Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Kouzelná skříňka 400W - Klikni zde pro originální téma
l0lek
Zdar lidi, tak jsem se po dlouhý době přemlouvání dokopal k tomu postavit si skříň a rád bych věděl váš názor. Jako základ jsem si vybral starou skříň 165x120x50. Do ní jsem si vybral kit s "malým" stínidlem a 400W planstar výbojkou.A to je má první otázka. Není to do této skříně moc?Jako odtah počítám s VK ventilátorem 495m3/h, což by mělo bejt až až + nějakej větrák na rozhánení vzduchu ve skříni. Na zvlhčování jsem vybral nějakou ultrazvukovou potvoru co údajně odpaří 250ml/h,snad postačí. Dále se ještě rozhoduju čím skříň osadím. Řízky jsem bohužel nesehnal,tak se rozhoduju se mezi mixem feminizovanejch semen ze sensiseeds a nebo Afghani n.1 taky od sensi. A počítal jsem že do skříně by se jich mohlo vlézt tak 8,co myslíte?Jo a hlínu ještě nevím,ale jistota bude nějakej substrát od Starkla smixovanej ještě uvidíme s čím:). Uff,snad jsem napsal všechno co jsem chtěl.Mějte se a pěstování zdar!
Fruddy
No radil bych ti přečíst si FAQ je tam odpověď na skoro všechn oco jsi napsal..... jo a já bych do toho prostoru ai zvolil spíš A-wing stínítko, je to dost protáhlý.... malý stínítko se soustředí spíš na hranatej prostot (nebo to stínítko trochu roztáni....pokud seš z njákýho vetšícho mesta tak bych asi na poprvé zvolil řezy. ale to je už jenom podle gusta .-)
Celller
Myslim, ze A- wing je tady na tu variantu zbytecna vec, na plochu podstavy by sedelo spis 250W, s tim, ze by zbylo vic mista, treba na klipsnove vetraky, ale klidne tam dej 400W, s tim odtahem co pises je to parada, mas to dobre vymyslene. U substratu si davej pozor na nebezpeci skudcu, jeste bych ho dal do trouby vysterilizovat, dal si spis sezen meraky na EC a PH, mit je, je vyhoda, dal nejaky ofuk, plocha na 400W je dobra, kdyz vezmeme v potaz, ze lampa pokryje 1x 1m, tak jeste trosku chybi na plose, ale to nevadi, zalezi, jak vyplnis prostor, co na steny te skrine? Bohate staci klasicka cerno- bila folie. Na zvlhcovani myslis asi Nebler. Kvetinace bych volil cca 6l, s tim, ze seminka sazis samosebou do malickych kvetinacku, to same i s rezy, a nejdriv nechas poradne prokorenit, po te presazujes, lepe prorostou vetsi kvetniky. Hnojiva?
Rascal33
no ja jedu uz 3 roky v biobizu biogrow+bloom+topmax a lačez
l0lek
Dixx za reakce :), no na stěny koupím nějakou fólii v zahradnictví při jednom s hlínou,nechtělo se mi jí brát z netu. A na hnojiva jsem zapoměl-bude to od Advanced hydroponics grow a bloom-oboje po litru,snad postačí.Když ne tak dokoupím. A jo, to zvlhčovátko je opravdu mininebler.Jo a opoměl jsem taky pachovej filtr-ten je nevim jakej,ale pobere 420m3/h tak doufám že to zvládne filtrovat s ventilátorem 495m3/h :D
Fruddy
l0lek : hmm asi jsem uplně vygumovanej ale do teď jsem si myslel že Advnced hydroponics je jenom na hydro a aero sistémy....
a neboj tan filtr to zvládne, když si vezmeš že ten ventilátor musí vynaložit ješte sílu na odtah a ješte trochu síly na protlačení potrubým tak je to ideální.
Rascal33
sice nejsem velkym priznivcem AH ale ty hnojky se daji pouzit i na hydro/aero i na hlinu/kokos


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma