Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Za oknom - pokus - Klikni zde pro originální téma
MegaPrask
Thakze. Zasadil som teda nejaky Noname 2x. Su za oknom, ktore je otocene na vychod, v izbe, v ktorej je mizerna vlhkost, priame svetlo tam svieti cca 3 hod, a este k tomu je vonku naprd pocasie uz 3 dni prsiii. Nemam zidny ventilator (zatial) a zatial ani ziadne hnojivo na start rastliniek. A poda je zahradnicky substrat pH 5.5 - 6.0. Thakze podmienky nemozu byt hadam uz ani horsie ako su :) mno ... uvidime ako nam to vyrastie.
Mam to zasadene asi 5. den. Jedna rastlinka rastie celkom v pohode na to v akych rasstie podmienkach a ta druha je pekne vychudnuta. Dalsie info poskytnem neskor ... mozno aj nejaku tu fotku. Som zvedavy, ci aj v takychto blbych podmienkach dokaze vyrast nejaka aspon trochu pekna rastlinka :) ...
(je to len pokus samozrejme) :winner:
MegaPrask
Thakze pridavam fotku. Sorry za zlu kvalitu ale zatial nejaku dobru kvalitu asi ani netreba.
lukedes
ja bych je rozsadil,pac pak to pujde tezko ,muzes pak poskodit koreny
jj taky bych je dal od sebe nebo je tam nech uz na stalo a jen je ohybej do boku ale nevim jestli ti bude stacit misto na koreny.
ty substrat by mel bejt vpoho.hnojivo kup na rust kristalon start nebo travnik a na kvet bych doporucoval plagron alga bloom nebo neco od biobizzu nebo b cuzz a okno bych volil smerem na jih.
kubanecjam
tak.zdravím tě megaprasku.počítej že z toho bude maximálně na dva špeky né-li míň, v případě samic, v opačném případě můžeš uvařit 1 ml mlíka:) Sluníčko už svítí v periodě +-je to už 12/12, která přinutí rostlinu vykvést, a tak nestihne nic víc než se malonko vytáhnout za světlem a vyrašit nějaký ten pestík ( v případě samic ). Jinak přesazovat nemá cenu jelikož jak je jasné z té periody, už nezbývá moc času k vytvoření kvalitního kořenového systému tak se nemusíš bát že by se ti to nějak rapidně prokořenilo, a s místem pro palice to samé..ted už je pozdě. Ke hnojení - podle mýho zcela zbytečný-->nemá cenu hnojit rostlinu která ti stejně nedá víc jak gram (a to možná přeháním ). Další možností je (když už to máš v kategorii indoor) indoor = lampa ! ale pod lampu bych doporučil řízky ze samic což se rovná samici ve výsledném produktu a je to stoprocentní.

jinak to samozřejmně jde dopěstovat i způsobem za oknem..kámoš jede takhle jednu kytku od minulý zimy a potřetí sklízí ( kytku vždy oštípe od palic a nechá jí dál růst, tušim že se tomu řiká nějak jako regedering nebo tak něco ) ale nikdy víc jak +- dva tři gramy z toho nevytáh.)

ale jinak pokus hokus se cení, tak ať se daří megaprásku..
hele pokud vim tak kytka ze semene musi nakej mesic rust nez zacne nakvitat ja sem sazel tento rok jen tak za okno abych videl co to udela.sazel sem je 15.8.08 se vyklubaly ze zeme a dnes meri kolem20 az 25 cm pocitam ze 35-40 by mit mohli.

A ty hnojiva sou potrebny protoze bez zivin to muzes zabalit rovnou :-) peace
kubanecjam
jo jasně, neříkám že nějakej měsíc ještě nepojede, jen si myslím i vídim ze zkušeností že z toho nic moc nebude, a živiny jsou obsažený většinou v substrátu na nějakej ten pátek, a u takle malých rosltin zdá se mi zbytečný hnojit, říkám teď, jasně že hnojit ale stačí až trochu povyrostou..a jestli sázel kolem 12.9 a ty 15.8, to je skoro měsíc rozdílu a to samozřejmně mení situaci, podle mně to budou tak 15cm-20 mršky vyhnaný z posledních sil za trochou slunka..

a jinak jak ti to roste powerplante..už ti to nakvýtá--schválně??

tak ať se daří zahrádkáří staří
jeste ne cekam ze tak za dva tejdny by mohlo ale je my celkem fuk co s toho bude je to jen tak ze semen co sem dostal od kamosa a to ssh,ws,nl/ haze,chronik vsechno f2...dostal sem je pozde na to abych je hodil out a do skrine se na to muzu vy.rat tam jedou ted rezi a to muj oblibenej model, muzes hadat jakej:-)
MegaPrask
o. Ale sa to tu rozbehlo. Diks za nazory a rady. hmm. Myslim ze viem co treba robit pri pestovani rastliniek ale toto je len pokus ze ci sa da vypestovat nejaka pekna rastlinka na skraslenie v takych mizernych podmienkach. Myslim ze aj keby som to hnojil a neviem co este vsetko thak by z togo nebola skoro zidna uroda lebo to nema dostaok svetla. Ok. uvidime dalej ako mi to bude rast. Zatial sa to len pekne vytahuje za slnkom :) to sa dalo cakat :) Vonku mam zasadeny outdoor ktory zachvilu pojde pod noz. To je moj 1. outdoor, sadil som ho vtedy ked som vedel o pestovani velke hovno. Ved thak to aj vyzera. Bude to asi nejaky shit. Tiez Noname. Mozem pridat aj foto ked chcete. Zatial ahoj
MegaPrask
Mno. Uz som ich rozsadil. S pocasim to vyzera dost biedne. Stale prsi a slnko vobec nesvieti. :)
MegaPrask
A este druha. Tejto sa dari horsie lebo sa viac vytahuje.
salebrask8
Taky pěstuju rostlinku za oknem a uz je pekna,jenže mi vylítl papousek z klece a zlomil me ji.Přilepil sem ji izolepou ke spejli a zase nadherne roste dal......:)Ale ma moc tenký stonek nevíte co stím???
MegaPrask
Na ten stonek treba ventilator. Keby je vonku thak na nu fuka viator a bola by silnesia a mozno aj mohutnejsia. A inac. Vy novy groweri. Ked si chcete ukazat svoje rastlinky, ktore pestujete za oknom, treba ich ukazat v threade "pestovanie za oknom jednoducho a lacno" nie sem!!!
Soráč za můj příspěvek už sem ho zrušil at se ti daří.
taky pěstuju za oknem :-)
MegaPrask
Vopred sa ospravedlnujem za hroznu kvalitu ale nemam v dispozicii fotak thak to musim fotit mojim shitnym mobilom. Dufam ze dalsie fotky budu lepsie.
Thakze k rastlinke.
Tejto sa celkom dari co sa cudujem :D zatial nehnojim len polievam ...
MegaPrask
A druha, ktora je slabsia. :rolleyes:
MegaPrask
heh ... mno .... su to obidvaja samce a uz aj vyrastli pelove kapsicky alebo ako by som to nazval :) ... thak som ich zastrihol ... jednu nad 2. poschodim a tu slabsiu nad 1. poschodim ... mno ... uvidim ci to este rozchodia ...
MegaPrask
... rastlinky pomaly odumieraju, thak to tu asi zabalim ...
BejBr
Zdar,taky pěstuju za oknem ale kytka nic moc...roste do vejšky a zaštipovat sem se bal páč jednu sem zaštípnul a chcipla mi :(
BejBr
a je mi líto že ti chcípli,ja na okně začal když sem od kámoše dostal prvni semena...nikdy mi nechcípla žadna na okně nvm no ale uz sem měl pár problémů:jako totální zelenáč sem bodnul 2 semena vedle sebe k oknu ....chvíli rostly nádherně ale pak se jedna zastavila a druha pokračovala vesele růst (o zaštipování sem tenkrat neměl ani páru :D) tak sem si rikal ze jen roste pomalejc ale ne...nerostla ani do vysky ani do sirky jen j narostly semena a chloupky takze ma tak 10 cm a uz ji dozrávali semena...presadil sem jí tak snad se jí bude dařit je fyzicky retardovaná :D:D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma