě bych použil ty drátky nebo metodu scrog je to nejvíc efektivní a nemusíš se u toho bát že ti to nějak přeroste :)
takze sem se po delsi dobe rozhodl ze necim zase prispeji....
sem uz cca tyden na kvetu (12/12 ) a rozhodl sem se uplatnit techniku stahovani a ohybani pomoci dratků a kolinek, aby mi moje kytí neprerostly.
premyslel sem i o technice scrog, ale do toho sem se neodvazil pustit, protoze o tom moc nic nevim, ponecham to radeji na pristi grow :).
tak tady je tedy nejaka ta dokumentace:
kytky pred upravou a po uprave
a tady jeste pridam foto kytek pekne pohromade ve skrini a jeden detail jedne z kyticek.
no jestli to vyroste jen o 1/3 tak si myslim ze to bude v klidu, ale jestli to vyroste o dvojnasobek vysky tak je to v haji....
jinak hnojim jednou tydne alga bloom a strikam to pythaminemy. Green Sensation nasadim tak za 2-3 tydny, podle toho jak velke budu mit palicky. Ph mam v poradku a problem se zlutymi listy uz nemam, asi sem to malo zaleval a rosil....
tak mi muzete psat zase svoje postrehy, budu rad za kazdou radu i kritiku. jo a dekuji vsem za dosavadni prispevky.
Czest P@blo :rasta: !
********************
Kyti po přepnutí na 12/12 ještě rostou cca 12 dnů ,tak už by ti tolik neměly vyrůst :) ! Jinak s tím tvarováním kytek jsi mohl začít
hned ze startu ,krásně jsi mohl vyplnit co nejvíc volného místa
v boxu atd. ..... No a kyti se mi zdaji trošku více zarostlejší ,
tak bys je mohl taky obrat od listů co zbytečně stiní dolním výhonkům.
:einstein:
Inač * K2 * jsou zatím moc pěkný ,držím palceat to dojedeš
do zdárného konce :smoker: měj se !!!!!!

Czest *** juli ***


/ BUDU SLEDOVAT /


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma