Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Friendship never ends? - Klikni zde pro originální téma
100%žaluzie
Zdravím..

potřebuju někomu zdělit tenhle svuj příběh.. Chtěl bych, abyste si touhle cestou uvědomili, co vlastně máte za poklad, když je vedle vás člověk, kterýho milujete a kterej miluje vás.....

Kdysi dávno jsem měl přítele. Ten přítel pro mě byl víc, než kdokoliv jiný. Ukázal mi cestu, otevřel mi oči... Věříte v sílu telepatie? My sme v ní věřili. Věrili jsme i ve spoustu jiných věcí.. V osud, lásku, dokonalost. On byl dokonalý ve své vlastní komplikovanosti. Prožili jsme spolu tolik zážitků, že by mi to málokdo věřil. Každý den, co jsem byl s ním, jsem na něm objevil další věc, která mě fascinovala. Vždycky mě dokázal rozesmát.
Měli jsme toho tolik společnýho. Rozměr chápání našeho světa i naději v lepší zítřky. Ale největší rozdíl mezi námi byla moje orientace. Dokonce ovšem ani ta nedokázala zbourat základy naší společný existence, našeho přátelství. Nebylo nic na svetě co by nás rozdělilo.. Ani drogy, holky, peníze, hádky i naše afektované matky... Vlastně jen jedna věc..
Byly to dvě slova.. a já je vyslovil.

Bylo to: miluju te.........................................

Ten den se všechno změnilo. Bylo to neplánovaný. Přišlo to spontáně.. Nemám mu to za zlý ani se na něj nezlobim..
A dnes??? Občas ho vídám, dáme si brko.. pokecáme. Ale udělala se mezi námi propast. A most přes ní začal hořet. A není v mojí ani v jeho moci ho uhasit. Asi bude lepší, když ho necháme shořet............. ...... ......

Snad to aspoň někdo z vás pochopí..

P.S.: Schválně jsem si založil novej nick, abych zůstal v anonymitě.. tak se nezlobte....

S úctou
100%žaluzie
Maggie
No, s tím se možná dá něco dělat, ne? Zkus si s ním promluvit, jaks to vlastně myslel... Jestli ho fakt miluješ (pak mi tam neseděj ty holky), nebo jestli to mělo být jenom vyjádření toho, jak ho moc máš rád jako kámoše...
100%žaluzie
jeho holky... :)

Promluvit? Mluvili jsme spolu... Ale tenkrat neco umřelo. Neda se to zmenit.. On je jako živel. Nespoutaný .... ..

Chtěl sem tim všim jen upozornit na to, abyste si važili lasky....
V dnešní době je to totiž nedostatkový zboží..


Bye
HoPe
2 100%žaluzie

Člověče, nedělej si z toho těžkou hlavu, zbytečně by ses trápil. Vím, že bude těžké na to zapomenout. Musíš přijít na jiné myšlenky.

Já jsem zase BISEXUAL a vůbec se za to nestydím. Přiznám si to a beru to naprosto vklidu.

A ještě jednou: JSEM BISEXUAL

Tak vidíš. Hodil jsem to tu a co se stalo?

HOVNO

Možná za to přiznání dostanu negativní karmu ale mě to nevadí. O tu mi vůbec nejde. Všechno je to o pochopení člověka člověkem.

marc
Tady preci neni problem v tve homosexualite, ale predevsim v tom, ze milujes nekoho, kdo tvoji Tvoji lasku neopetuje. To, ze s takovym clovekem uz nemas normalni pratelsky vztah (nejlepsi kamosi) je podle me docela prirozene ..
Maggie
No stejně si pořád myslím, že by sis s ním měl promluvit....
caravell
to je ale pochopitelny...stalo se mi neco naprosto podobnyho...s tim rozdilem ze dotycnej byl opacnyho pohlavi a ja sem heterosexual...mela sem super kamarada...nejlepsi clovek na svete mohla sem s nim byt cely dny a cely noci...presne jak si psal...a jednou mi rekl taky ty dve osudova slova..a to bylo asi az po dvouletem nezapomenutelnem pratelstvi...nevim co se ve me stalo ale najednou se zmenilo naprosto fsechno...uz sem videla jen to ze me miluje...a neslo na to zapomenout...uz sem ho nemohla jen tak pohladit aniz bych f tom nevidela vic...uz sem mu nemohla rikat, to co sem mu rikala....prestala sem k nemu byt uprimna...taky se moc nevidame ale paklize bych to pratelstvi neznicila ja svou neuprimnosti...znicilo by se samo...protoze slovo "miluju te" nepatri do svazku pratelskeho..a pakalize ho clovek vyslovi musi pocitat s rizikem...a negdy s dost vysokym...ale neni to nic neobvykleho...takovych pripadu je denne hafo..clovek se s tim musi smirit...neni to ale pro me duvod vazit si lasky a pratelstvi...toho si vazim a budu vazit po cely zivot bez ohledu na to, ze se mi stalo to co tobe...a bohuzel ne jednou.....vim budes si mozna rikat...ze to nebylo takove pratelstvi jako to tve...ale to je zivot...tagze hlavu vzhuru...a zdravim fsechny s podobnyma trablema...ze by to byli naprosto fsichni??? urcite se to alespon kazdemu jednou v zivote stalo...ruku na srdce.....
Al-Ban
Marc to perfektně vystihnul ve dvou větách-stručně a jasně :). Homolka s caravell to zase moc pěkně rozvedli. Myslím, že hlavní problém je přesně v tomhle. Prostě už to logicky nemůže být stejné jako před tím a myslím, že s tím nesouvisí jestli jsi homosexuál nebo něco jiného.
Že chceš zůstat v anonymitě docela chápu. Homosexualita je tady stejný problém jako drogy. Takový člověk se prostě vymyká normálu a to se u nás netrpí. Nejlepší příklad nám opět dávají naši poslanci. Kde to jsme, že se u nás hlasuje o tom, jestli se můžou homosexuálové brát nebo ne. Tím vlastně říkají, že tito lidé jsou něco míň než "normální spořádaní občané", jsou nesvéprávní a proto o nich musí rozhodovat ti "moudří" nahoře. A největší extremisti jsou ti "lidumilové" z KDU-ČSL, ale to není žádné překvapení :(. Nejsem sice této orientace, ale strašně mě to rozčiluje.
Je dobře, že existují lidé jako HoPe, kteří se to nestydí říct na férovku. Jak jsem řekl, chápu tě, ale tím, že zůstáváš v anonymitě dáváš za pravdu těm poslancům, že homosexualita je něco za co by se měl člověk stydět.

K+ všem jmenovaným (později, zrovna není na skladě :))
Avitas
Potěšilo mně, že máš tolerantní a rozumný názor na téma homosexuality, nevidí se to často.

Já také nejsem téhle orientace, ale absolutně nechápu postoj společnosti a jsem v šoku, co se děje. To že nemohou uzavírat registrované partnerství a že se o tom hlasuje v parlamentu, to je prostě skandální.

Já vím, a z vlastní zkušenosti, že jsou to lidé úplně stejní jako my všichni, vzdělaní i nevzdělaní, příjemní i nepříjemní, často to o nich okolí ani dlouhou dobu neví. Já měl možná štěstí, ale znal jsem ( a znám jich ) několik a jsou strašně fajn a jako přátelé bez chybičky.

Posmívat se jim, odsuzovat je a dělat jim překážky ve všem, to je to co jim společnost dává vřele, ale proč ? Nikomu neškodí.

Proč o tom vlastně uvažuju ? Protože je tu skutečně podobnost s huliči. Obě skupiny se liší, a to přece nebude společnost tolerovat !

To jsem se zase spravedlivě rozčilil :)

Dude
bad něčem ppodobnym jsem se docela zapejkal nedávno, když jsem zjistil, že moje přítelkyně "žárlí" na pár mých kamarádů, který mam opravdu hodně rád.
Láska jako slovo je hodně zprofanový, u něj se lidi můžou domluvit možná na hodně přibližnym popisu, aby si vůbec rozuměli.
Láskaa jako energie je bez formy záleží na projevu, kterym jí vyventiluješ. Některý kamarádství maj větší obsah "LásKy" než spousta partnerskejch vztahů, bohužel slova ještě hodně znamenaj - láska, přátelství, kamarádství, flirt,.... projev tý samý energie akorát že s popiskem...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma