Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
my micro grow - Klikni zde pro originální téma
cau rozhoduju se mezi skrini s55 v 170 h 35 nebo s45 v50 h60.co myslite ja bych rek ze ta prvni budes lepsi pac nevim jestli by ta vyska u druhe skrine stacila co vi na to?
svetlo tam bude bud 150w nebo 250w sodik spis 150w pac nevim jestli by 250w uchladil.Ventas na asi vko nebo TD a pritah pasivni.na ofuk kytek koupim vetrak s klipsnou a jeste jeden na chlazeni lampy.
piste rady ohledne toho kterou skrin mam vybrat a jestli do ni hodit sodik 150w nebo 250w diky za odpovedi foto hodim az budu stavet skrin.
piste pls abych se mohl dat do stavby my new growroom
cudas
mozna bys mel lepsi úsporku
S.O.L.
Některé témata jako tohle může založit snad jen línej něco přečíst,nebo absolutně nemyslící člověk. K-
zas nakej chytrej frajer kterej nema co delat tak rozdava K-. :-) proste sem si nebyl jistej a radej se zeptam hned nez rozjedu skrin a pak me nebude stacit vyska nebo neuchladim lampu vis co ja sem budu postupne davat fotky a bude to jako muj dred a kdyz ne se to smazne tak co je ti potom co tu kdo zaklada a ne za to davat K-.mej se :-)
ale jinak ten interpol mas moc peknej k+
S.O.L.
Jako frajer se rozhodně necejtim,přece jenom nejsem na G nějak extra dlouho,ale chlape uznej sám že to co si sem napsal je uplná blbost. Tak si narvi do 50 cm vysoký skříně 250W sodík.Květináč je vysokej 20cm,když pověsíš lampu se stínítkem,tak ti to spolkne dalších 15 cm a na kytku ti zbyde nějakých 15 cm. To ne že to neuchladíš,ta kytka ti shoří jak papír. Jestli si o týhle variantě fakt přemýšlel,tak kloubok dolů.Si registrován jako stálý člen,takže počítám že tu máš něco načteno a máš tak nějakou představu o tom jak dokáže hřát sodík,mimochodem každej druhej měl s teplotou problémy včetně mě,takže stačí jen pročíst pár threadů a máš obrázek jak by to asi mohlo vypadat. Rád ti poradim,pokud budu vědět,ale ušetři mě i ostatní takových otázek pro příště a co se týče toho K-,tak to ti rád změním na pozitivní až se ti zadaří. Ostatně od toho tu jsou,stejně jako ty kladný. Měj se a přeju ti ať se daří...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma