Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Jak nejefektivněji "konzumovat" oprcané kytky? - Klikni zde pro originální téma
DawQ
Mám na zahradě jednu solidně oprcanou kytku (protože je hermáč a neuhlídal jsem ho:) ) A tak se chci zeptat jak ji nejlépe, tedy nejefektivněji zhulit (např. výroba haše nebo nějaká vychytaná metoda obrání semínek:) ) Měří asi 3 metry, takže výnos bude docela velkej, ale nechce se mi pak každou pálku přebírat :-D
pište prosím své postřehy jak tohle řešíte:)
Aahz
už jsem to naštěstí dlouho nedělal, ale dřív jsem ve velkém množství obíral "vymíláním" v sít(k)u - rukou to míchal s trochou tlaku a prosíval tak dlouho, až zbyly v sítku jen klacíky a semínka...ale je to trochu prasácký způsob :)
Lupus
nejrychlejsi je udelat z toho drtku jak rika aahz
myslim si ze hash pres lih by mohl byt taky v pohode a nebo hash pres sita (obe metody jsou k nalezeni zde na foru)
Efx
Nejlíp se mi osvětšilo nadrtit to a pak to hodit z výšky třeba na stůl - semínka odskáčou. Taky se celkem dá hodit to na nějakej větší talíř a rýžovat to jak zlato :)
Aahz
ten hash z toho pujde urcite i jednoduchou gumbyho metodou (taky to tu nekde je), ale nevytezi to z toho vse, takze bych z toho pak jeste udelal maslo nebo tak neco..
Zdar mě se osvědčilo to přesít přes cedník s dírkama o průměru 3mm.Vypadá jen drťka a semínka zůstanou v cedníku.Rychlí nenáročný postup.
Nebo haš.Záleží jen na tobě;)
d!Ne74
Taky řešim tenhle problém. Někde mi proklouz hermáč a mam půlku samic v jinym stavu. Zkoušel jsem narychlo udělat mlíko - pár malinkatejch postranních paliček a asi 400 ml mlíka/smetany s kapkou rumu (pro lepší rozpouštění pryskyřic a chuť) a stav nad očekávání dobrej, ale mělo to dost pomalej nájezd. Haš rád zkusim, ale většina pujde na konopnou mast nebo vaření - tam se stejně zužitkuje všechno.
Nesss
gumby hash pro mě jasná volba, vyberu semínka pro další sezonu, a drťku šup do mrazu....návod zde na G víc než jasnej a výnos, pracnost, chuť i kvalita víc než uspokojující...levnější metoda není a zvládne to i moje přiblonďatělá sestra! Hulit oprc je spíš zoufalství a na chuti a kvalitě se to 100% projeví.

peace
Karloz
Zdravim, jestli máš velkou oprcávku, tak to určitě nemá cenu hulit. Nevim kolik máš semínek na jednu palici, ale např já měl tak cca 3-4 semínka, takže to se ještě dalo přebrat a vyhulit. Jinak pokud teda máš hodně semínek tak paličky jsou nejlepší na haš:D
lukluk
Já osobně sem používal krabicu od kuřat nasypal na jednu stranu a takovím grifem třepacím jsem měl semínka na jedné straně a zelí na druhé.čím větší krabice tím to de rychleji.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma