Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
.ˇ/\ˇ.RoHy NoSoRoZcU.ˇ/\ˇ. - Klikni zde pro originální téma
Martenros
Vitejte V Zoo Vykur mi pero devko:megafon: Mame tu pro vas prichystanou varku 11 bilych nosorozcu a 2 chroniky pro pripadne ochromeni techto nezvladatelnych monster!Takze doufam ze se budete bavit a radi se k nam vracet:sun:

Sestava: 11x White Rhino, 2x chronic
Rozmery skrine: 170x90x60
Svetlo: 400 W GIB Lighting Flower Spectre + Cooltube
Ventilator: UFO 365 m3/hod - průměr 125 mm + klipsnak
Hnojka: Alga grow, na kvet pripraven alga bloom, pythamin, pk 13-14, green sensation, final solution
Půda: Plagron Cocos 6x
Plagron Royal mix 6x
Cocos + Royal 1x

O co pude...Minulej grow jsme si odzkouseli zpusoby zastrihavani a rozhodli jsme se (i vzhledem k poctu deti), ze se zastrihavat nebude at maj prostor a hlavne kazdej rad kouri dicky dicky:rasta:Co se tyce substratu, jde nam jen o to porovnat tyhle dve rozdilne media a priste byt zase o neco chytrejsi...Tot vse, kladte otazky pokud nejake mate. za fotky se omlouvam bylo to narychlo jde o 1. den rustu.
luckyBOB
zdravim te, ja jedu wrko venku..jsem nato docela zvedavej v indooru. podle me to je paradni na scrog..fakt jo.huste keriky roztahane jak to jde..a mas na 1000% zaplacanou celou skrin s minimem prebytku spodku.
je docela haklivej tak pozor..
hodne stesti...

mej se..lucky..;)
Martenros
Zdravim Lucky, to verim, ale bohuzel by tenhle pocet sel jen tezko ukocirovat a taky prece jen 400w neni zadny zazrak...Dik za tip a at to roste (btw. dneska budou new foto z venku.)
Martenros
8.den 18/6

Zdravim a prosim o radu. Mame problem s kytkama v kokosu. Maji zlutou barvu a pokulhavaji za royal mixem(viz.foto). Kokosacky dostali polovicni davku alga growu a to 2ml/l (ph = 6.5-6.8), ale neco jim chybi. Meril jsem ph odstate vody, kterou dostavaji kytky v royal mixu a to se pohybuje tak kolem 6.7 - 7.2. Kyti dostali postrik pythaminem po zhasnuti lampy... Ec bohuzel nezmerim, jinac teplotu drzim pres den tak 28-31 v noci kolem 23. Vlhkost 60-70% vic z toho dostanu tezko...Diky za jakoukoliv radu.)
Ono
Martenros:

Ahoj. Žltnutie rastlín v kokose je klasika, ktorá sa objavuje často. Je to dané väčšinou nedostatkom živín, pretože kokos sám o sebe nemá takmer žiadne. Okrem toho kokos nedrží tak vodu, je značne vzdušný, takže rýchlo vyschne a rastliny si nestihnú nabrať dostatok živín.

Držím sa rady deth.-a, ktorý píše, že kokos nesmie zostať nikdy suchý, musí byť stále vlhký. Okrem toho treba hnojiť viac ako v hline - práve kvôli nedostatku živín. Poradím ti iba to, aby si pohnojil odporúčanou dávkou. Pri kokosovom substráte síce tiež hnojím menej, ale zase hnojím každú druhú zálievku. Teraz sa však potrebujú spamätať a nabrať dusík. Polovičná dávka ich ešte viac oberá o živiny. A ak by sa dalo, aj teplotu držať o pár stupňov °C nižšie, predsa len sú ešte malé.:) Nech sa darí.;)

Ako sa darí rastlinke v hlina:kokos (1:1)?
Martenros
To Ono: Zdravim, mam tu pro tebe fotku:) (Patri mezi 3 nejlepsi). Zkusim kokosackam pristi zalivku teda tech udavanych 4ml/l snad se jim to bude libit. Trosku jsem to tam prohazel, a mackanim kvetinacu zkypril(to je picusky slovo, sry jestli je spatne) hlinu a vypada, ze se jim to libi:bounce:
Machoman
citace:
Původní příspěvek od Ono
Martenros:

Ahoj. Žltnutie rastlín v kokose je klasika, ktorá sa objavuje často. Je to dané väčšinou nedostatkom živín, pretože kokos sám o sebe nemá takmer žiadne. Okrem toho kokos nedrží tak vodu, je značne vzdušný, takže rýchlo vyschne a rastliny si nestihnú nabrať dostatok živín.

Držím sa rady deth.-a, ktorý píše, že kokos nesmie zostať nikdy suchý, musí byť stále vlhký.


Ten názor s tím,že kokos nesmí vyschnou sem slyšel od více lidí...

Schválne sem to ted zkoušel v kokosu nechat dost vyschnout(zalívání á 3dny) a rozhodne jim to nevadilo...viz.ted HDF v indoor galerce

Radit pořád zalívat(mít ten kokos pořád vlhkej) na takhle maly kytky,ktery zatím moc nežerou mi nepřijde moc košér

Martenros -ten kokos neobsahuje žadny živiny,proto jim solit poloviční dávku hnojek co dáváš do substratu(kterej živiny má) je hloupost.Kokos je spíš takovy pasivní hydro.
Ono
Machoman:

Momentálne používam substrát s obsahom kokosu 60 %. Predtým som použil menší pomer a mohol som zalievať každý druhý deň. Teraz sa to rastlinám nepáčilo a musím ich zalievať každý deň - samozrejme, menším množstvom. Veľký vplyv na frekvenciu polievania (aj v kokose) má teplota a vlhkosť prostredia. A pri teplote 28 - 31 °C sa už dosť vysúša.

S tým zalievaním mladých rastliniek máš pravdu;), ani som to nemyslel tak, že ich stále zalievať, iba nedopustiť, aby kokos úplne vyschol, pretože rastlina začne rýchlo uvädať.
Machoman
citace:
Původní příspěvek od Ono
Machoman:

Momentálne používam substrát s obsahom kokosu 60 %. Predtým som použil menší pomer a mohol som zalievať každý druhý deň. Teraz sa to rastlinám nepáčilo a musím ich zalievať každý deň - samozrejme, menším množstvom. Veľký vplyv na frekvenciu polievania (aj v kokose) má teplota a vlhkosť prostredia. A pri teplote 28 - 31 °C sa už dosť vysúša.
.


Přesne takovou teplotu v boxu mám,jeste bych podotknul že to taky záleží na velikosti kvetníků(mám 11l)

Zálivka každej třetí den 20l

Samo záleží to na další spouste faktorů-jen sem napsal,že ten kokos v pohode může vyschnout(dokonce bych řekl,že i jak hlína)
Ono
Ja používam 6,5 l a objem zálievky je od 350 do 450 ml (podľa odrody) - každý deň. Niekedy však dostanú menej, keď je substrát ešte vlhký.

Ešte za čias skleníku som používal 40 l nádoby. V nich som mal až 90 % substrátu kokos. Zalieval som každý druhý deň približne 5 l vody. Snažil som sa dodržiavať mokré a suché cykly, ale pri vysokých teplotách sa stávalo, že som našiel rastliny zvädnuté, tak som poriadne zalial.

A prikláňam sa k tvojmu názoru, že kokos je akoby pasívne hydro. V hline sa dlhšie držia živiny, preto to žltnutie listov u Martenrosa v kokose.
Martenros
Potrebujem radu, uz je to tredi den co vypdavaji pojistky vzdy pri sepnuti lampy. Lampa je pripojena pres casovy spinac, ale v tom problem nebude, protoze lampa vyhodi pojistky i bez nej. Po chvili, kdyz znovu zapojime lampu jede normalne, ale po tme a novem startu zas pojistky vyhodi!!! Jedeme uz druhy kolo a zapojeni je stejny jak u prniho, kde bylo vse OK. btw. predradnik pri spusteni a nekdy behem sviceni hlasite hrci. pls poradte cim by to mohlo byt :injured:
hou hou. ake silne poistky tam mas??? ja som zacal na 1A a postupne som prešiel na 2A.

moja rada je vyskušať 1,6 A a ked to bude stále vyhadzovat skus sinejšiu.
Martenros
tak na predradniku je napsany ze tam je 2.2 a mensi, ale vubec nechapu, kde bych to mohl nejak postelovat:) Jsem debil na dratky...
Mr.MEN
Ale jak jsou silné pojistky, protože normálně bych řekl že pojistky jsou na 10A, aspoň to tak mám já, jinak bych asi vyhazoval jedna báseň. Jestli máš 5A nebo menší tak to nikdy neutáhneš jen 400W myslím žere 1,6A.
Martenros
jo tak na hlavnich pojistkach je 25A, takze tady problem nebude a jak rikal asi pul rok vsechno slapalo vklidu....
a počuj máš tam kondenzátor? neviem síce či to môže pomôcť, ale určite to neuškodí.
ja mam 250w sodík + 2x ventilátor + ofuk a vpho mi to utiahne poistka 2 A.

kondik na 250siatku mam 32 mikro farad. a všetko fachá ako má.
cena kondenzátoru je cca 100 sk
Martenros
17.den 18/6

Az na ty pojistky slape vse tak jak ma, kokosacky se nam krasne zazelenaly a uz jim snad nic nechybi.Puvodne jsme chteli nechat deti na rustu kolem 30 dnu, ale jelikoz jsou nezastrihavane a zacinaj si poradne valit vzhuru ,tak budem prepinat urcite do tydne...Jinak teplota se drzi kolem 23-28 a vlhkost 60-80%. Pridavam fotky
Martenros
http://www.bioplants.cz/cz/Detail/1...k-PRO-V-T-230-V to je predradnik, ktery pouzivame a ten by mel kondenzator obsahovat...
Martenros
23.den rustu 18/6 - Prepnuto na 12/12

Zdravim growers, v zoo je klid, vsechno roste tak ja ma, problemy zatim nejsou a doufam ze nebudou..Cooltube sla pryc, teplota se drzi do 30 takze pohoda..Prepiname na kvet snad jeste drive nez minule i kdyz to nebylo v planu, ale nechat to prerust si nemuzem dovolit...Doufam ze kyti budou mit ve finale tak kolem 50cm, tedka jsou vcelku srovnany 25-30cm...Jak sem uved kyti jsou nezastrihavany, ale Wrko extremne kernati...LuckyBob mel pravdu.) Proto mam dotaz jestli by nebylo lepsi tam hodit pletivo a jet SCROG???
Martenros
pridavek
Martenros
9.den květu 12/12

Tak kyti uz nahazuji kvitecky, pekelne se zahustuji, po vikendu je ceka prostrihani, protoze takhle to dal nejde:) Zvedli jsme lampu tedka je tak 45 cm nad vrcholky. Vlhkost se pohybuje kolem 40% za chvili vyndame zvlhcovac ven at maji kyti vic mista.Teplota je bez cool tuby max 28C pres den a za tmy kolem 20...Tot vse rady a dotazy vitany...
Martenros
19.den květu 12/12

Zdravicko ve spolek mam tady aktualizaci toho co se deje v Zoo. Dvema nosorozcum se nam u nas asi nelibi maj povadly listy viz. foto, nejspis to bude nedostatkem vody i kdyz je to zvlastni protoze vsechny dostavaj priblizne stejne...Jinak dneska pujdou zase ven ze skrine na prostrihani a tak se chci zeptat jestli jak moc se v teto fazi kvetu strihat muze? Mam na mysli ty velky listy jestli je dat pryc nebo jen zastrihnout spicky..Nejak se to musi zredukovat jinak by hrozila plisen...l

Hnojky: 1ml/l alga grow(naposled)
3ml/l alga bloom
1m/l pk 13,14

Teplota: ve dne : 26-30c
v noci : kolem 20c

Vlhkost: ve dne 30-40%
v noci 50-60%
Machoman
Čus prostříhej jen ty velky listy co stíní,nemusíš je škubat zaraáz ale klidne postupne.

Pokud nemáš tak dej ofuk i hlavní ventilaci nonstop. Nejaká klipsna navíc by se tam taky uživil.

Tu rustovou složku vysazuješ zbytečne brzo(alga grow)
Martenros
okok ten grow tam jeste teda necham...ventilace jede nonstop a jeden klipsnak nejspis jeste pridame...dik za rady
Martenros
28.den květu 12/12

Zacina se to pekne vybarvovat, kokosacky maji trosku spaleny konecky listu, ale snad se to nebude zhorsovat....Byl pridan dalsi klipsnak a uz se pekne pohupujou ve vetriku vsechny:)

Hnojky: 1ml/l alga grow, 3ml/l alga bloom, 0,75ml/l Pk

Celkove dostavaj 10l vody tak 2-3 tydne, pristi zalivky uz tam prdnem 1ml/l green sensation:flamer:
Martenros
33.den květu 12/12

Poprve pohnojeno GS v pomeru 0.75ml/l. Co myslite ze schazi tomu listu??maji to jen kokosacky...
Martenros
42.den květu 12/12

Zdravim, opet maly report ze zoo. Kokosacky zloutnou uplne presne jak minule:( pritom dostavaj stejnou zalivku jako royal mix, kterej je krasne zelenej. Nicmene maji znatelelne vetsi a tvrdsi sisky takze snad to bude ok. Bylo nasazeno FS a to v pomeru 0.75ml/l. Nejaky fotky pridam tak na to mrknete a valte teorie protoze me uz nic nenapada. Snad jen ze kokosacky pri zalivani vypijou mnohem vic vody( Zalivam tak az voda protece do kvetniku) tak treba jestli by to nemohla byt znamka nejakyho preliti popripade uhnivani korinku???
Martenros
Jeste
Ono
Ahoj Martenros. Tvoje rastlinky vyzerajú fajn.:wink:

S tým kokosom to máš tak, že rastliny v ňom bývajú výnosné a veľké, ale aj háklivejšie na objem zálievky, hnojivá a pH. Si v 42. dni kvetu, čiže to žltnutie už môže byť spôsobené aj "starobou", ale ak je od začiatku, tak určite niekde vo vstupných hodnotách. Hnojíš ich rovnako resp. rovnakou koncentráciou ako v Royalty Mixe?
Martenros
Cau Ono, prave to je to ze dostavaj to sami co royal mixy a to 4ml/l bloom, 1ml/l grow, 1ml/l PK 13-14 a tedka jeste ob zalivku to GS. Zalivame tak ob 2-3 dny podle toho kdyz je na potezkani substrat vyschly a celkove k 13 kytkam vyleju tak 9 l vody coz je tak 0,7l k jedne...PH zalivky i s hnojkama je podle kapek tak v rozpeti 6,1-6,4. A zacalo to zloutnout zas jak minule kolem 30.dne květu....
Ono
Hm, je to možno práve tým, že by mali nedostatok živín, ale to sa mi nezdá, keďže hnojíš primerane. Možno to pH je pre kokos už vysoké, tam sa odporúča od 5,5 do max. 6, pokiaľ sa nemýlim. Len tak ma napadlo - skús pozrieť pestovanie Deth.-a alebo Matrixxa, pestovali v kokose a mali rastliny pekne zelené.
niemand007
na 99% je to vysokým pHáčkem. nezačalo ti to žloutnout po tom, co jsi začal aplikovat PK13-14?
Martenros
Chlapi je to dost mozny pristi zalivku zkusim srazit u kokosacek na 5,5 . Diky za rady a moc nehulte:)
Martenros
49.den kvetu 12/12

Zacinaji nam pekne tloustnout, na fotce z vrchu jde videt jak jsem to nedali s ph v kokose, ale i presto jsou tam dvojnasobny paldy nez na royal mixech....Deti ceka pristi zalivku uz final solution:) Teplota ted klesla kolem 28 a vlhkost se drzi porad 35, ventilace jede nonstop i s ofukem...Tot vse vzhuru do finale at je pod stromeckem veselo:drools:
Martenros
57.den květu 12/12

Zdravicko ve spolek tak jedeme do finale, par fotek jak to vypada! Tyhle odrudy by meli kvest 8-10 tydnu, takze nejspis pristi vikend je v planu kosa, premyslime o tom ze nektere kytky nechame dyl..co myslite?Kdy sklidit?
Martenros
61.den kvet 12/12

Cest kytky dostanou posledni davku FS a pak uz se bude proplachovat destilkou. Kosu je v planu na pristi tyden den jeste neni upresnen. Pridavam fotecky
vyzera to sqelo:)
Martenros
Dekuji za ohlasy a za kacka zkusim jeste neco pridat
Martenros
64.den kvetu 12/12

nejaky makra pro mlstne jazycky
Certova.Vraska
Moc pěkný kluci. Výbornej výkon.. K+ :rasta:
Martenros
Aaaaano zver uz je po tme a za necelych 24 hodin bude nic netusic nemilosrdne popravena... Posledni fotky techto zivych tvoru...
Martenros
69.den květu 12/12

Po 36 hodinach tmy byla osadka Zoo vpustena na svetlo a nasledne nic netusic zmasakrovana :rocket:Poprava trvala asi 5 hodin pri kterych padlo mnoho speku:) jak uz ze zastrizku tak hlavne s pryskyrice, ktere bylo na prstech plno:satan:A musiim rict ze takhle jsem do sedacky dlouho neroztikal:) Vse je zdokumentovany tak na to mrknete a zaroven spoustim tipovacku!
Martenros
Jeste neco + suseni
Dwarf Vingette
Ja bych rek 259g
Creator
367 gé samo leti Ká :teef:
Dirty
Luxusní růžky:) 236g a K+zaslouženě!!!
400gé ......luxus....

k+
Bandita
prajem co najviac,ale tipujem takych 310G
Mr. Kalfas
cca 305,2 G :D
313,5:)
psychonaut
kolik toho nakonec bylo :)?
Martenros
Lol ja to tady ani neukoncil...Za to se omlouvam, ale asi to bylo tim, ze koureni bylo vynikajici a nakonec z toho bylo 236g.Jak se na to divam, Dirty to trefil na gram!!
Dirty
Díkes za výhru!!!to víš oko profíka:-) ps: Ať chutná!!!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma