Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
Actual seeds- C99 - Klikni zde pro originální téma
mrakoplas
Cau,
nemate nekdo zkusenosti s touto malo seed bankou, prej maj seminka od Brothers Grimm? takze bych rekl ,ze delaj F2 ,ale budu rad kdyz se mi k tomu nekdo vyjadri, diky

Actul seeds

Cinderella 99
Stoned_r41d3r
Ja k tomu dodam, ze Actual Seeds se jeste loni objevovali jako bonuisovky u Blue Hempu. Tou dobou na strankach bylo<max pred rokem a pul, fazole se objednali driv, ar nezeru >, ze breeder ma 2 vzorky- actual sativu & actual indicu.

Nechci soudit nebo tak, jen jsem to chtel napsat.
C99 ma jeste femaleseeds.nl ale tam je uz tak rok vyprodana a novy stock semen mel byt v breznu a porad nic.... Dale ji ma jeste joe weed seeds jako F2 od brothers grims. Vrrrrnka od tehle sb jela blue apolo a strasne si ho vychvalovala... http://www.hempdepot.ca/seeds/joeyweed/index.html
edit: bohuzel i tady je c99 vyprodana mozna by se dal najit jiny shop.... a nebo obednat nejaky cross treba AK99 /ak47 x C99/ vypada hodne zajimave
IqTyq
Taky se dá koupit jako F2 na www.eastseeds.com z Gypsyho kolekce (GN Collection, na icmagu tuhle verzi moooc vychvalujou) ale seminka jsou postarší, hrozí špatná kličivost.
mrakoplas
Tak co jsem se docetl na icmagu (moje aj neni nejlepsi) ,tak Rezdogovi nova line nevysla a Mozca negra udelal jenom nekolik desitek semen F6 po kterejch se na SeedBay jen zaprasilo.

OD gypsyho vypada C99 opravdu skvele ,ale ty reporty jsou uz par let stary. Jak rika IqTyq je tam moznost spatny klicivosti.
TAk ja vam nevim ,od koho myslite ,ze by bylo nejvhodnejsi koupit semena.
Stoji i za zminku celkova spolehlivost seedbanky.
Jestli od Gypsyho nebo od Joe Weeda ,tyz prej spolupracoval s Brothers Grimm. Actual seeds se mi zda pochybna, napsal jsem jim mail, tak uvidime jak se vyjadri.
Pojdme zase vzkrisit Holy grail na groweru:)


Jinak zajimavy crossy ma i
Wally duck seeds
UdL
C99, kterou jsem kdysi vypustil do světa, jsem pořídil z F2 semínek od Capricorn Seeds Company. Kytky byly celkem stabilní, jen 2 phena z asi 7 samic - sativoidní a indikoidní, rozdíly decentní, obě phena rostla velmi rychle. Takže bych se tý seedbanky nebál a zkusil ji. ;) BTW tenkrát stála 20 USD.
IqTyq
http://www.hemcy.at/oscommerce/prod...3fe10cf00b67b16

C99 za 20 E
http://www.hempdepot.ca/seeds/joeyw...nderella99.html

Cinderella 99 F2 za 50 USD
farda
co to je zac ten Nectar seeds? vi nekdo naky info?
diky


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma