Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
Seedsman - Klikni zde pro originální téma
Zdarec groweři, jelikož nějakou dobu pokukuju po nabídce této seedbanky - http://www.seedsman.com/en , kde nabízejí genetiky známých jmen za relativně nízký peníz, tak by mě zajímaly vaše zkušenosti s pěstováním kytek od týhle seedbanky. Zároveň mě zajímá, za jak dlouho Vám přišli přímo odsud semena, jak zabalený, bonusy atp. Prostě veškerý Vaše zkušenosti sem. Navíc máme jakožto členové grower klubu 10% slevu. Což je cool... Osobně si chci koupit White Whidow a NL. Osobně sem viděl pouze thread Stoned Observera, kde měl Ata Tundra a to se moc nepovedlo - http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=32828 . Dál myslim má guerilla od nich NL, ale výsledky sem nikde neviděl, jestli jsou, tak jsem to přehlédl. Rád bych se něco dozvědel o týhle seedbance, zahraniční servery nečtu, tak nejsem informovanej, holt sem vidlák... :pimp: :help:
Celller
Cau, mel sem od nej Skunk1, klicivost 100% 7samcu:( meli to byt matky, ale nakonec uschly venku, takze sem ti toho moc nerek, seminka dosli brzy, klasika v obalkach s puchejrema v plastovych kulatych krabickach+ origo obaly, bez bonusu.
Gwar "Novacik"
Hojte Groweri.. prosim vyjadrite sa k tejto teme i viaceri,, lebo tak ako Rappa tak aj ja chcem objednat viacero modelov od seedsman.com a nerad bych premarnil (peniaze, cas a atd..)
Dik Gwar
jirrr
Ahoj,z této seeds bank jsem již něco objednával (G13xskunk-MrNice,Blueberry-Dutch Passion,Sweet Tooth,Night Shade,Red Diesel-Barney's Farm),všecko bylo OK.Doba dodání cca.týden od odeslání peněz přez banku.Vše originál zabaleno.Doporučuji objednávat jen semena od renomovaných pěstitelů a meněl by být problém.
Jahu
Vše ok také souhlasím, Jednoduché objednání, od potvrzení objednávky za týden přišli semena
taky doporučuju a nejen renomovaný pěstitele měl sem G13Haze přímo vod seedsmana....mlska físt, a taky skunk mix-několik hodně dobrejch modelů, a legenda skunk1 každej kamoši mi říkali že nic lepšího vode mě nehulili..posílal sem money v obálce v úterý, v pátek bylo na objednávce psáno processing, a v pondělí tam už bylo despatched, další pátek došli.. všho všudy 12dní táákže vřele doporučuju!!!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma