Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Elektronika a Technika

 
vybojka - Klikni zde pro originální téma
BLOODER
nazdrte ... zacinam pestovat a dostalo sa mi ze aj vypojky co byvali kedysi v poulicnych lampach sa daju pouzit ???? je to pravda ???? mam neco taketo co na to hovorite ???
[img=http://img397.imageshack.us/img397/9167/cimg0490ij1.th.jpg][img=http://img397.imageshack.us/images/thpix.gif]
Zedy
Bylo by dobrý kdyby si z výbojky vyčetl wattáž a ve zkratce by tam mohl bejt i typ. Já sem v pouličním osvětlení vyděl OSRAM SON-T 150w, takže použitelná sodíková výbojka i na pěstování.
BLOODER
je to tesla 125w
Zedy
Jo a ještě je pro tebe důležitej ten kód, takle víš výrobce a wattáž. Stejně si myslím, že by to mělo šlapat, už si ji rosvítil? Je to vůbec celej komplet?
BLOODER
nie len vybojka ale uz sa to zhana....vis lebo mam takych doma asi 30 ks lenze nejsu priesvitne ale bilele takych presvitnych mam len asi 3ks
medulda
Na těch bílých (mléčných) bude asi napsáno RVL a ty se na pěstování nehodí (používaly se dřív, davají bíle světlo, obsahují rtuť, hořák (skleněná trubička vevnitř je na koncích sploštělá a má na jedná straně 2 elektrody, na druhé jednu. Mezi tou jednou a jednou z těch dvou (blbý spojení) je vevnitř zapojen odpor). Ta co je na fotce vypadá vážně na sodík (nějaká starší kontrkukce). Doporučil bych ti ale novou výbojku. A klidně starší předřadník. Cena se pohybuje kolem dvou set.
Zedy
Ty bílý bych ani nerozsvicoval, potřebuješ rozsvítit ty čirý pro výhodnější světelný spektrum, přesný údaje si snad najdeš i tady na G. Sežeň si komplet se správnýma parametrama pro tvoji výbojku a zapojení najdeš taky tady na G.
BLOODER
ok diki


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma