Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Předvánoční nadílka 08 - Klikni zde pro originální téma
SkunkuKral
Tak a rozjíždím první pořádný grow:):dance: bude to takový předvánoční dárek:leaf::D....

Lampa: 250W Gib(35 000lm)
Osazenstvo: 4x Aurora B. + Firecreacker
Ofuk: klipsna
Teplota: Den-28-30
Noc-20


Foto- Firecreacker uprostřed
SkunkuKral
Řezy se všechny bez žádných potíží chytly a rostou jak o závod:)
do_0b
Cus, napis jakou mas ventilaci a cim hnojis ;) ...

EDIT: jo a jeste na kolik te tak ta skrin vysla :) ...
napis rozmery te skrine jj a hnojky
SkunkuKral
rozměry jsou cca 90 na 90.... hnojky používám plagron.. ale mám v úmyslu přejít na BiooBizz:)
neuvazoval si nad 400w?ja bych ju do takove skrine lupl hned.

proc uvazujes nad biobizzem ja jedu plagron alga bloom,phyt amin,cropmax,enzymi a GS a spokojenost nejvetsi a doporucoval bych zkusit atami b cuzz...tim nerikam ze by mel byt biobizz horsi podle me je to srovnatelny s plagronem jen phyt amin a GS bych rek ze nemaj konkurenci
Preparator
maš to fajne tag at rostu
Preparator
a chtělo by to aktual fota :)
SkunkuKral
řezy se mají dobře rozvětvují se a začínají si zvykat na hnojky;) nejhůř je na tom firecracker, ale už se taky dostává do tempa:) omlouvám se za kvalitu fotek...
SkunkuKral
ještě jedna:D
Preparator
určitě by to chtělo vychytat tu vlhkost vic ;)
Kenyn
Chybí mi tady měřená vlhkost od začátku růstu,zvlhčovačka???v jakým substrátu to jede, měřená teplota více se rozepíš a nezapomeň na fota,kdy přepínáš na květ???jinak dobrý.Zdar
Wejdas
vypada to dost dobre. Jen by me zajímalo jak se už ptal do_0b jakou maš ventilaci? cus
Kenyn
:)
SkunkuKral
K: hej zvlhčovačku teď nemam, ale plánuju ji na další round;) substrát mám míchaný... kupoval sem ho v globu:D je to substrát na pelargonie, pro pokojové rostliny a perlit.. teď sem se díval lampa svítí hodinu a je tam 21°C. přepínat budu asi za týden ve čtvrtek to budu přesazovat do 10l prymalexových kýblů natáhnu síť nechám 3 dny prorůst a přepnu.


W: na odtah mám dva spojené PC větráčky o průměru 10 cm napojené na 13.5V trafo:D jedou jak splašené :)
SkunkuKral
kytky pomalu ale jistě zaplňujou prostor hnojím plnou dávkou v každé zálivvce a kytky to snášejí dobře:) počítám dobu růstu na asi 25 dnů pak budu přepínat na 12/12;)
Kenyn
Kolik máš vlhkost?a co prostříhání než přepneš?
SkunkuKral
vlhkost mam okolo 30%. je potřeboval bych tu zvlhčovačku ael teď už ne.. prostřihane už to je aktual foto přidam co nejdřiv;)
grosancho
citace:
Původní příspěvek od Host
neuvazoval si nad 400w?ja bych ju do takove skrine lupl hned.

proc uvazujes nad biobizzem ja jedu plagron alga bloom,phyt amin,cropmax,enzymi a GS a spokojenost nejvetsi a doporucoval bych zkusit atami b cuzz...tim nerikam ze by mel byt biobizz horsi podle me je to srovnatelny s plagronem jen phyt amin a GS bych rek ze nemaj konkurenci


U biobizzu je bezkonkurencni vysledna chut ;)
SkunkuKral
nechávám to pořádně prorůst potřebuju zaplnit co největší plochu... kytky rostou poněkud pomaleji kvůli nízkévlhkosti, ale zase budu mit vyhodu v květu;)..kytky nádherně voní vždy když otevřu dveře vítá mě krásná vůně:)
SkunkuKral
Tak a je tu síť:banana:. kytky po prostříhání ztratily třetinu objemu:D. sou pěkně natahané pod sítí... síť je z pletiva na ploty:D potáhnutého pvc. teplota se na síti drží na 28 °C. nechám to 3 až 5 dní prorůst podle potřeby a přepínám na květ:winner:
Preparator
cuz hey docela pěkně sis to vychytal :) ale dej si pozor jag to přepneš na květ ten firecracker se ještě hodně vytáhne, tak bych ho možna propletal o něco dyl at je maš pag všechny stejny :)
Jo a jak hnojiš??? davka a jak často? jinkak fajne :D
grosancho
citace:
Původní příspěvek od SkunkuKral
nechávám to pořádně prorůst potřebuju zaplnit co největší plochu... kytky rostou poněkud pomaleji kvůli nízkévlhkosti, ale zase budu mit vyhodu v květu;)..kytky nádherně voní vždy když otevřu dveře vítá mě krásná vůně:)


vlhkost neovlivnuje rychlost rustu ;)

EDIT: a oprav si ten popisek.. mas tam 30 12/12 :D
SkunkuKral
To preparator: hnojim to plagronem... dávkia je plná a v každé zálivce....
To gro: dik ani sem si toho nevšim;)
SkunkuKral
Tak a je to tu :winner: konečně jsou kytky v květu. zařídil sem ve skříni falešný strop, ve stropě je větrák , který vhání vzduch z pěstírny nahoru přes strop a dalším větrákem ve stěně jde vzduch ven z baráku;) snížil sem tím teplotu o 3°C. niní mám pod lampou teplotu 25°C a to je výbojka od vršků cca 20 cm:micro: jinak větve pořád roztahuju asi tak ještě 2-3 dny a pak to nechám růst do výšky....
SkunkuKral
tak nové focení proběhlo:)už začínají vylézat malé vlásky a vůně ve skříni je čím dál tím víc intenzivnípo přepnutí sem kytky ještě 3 dny roztahoval po síti.... a teď už se holky vytáhli tak o 10 cm nad síť;) hnojím plagronem 2x týdně..
SkunkuKral
Paličky jsou tu :winner: vůně se už line přes dveře do domu :leaf:.... teplotu držím na 27°C ve dne ale v noci je tam pouhých 17°C :( listy se začínají pěkně obsypávat malinkýma tečkama pryskyřice :leaf: ..:busted: mám ale takový problém.... budu muset měnit hnojky myslíte že kytky zvládnou přechod z plagronu na všechny složky metropu????? poraďte.:busted:
nero
Hmm davej jim pomalu vjetší dávky a oni si zvyknou a docela dobrý pjeknýýýý :D
SkunkuKral
Zdrawim:) tak včera to byl 26 den květu a já sem byl nucen změnit papání :angel: . Přešel jsem na Metrop(konkrétně všechny tři složky MR2, Amino Bloom a callgreen), pohnojil jsem je podle tabulky na hlínu pro 4 týden květu. kytkám to eventuelně svědčí. Změnu přijaly tím že se za noc zvětšily ku mému údivu jako když to rostlo s plagronem 3 dny :D. začínají se obsypávat listy apalice celkově protahovat:leaf: jsem zvědav jak to bude chutnat :baby:. bohužel se vyskytl i jeden malý problém a to je teplota... i přesto že jsem včera zvednul lampu tak mi nějak vyletěla teplota už ku 30°C...
Preparator
hoj skunku byt tebou tag tam dam wykonější odtah než je pc větrak zvašt tet v květu kdy teplota wětšinou leze o něco na horu diky menšimu prostoru tag asik a nezda se ti že ten ofuk ye malo??? yedna klipsna?
SkunkuKral
Tak o5 je tu po pár dnech další aktualizace:) trochu bylo pozměněna ventilace.. přibyl jeden větrák na ofuk a přidal jsem ještě druhý odtah;) za chvíly oholím spodky ať jde všechno do palic:leaf: omluvte kvalitu fotek trochu mi blbne foťák:teef:
SkunkuKral
Konečně jsem opravil proudění vzduchu a teplot v pěstírně:D momentálně už 4.den chladím lampu větrákem na 12V do auta fouká jek splašený a drží mi teplotu u vršků kytek na 27°C vršky jsou od lampy vzdáleny cca 20cm:) pryskyřice je už je úplně všude jen se kytky omylem dotknu tak mi ruka voní a lepí nehorázně :teef: akorát mě trápí velikost palic.. jsou strašně malé:-( a prakticky stojí na místě:( newíte čím by to mohlo být????
Fikus obecny
Zdárec,máš to pěkný.Jen tak dál.Dávám ti K+.
SkunkuKral
Tak tady konečně pár kvalitnějších fotek :teef: včera a dneska jsem trochu koštoval to co rostlo pod sítí a musím říct že :leaf: množství tak 0,2g a dva lidi efektně zkouření;) to jak potom teprve budou vypadat ty palice:) i bez fluše to chutnalo jako newim jak to mam popsat prostě to bylo dobré:D :winner:
SkunkuKral
Zase byla možnost nafotit pro vás nějaké lepší foto tak je to tu:einstein:
palice už dokvétají blizny hnědnou :popcorn: budu to zřejmě nechávat 70 dní tak v 62 plánuju flush a pak pod nůž :chef: ;)
Montana23
Fakt paráda..
SkunkuKral
Tak a kytce se už dni radikálně krátí:teef: ještě něco málo přes týden a konec. jelikož nemam pachač tak se v tom už neda žit:teef::teef: přihazuju foto.. je z dnešniho rana;)
SkunkuKral
tak sem tu s posledním focením před sklizní:winner: mám nový foťák tak aspoň to poslední focení stojí zato :afro:. palice jsou nádherné voní strašnou intenzivní vůní až s toho bolí hlava:teef: tady jsou fota Aurory :leaf: :goldcup:
SkunkuKral
FireCracker :satan:
SkunkuKral
Dlouho očekávaný den D nadešel. Kytky to maj za sebou a ja taky:teef:. sušim to na 6ti bedmach:) palice jsou velice tvrde a krásné foto sušiny dam až nějaka bude:D
grosancho
:confused: A tipovačka nebude??? :confused::jerk:
SkunkuKral
:megafon: POZOR POZOR :megafon:




na víslovné grosanchovo přání rozjíždím tipovací soutěž, ale pozor není už moc času velmi rychle to schne počitam že druhy vanoční svátek to pude na váhu:babovka:






muj tip je tak 130 g.
grosancho
120 g chutnyho stuffu bez cudek :winner:
hopin
189,5 Gé dobrýho pokouřeníčka
mari
peknyy . kolem 130 gee
Preparator
widim to na těch čistejch 90g lahudek ...smokeitup :)
Rákosníček
136,5g
SkunkuKral
Zváženo, Sečteno a Podtrženo :banned:


Tak s toho co sem navážil tak mi zbylo 112,3 g.

+ min 50 g co se zhulilo za dobu sušení a růstu:teef::bandit:
= takže to nám dává že tam nakonec vyrostlo min 162,3 g

takže si myslim že k těm vánocům to byl celkem pěknej dárek:rasta:
teď už jenom za jak dlouho to zmizí:smoker::satan::pimp::jumper: a NAKONEC :bong:





doufam že ještě přes vikend tu hodim foto sušiny
grosancho
tramtadadaa a na vyhlaseni vítezu se skunk vysr*l :teef:
No nevyhral jsem to? :einstein:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma