Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Strepiny na TV NOVA - Klikni zde pro originální téma
hydrantek
Ted jsem dokoukal reportaz v poradu Strepiny na nasi velice oblibene vytupene televizi NOVA. Reportaz totalne zcestna. Vety vytrzene z kontextu (Misto kde mluvi Douda o tom, ze za stavajici situace neni mozny holandsky model, ale dalsi veta kde mluvi o alternativach je uz ustrizena), tezky fetky ktery zacli fetovat kvuli trave (ha), sem tam zaber na "speky" ktery bych se stydel zapalit (i chromej by ubalil lepsiho), proste TYPICKA "OBJEKTIVNI" REPORTAZ TeVe NOVA

Z takovych reportazi je mi k zbliti. TV NOVA zase zabodovala :( :(
marc
uz sem se k tomu vyjadroval v http://grower.cz/forum/showthre...59&pagenumber=6

strepiny --
libila se mi ta reportaz o tom politokovi z holandska

o huleni naprosto tragicke. Hrozne zmatena reportaz. Opet smute a primitivni rozhovory s fetaky ...
Na druhou stranu musim ocenit, ze se o tomto tematu na takovem mediu jako je nova vubec otevrene mluvi.

P.S. I muj pes by ubalil lepsiho jointa nez toho co kourili v te reportazi ...
jjja
souhlas je i něco tady http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=3719
Avitas
Ačkoliv ten pořad Střepiny je za normálních okolností docela sledovatelnej, tady u toho tématu jsem si iluze nedělal. No reportážní zpracování opět nezklamalo.

Ten vypatlanej smažka, kterýmu už není ani rozumnět, takže tam je nutný dát titulky a kterej nakonec řekne "já začínal trávou a takhle jsem dopad", to je snad povinnost každýho, kdo takovouto reportáž točí, ho tam prostě dát.

Že začínal chlastem ( a vypadal na to, že si ho dopřává doteď ), to říct samo nemůže, to by byl mediální průser.

Mě vždycky, když vidím takovouhle reportáž napadne, kolik lidí je při natáčení pošle do pr...e a kolik se jim to naopak snaží rozumně vysvětlit a ten štáb potom přinese do studia horu materiálu a výsledně z toho umně sestříhá totální shit, jako byl tento.

Jo, holt to je taky druh umnění ! :)

Maggie
Avitasi - to je nějakej MEDIJÁLNĚ ZNÁMEJ smažka, páč když TV NOVA přinesla ŠOKUJÍCÍ reportáž o tom, jak mladiství pojídají lysohlávky, tak tam tenhle typan taky vystupoval a tvrdil, že k současnému stavu ho dohnaly houbičky...:-)))))
Wind
Co tem smazkam zbejva.Kdyz jim za to zaplatej aby si mohli koupit dalsi matros tak proc by nerekli ze "ta trava" je spatna?Nebo houbicky jak rika Maggie.
tofi
Nova se nám opravdu předvedla ve svém obvyklém světle :o( je to to samý jako reportáže z technopartiez K- to NOVA
viridis
Tak to Ti tedy TIME pekne dekuji.... :sun:
weedpolis
Nejvíc mě dostali ti feťáci.Jak říkal, teď bere herák a podle mě už to nechce brát..už chce skončit, ale nejde to a tak to dává za vinu ganži, to, co z něho teď je.Místo toho, aby si dal za vinu sobě, že si dal perník a PAK herák, tak obviňuje trávu.Přitom alkohol je jeden z největších přestupníků.
A ještě mě sralo, že ganži říkali droga.Droga je návyová látka, ovšem to tráva není.Marihuana je halucinogen, nic víc a nic míň.
Ty vcole, já su nasranej...
Ant
Musim souhlasit ..... sem si řikal to bude pohoda nějaký dobrý světlo na nás huliče a dopadlo to jako vždy TV Nova ale co jinýho se dalo vlastně čekat . Sestříhaný věty úplně vytržený s kontextu JAK TIPICKÝ (TRAGICKÝ) :(
Zoltan
Paneboze co to bylo?!! neco tak hroznyho sem us dlouho nevidel!! Reporter co kupuje huleni od nejakejch typu v parku a pta se nakolik je to cigeret a pak z toho ubalej jakoze brko co vypada jak noha a pak delaj rozhovor z nejakou fetackou troskou co ani nedokaze mluvit a mumla: jo jo pernik mi zachutnal jo jo tak se vyserte na drogy!To si jako mislej ze kazdej rekne tyvole huleni us mi nic nedava asi skusim pernik nebo herak??!!!!
budvar
Opět se ukázala ubohost a ziskuchtivost Novy.Narkomani se sjíždějí do Holandska,lidé jsou z toho pohoršeni :( Kolik z toho ubalím cigaret ? 3-4......tyhle lidi bych pozavíral,všechno co se snaží normální komunita vybudovat,rázem srazí na kolena.A ty smažky ? Bez komentáře :( Jsem znechucen.
Dude
třeba požadovat po železnym veřejnou omluvu za lži, který tam byly viz kdo začíná na MJ skončí na heru???

Jinak klasickej příklad objektivity NOWY, třeba to tak bylo schválně - kdyby to nezdrbli tak by třeba ty mladý začali hulit a uvědomili si jaký klíny nám nova valí do hlavy a přestali by na ní koukat...
Muf
Neškodilo by mu napsat. Ale chtělo by to opravdu propracovanej dopis. Já se z něho nevidim...
hydrantek
Napsat do Volejte debilovi neni zas az tak spatny napad, ale mam docela silne pochybnosti jestli by se tim pan Dreveny zabyval. Tohle neni o jeho kolacich a jinych oblibenych programech.
gizmo
I já sem tu reportáž viděl a bylo mi z toho blbě... Nejhorší na tom bylo, že tam ukázali na konci toho idiota, kterej byl z toho hera už tak vypatlanej, že nemohl ani mluvit. Dali ho jako pěknej případ člověka, pro kterýho je marihuana "vstupní droga do světa tvrdých drog". On jim tam ještě řekl, že hulil ve 13 letech a pak šel na perník atd. Ti idioti v nově ale asi nepochopili, že na světě existujou i tupí blbouni, kteří se k hulení dostanou jen tak náhodou a berou všechno, co existuje... Nevím, proč neudělali rozhovor s někým, kdo hulí a v ničem ho to neomezuje, ba naopak. Mluvil tam sice JXD, ale už si nepamatuju, co říkal...

Zkrátka nova je ta nejneobjektivnější televize co se týče hulení jako znám (no vlastně nejen co se týče hulení..)
Simon
Nejhorší na tom všem je, že většina společnosti, která je NOVOU už tak promasírovaná a zblblá si velmi pohodlně nechala naservírovat další obrázek o nás "feťácích", místo toho aby už lidi začli konečně uvažovat hlavou a měli SVŮJ názor. :( Je mi z toho na nic, ale hřeje mě myšlenka, že lidi na kterých mi záleží (a věřím že i naopak) svůj vlastní názor mají a nehodnotí mě podle toho jestli kouřím zelený list, nebo ne. Hulit může zrovna tak dobrej člověk ale taky uplnej kretén. V hulení to neni. Ať si o mně myslí kdo chce co che, mám čistý svědomí.
Zelenému listu zdar!! :) :) :)
Dlabi
Ja tu reportáž neviděl to mě serě, protože sem se mohl pořádně na NOVU opět naštvat.
Ale to co mě sere i na jiných televizich je to jak us tu nekdo psal ze NÁS huliče nazývají fetáky. kdys me nekdo vidi hulit a rekne mi ty si ale fetak tak me docela urazí. A kdys me us uraáží i v televizi tak se na ni proste dívat nebudu.

Mimochodem napsal sem Železnému E-mail do toho jeho pořadu a přidal jsem odkaz na tuto stranku tak sem zvjedavy jestli ho precte.
Graetar
Určitě jste si povšimli ještě jedný zajímavý věci (víceméně už to tu zmíněno bylo): zamlžená přítomnost Doudy a JXD => "objektivita"; a protože jsme "objektivní", je potřeba dát prostor i druhé straně ("neutěšená situace" v Holandsku) a následně to zazdít "objektivním" feťákem - "Vždyť ten kluk nejlíp ví, o čem mluví..." (tím si nejsem moc jistej ;)). A Mr. Komorous má volnou ruku pro svůj blábol "marihuana ==> heroin". Vlk Novák se nažral a objektivita zdánlivě zůstala celá. Ach jo - moc médií v praxi... :(


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma