Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 [2] 
Jak by jste zhodnotili uplynulou sezónu? - Klikni zde pro originální téma
vojtaxxx
tak já mám vystaráno s mým tempem hulení asi na 200 let a to jsem sklidil asi tak 25 procent (viz. podpis), čorky šlohly jen jednu kytku zcela nezralou ?! a ta tam byla nastrčená jen kvůli nim a mega pole o kus dál přešli.
s tím zbytkem si ještě nejsem jist jestli dozraje ale celkově vzato letos jsem měl nejvydařenější OUT za 11 let pěstění
neslapatpotrave
Minulý rok jsem nepěstil...letos určitě budu (sadim automazara - moje první autoodruda mužu si udělat zářez)
RoyalHarvest
Letos byl ve znamení chilli a tabáku, kterých jsem sklidil poměrně dost - minimálně pro sebe a nejbližší. Konopí jsem z časových důvodů vynechal (nemám dokouřené ještě ani zbytky z předchozího roku), ale pokud příští rok bude situace lepší, nasadím si někam ven kytičku:)
pospa.m
Uplynulou sezonu hodnotim celkem dobre. Sice me zlodejicci o par kytek pripravili, ale zvladnul sem sklidit dost abych prezil do dalsi sklizne. A uz se nemuzu dockat az za chvilku zase zasadim! :)))
atletico
Zdar družstvo ;)
Ja teda dufam ze tato sezona bude lepsia ako minula..navstivili moju guerilla "zahradku" srbsky osadnici ktory tu kradnu nasincom nie len pracu ale aj urodu.. Tento rok ale pouzijem pre istotu fotopascu a na kazdeho navstevnika si pockam paralyzerom ;) celu jesen a zimu som zbieral info ako na indor aby som sa nemusel spoliehat vylucne na vonkajsok takze snad to bude uz len a len lepsie

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma