Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
Bubbler - Klikni zde pro originální téma
crazyshit
NAzdarek kasparek,chtel bych se zeptat na jednu wecicku.Zakladam si NEW bubbler,ale nemuzu sehnat wuxual.Koupil jsem krystalon start a obm.Staci tato smes???Jo a jeste o hydoponii:nemusi se pestowat jen ze rizku,ne?muzu si to nechat napred trochu vyrust v pude a pak to presadit do bubbleru???Dejme to,ze jo.Takze mam malou rostlinu a nemuzu sehnat ani rockwool.Staci kdyz mam ten hydropinickej kvetinac do kteryho dam rostlinku a obsypu keramzitem???a taky bych se zeptal,jaka je hlawni vyhoda toho,ze se da do skrine pletiwo????
viridis
Zdar - tahle kombinace hnojiv zatim staci. Na qet si porid jeste kristalon s nizkym obsahem dusiku (je to na nem napsany jako pomer NPK), treba plod a qet. Nebylo by od veci poridit nejaky stopovy prvky, mne se osvedcila mikrochela, ale na trhu toho bude spousta....
Kytku muzes mit odkudkoli, je vsak vhodne ji oplachnout koreny, at to nezaprasi cely bublak. Postup jsi napsal spravne - davej pozor na tepelny soky (pri vyndani z teply hliny to neoplachuj ledovkou a sup do teplyho bublaku!!! na zmeny teploty media se tvari moooc blbe).
S tim pletivem - najdi si zde zpusoby pestovani - SOG, SCROG, je to tam lip, nez mohu vysvetlit zde. V principu jde o srovnani kytky do tvaru, kdy bude co nejvic svetla vyuzito, coz bez pouziti podpory pletiva neudelas optimalne.
At se Ti dari ! :sun:
crazyshit
Dik moc za rady,je widet,ze se vyznas!Preju hojnou urodu.....CS


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma