Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
U slepic 2008 - Klikni zde pro originální téma
Efx
Zdravím, pěstuju už asi 4 roky, ale kytky sem se rozhodl ukázat až letos. Po loňské dobré zkušenosti jsem i letos zasadil ke slepicím do výběhu kde je krásně prohnojeno.

Letos sem zasadil 2 kytky z předloňských semínek. Byl to sice noname hermáč, kterej se sám oprcal, ale krásně zkuřoval. Bohužel sem letos nesehnal žádný klony tak padla volba na něj. Vyrostly z toho 2 pěkné holky a kupodivu žádný hermouší kule.

Hnojeno na růst kristalonem start se kterým mám dlouhodobě dobrý zkušenosti. O hnojení na květ se postaraly slípky jak je vidět na fotkách. Sice mi ožraly spodní větve, ale zase se odměnily slepičákama přímo ke kytkám takže hnojení bez práce :-)

Výška kytek okolo 2,5m - nejsou zastříhávaný. Ta na fotce vlevo měla původně 2 takový větve, ale jedna bohužel nepřežila jednu krutou bouřku.

Makra fotky paliček sou z té vlevo kterou asi zítra sklidím už má většinu blizen hnědých, té druhé dávám ještě tak 14 dnů.
Naaadhera palice ake maju byt !!!Vyborny napad stymi sliepkami super bio-hnoivo , mam snim good skusenosti ... a pozeram že nehal si pokochat trosku aj susedom ako ti to prerastlo plot... asi im to nevadi?!
Efx
Tak jedna holka už to má za sebou. Oběsila se chudák ve stodole. Přidal sem foto paliček té co zbyla. Ještě ji vidím tak na 2 týdny snad bude pořád tak pěkný počasí jako do teď.

V tom baráku na pozadí bydlím já takže pohoda. Akorát to můžou vidět návštěvy, ale stejně většina ví že pěstuju...

Jinak všem díky za k+. K těm dotazům z karmy: kristalon se mi osvědčil kytky po něm rostou jako z vody, na květ ho nepoužívám takže cítit není vůbec. Loni sem pěstoval na stejným místě a kytka neškrábala takže ty slepičáky až do konce sou v pohodě.
Efx
Tak dneska sem využil krásnýho počasí a sklidil zbylou kytku. 14 dnů hnusnýho počasí vydržela statečne jenom krapet zfialověla.

Jinak původní kytku sem po 14 dnech pomalýho sušení zpracoval a na fotce je výsledek. Zkuřuje pěkně do pohody a neškrábe. Není to sice žádnej zabiják, ale zhuluje pěkně do vesela.

Ze zbytků sem si udělal menší ohýnek a pěkne se zněj zhulil :-)
Placebo
pěkný to máš ,ale s těma slepičákama bych to udělal malinko jinak :) .. příště zkus posbírat ty lejna to nějakého kýble,zalít malinko vodou a nechat na slunci "kvasit" tak 2-3 týdny ... no a ta poslední fotka :rolleyes: ,i když je to takový bordel,tak si mohl zkusit vymyslet lepší řešení,než to hodit do ohně ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma