Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
PPP - Psychovy Pěstitelské Počiny 08 - Klikni zde pro originální téma
PsYcHo84
Bodré podoledne!
Po krutem roce pestitelske abstinence imperium vraci uder. Ale jako vzdy v malem. Cim jsem starsi, tim jsem blbejsi a zdechlejsi, tagze necekejte, ze vas tento tryd obohati o neco, co jeste nevite. Zadny system, jen bordel anarchie a thc. Budu sem sem tam sypat technicky i kompozicne nedokonale obrazky nasich oblibenych kvetin. Prijemnou zabavu ;)


Tak jako Maly Princ mel svoji planetu a svoji ruzi, o kterou se staral, tak ja mam svoji zahradu a svoje rostliny s produkcne-estetickou funkci.




1) Zde prevazuje fce esteticka nad produkcni


2-5) Zde vidime venkovni rezivo s nejasnym puvodem ve fazi casneho kvetu. Prikrmovano vyzivou od osvedceneho plagronu.

Doufam, ze to vklidu dokvete a ja se tim budu rok vklidu zkurovat.

Jedna kytka koreni v mistni valasske hroude (samy jil), druha v kvetinaci asi 35x35cm, obe vypadaji spokojene.
PsYcHo84
1,2) ted nake zabery z interieru.. muj oblibeny skunk#1 +- mesic od prepnuti.

3) Euforia.. pestuju ji poprve, nevim, co od ni mam cekat, ale neco mi rika, ze euforii :)

Opalujou se klasicky pod 150w. Protoze jsem prepl na kvet, na 3 tydny odjel a peci blahove sveril matce, tak to rychle a zbesile prerostlo. No co, neni kazdej grow posviceni.

4) nake peyotly, ktere mi jeste nestihl sezrat pes. Clovek se s tim roky pipla a pak prijde vidlak pes a bez ucty, setu, ci settingu, na hulvata sezere 4 male peyotly a paneckovi nic nenecha. To neni dobry styl.
Ty vetsi pres leto nekolikrat krasne kvetou.

5) Tady vcetne doutniku san pedro. Kousek Mexika na Valassku ;)

Ty kaktusy jsem jeste nezral, ale chystam se na to v nejblizsi dobe, protoze uz je nejvyssi cas. Tak az to snim, proseru a probliju celou noc, tak sem napisu, jake to bylo.

Dobreho pomalu, tagze pro dnesek nashle :)
Mr.MEN
Čus, jak je ten peyotl starý? Chci si koupit semena a už taky konečně začít pěstovat.
PsYcHo84
citace:
Původní příspěvek od Mr.MEN
Čus, jak je ten peyotl starý? Chci si koupit semena a už taky konečně začít pěstovat.

no presne uz nevim. ten nejvetsi jsem kupoval pred 7i lety jako sazenicku 2cm v prumeru z chrudimskeho kaktusare.
Ale jestli se tim chces zmastovat, tak bych spis doporucil ty san pedra - Trichocereus pachanoi. Maji podobny obsah meskalinu jako peyotly, ale rostou nesrovnatelne rychleji. Ty na fotkach maji taky 7 let a jsou ze seminek. Ja na peci o ne ze zacatku celkem sral, tagze kdybys tem svym budoucim dal maximum, vcetne hnojeni, mohl bys je po 7i letech mit 2x vetsi nez ja ;)
Mr.MEN
Ty jo 7let jsem myslel tak 2roky ale to je fuk. No právje jsem uvažoval o obojím Trichocereus pachanoi i Lophophora williamsii když rostou pomalu tak si moc nemůžu vybírat:D.
PsYcHo84
kyne...
PsYcHo84
taky kyne, ale pomaleji



na druhe fotce, ta palice uplne vpravo je trochu pripalena vybojkou.. 5cm od lampy - to uz je trochu nebezpecna opalovacka.



treti foto je celek tesne potom, co jsem to posmrkal phytaminem
PsYcHo84
včeličky mi hlídají kytičky
PsYcHo84
Zdar & silu!

doporucuju plne zobrazeni;)
1,2) Euforia

3,4) Skunk#1

odpovidam na dotaz z pm od clena Gwar "Novacik", treba by to zajimalo vic lidi.

citace:

1. Mohol by si popisat nieco blizsie o euphorii .. nie tie klasicke info co su na nete ale nieco zo subjektivnych zkusenosti pri pestovanii...
2. Ktora seedbanka predava euphoriu , alebo ako sa najlepsie dostanem k semienkam ktore su cenovo a kvalitativne najlepsie.. pls o radu
3. uz sa tesim na smoke report a prajem euforickej podzim :smoker:


1) Vybral jsem si euforii k pestovani, protoze jsem bral rizky od kozzyho a mel jsem vyborne zkusenosti s jeho skunk#1, ktery mi hodne chutna, taxem si rekl, ze si ho udelam znovu :) K tomu sk1 jsem chtel jeste nejakou sativu na doplneni skrine, taxem si narychlo z jeho nabidky vybral euforii.. nic moc o ni nevim, krome obecnych informaci z netu.
Zatimco sk1 ma uz poradne palice, tak euphoria ma dnes tj. 39 dni od prepnuti na kvet jeste porad mensi ale hrozne vlasate a pestikate kvety.. Tak bych rekl, ze bude pozdeji a nebude mit tak velke palice.. Ale bude jich mit vic nez sk1. Jinak jednoznacne vic a mnohem silneji voni ten skunk1..

Co jsem vycetl na dutch passion je vhodna na komercni indoor, ma vyborne predpoklady pro bohatou sklizen, tezke palice.. kvete cca 50 dni, skvely "skunky high", ale chut ne tak sladka, jako jine skunkove selekce. Doporucujou ji i do skleniku, obsah THC az 18%.

2) nevim, kupoval jsem rizek, zeptej se primo kozzyho, kde vzal tu matku.. Kdyz pohledas, uvidis, ze se prodavaji.. vybrat si musis sam napr. mezi Dutch Passion nebo Rhino seeds, Planetskunk.. Ja bych sel asi do Dutch Passion.

3) Dik, dam pak vedet, jak to zkuřuje ;)
PsYcHo84
Diky slunecnemu pocasi to roste jako z vody (a plagronu)

Hnojim tak 2x tydne, 5ml/l bloomu, 2 tydne postrik phytaminem.
PsYcHo84
Tohle jsou nasusene a vykrajene knofliky ze san pedra.. puvodni kus mel odhadem 400g, ted ma 11,5g. Obsah meskalinu v suche duzine se pohybuje mezi 1-2%, tzn. mezi 115-230mg. Pro nase podminky v CR bych pocital spis s nizsim obsahem. Ucinna davka je 200-400mg. Tagze jeste chvili pockam, neco k tomu pridam, at je toho zhruba 200mg a uvidime, co to udela.
PsYcHo84
Pro představu, jak to vypadá.. :bandit: ja myslim, ze na 150w to neni spatny, ale jsem fakt zvedavy, co bude, az jednou zacnu svitit 600w :)





Skunk#1














Euforia


Zdravim zajimalo by me jak dopadly ty rizky ze san pedra uz jste je zkusili ad euforia neni nahodou od kozzyho li-jo tak tu selektil muj znamej jedu ji venku tak by me zajimalo v kolikatej dej ji seknes+smoke report...na 150w velmi pekne peace
PsYcHo84
citace:
Původní příspěvek od CrTekk
Zdravim zajimalo by me jak dopadly ty rizky ze san pedra uz jste je zkusili ad euforia neni nahodou od kozzyho li-jo tak tu selektil muj znamej jedu ji venku tak by me zajimalo v kolikatej dej ji seknes+smoke report...na 150w velmi pekne peace


Zdar, ty rizky ze san pedra jsme pro nedostatek casu jeste nezkusili, ale to prijde..
jinak ta euforia je opravdu od kozzyho, seknu ji asi az za 14 dni.. ten skunk uz je skoro hotovy.. od zitrka dam skunkum posledni reseni a s tou euforii budu jeste strategicky vyckavat..

jinak fotky dneska zadne nebudou, nebo spis az zaverem tydne, a to hned ze dvou duvodu:
1) fotak vzal rodice na dovolenou a ted si foti nekde v Izraeli pamatky, misto toho aby byl doma a dokumentoval PPP pyco.
2) strucne a jasne - velke palice, slabe stonky.. mam strach, ze jakmile to vytahnu se skrine ven, taxe ty stonky ohnou az na zem, ne-li zlomi a to bychom si preci neprali.

tagze ja vam to aspon popisu a vy si kazdy sam/a za sebe zapojite fantazii - je to zelene, sviti se na to, dozrava to, strasne to smrdi, bude to hrozne zhulovat a skvele chutnat. Jeste mnohem lip, nez ty vietnamske cutky, delane na kseft a vsechny stejne podle iso 9001. To je moje jedina radost v tomhle nestastnem pocasi.

jo a u tech venku to nedala 1/3 jedne kytky pod vahou vody z deste a vetru se ulomila a zustala viset na malem kousku.. ale ihned po tom, co jsem to odhalil (v horizontu hodin) jsem to operativne zvedl, zavazal, zatmelil, zajistil a pofoukal a po 5i dnech to vypada, jako by tomu nikdy nic nebylo. Proste amaterska phytochirurgie a phytoortopedie a domacich punkovych podminkach.

Tak zatim a budte dobri ;)


edit - taxem ubalil speka za zastipku skunk#1 a uplne me to rozhazelo. Cely den jsem venoval obzerstvi a zahalce :) v zajmu zachovani dusevniho zdravi to radsi budu hulit ze skla :)
PsYcHo84
Tak fotak uz se vratil z dovolene a ja prinasim jedny z poslednich obrazku, pred patetickym koncem, ktery prijde nekdy pristi tyden..



Skunk#1
PsYcHo84
Euforia
PsYcHo84
Venecky se vyvijeji vicemene samostatne, 1x za tyden to prihnojim a vic nepotrebujou..

jeste potrebuju aby aspon tak 3 tydny bylo jakz takz hezky a bude to bozi..
PsYcHo84
1) Tady se mi pod vahou palic a vody z deste ulomila cast kytky. Tak jsem ji zalepil, zavazal, zavoskoval a zahojilo se to jakoby nic :)














2) vidite tu mrdku? pred chvili jsem ji nasel na jedne palici sk1.. nastesti byla jen jedna a ozrala nake listy.. ale vubec nechapu, jak se tam dostala :confused:
Psycholog
pěknej skančík.... to pěstuješ volně v místnosti
PsYcHo84
Zdravicko, tak dnes jsem to podruhe prolil vodou, do kazdeho kvetinace asi 5l, ve 20h se jim zhasne a za 2 dny je pokacim.

musel jsem uz ted ostrihat ty nejvetsi palice na sk1 (viz obrazek) protoze mi zacaly od stonku plesnivet :( Ale i tak z toho cosi bude.

venky to pocasi trochu nedavaji, ruzne se stipou a kaci pod vahou palic.. dneska jsem nasel jednu kytku uplne vyvracenou..
nastesti to zatim moc neplesnivi, tak to chci nechat co nejdyl
PsYcHo84
Tak uz to prislo :)

2h strihani listu a ted uz se lasky moje houpou ve skrini ve vichru vetraku. Kytky vubec neunesly vahu palic, sklonily se az k zemi.

Bude toho dostacne :smoker:

Z tech 3 palic skunk#1, co jsou vyfoceny o prispevek vyse bylo 14g sucheho.

Priste si dam vic zalezet pri skoleni po prepnuti na kvet. Ted jsem to nemohl ovlivnit, protoze jsem prepl na kvet a na 3 tydny odjel a kytky si rostly, jak chtely..
Zbytecne to prerostlo, navic je pro me lepsi mit vic mensich palic, nez par obrovskych doutniku primo ve vybojce.. chci predejit te stonkove plisni.
PsYcHo84
tady jeste fotka s meritkem

a jak vypadaly po ostrihani

koncem tydne dodam fotky suseneho + smokereport

oteplilo se, takze venecky jeste necham minimalne tyden.. trochu to plesnivi, ale doufam, ze se to v tomhle mirne sussim pocasi zastavi/zpomali.
PsYcHo84
A takhle to vypada venku.. to teple slunecne pocasi tomu strasne pomaha.. na druhou stranu uz dost opadaly stromy a krovi okolo a zacina to byt trochu videt od sousedu.. takze max do konce tydne a pak to seknu..
ted dostaly podruhe trochu final solution.. ale je to uz pres rok stare, tak kdo vi, jestli to bude vubec mit naky ucinek..
AHM4D
citace:
Původní příspěvek od PsYcHo84
Priste si dam vic zalezet pri skoleni po prepnuti na kvet. Ted jsem to nemohl ovlivnit, protoze jsem prepl na kvet a na 3 tydny odjel a kytky si rostly, jak chtely..
Zbytecne to prerostlo, navic je pro me lepsi mit vic mensich palic, nez par obrovskych doutniku primo ve vybojce.. chci predejit te stonkove plisni.


čus, mě se zase u toho sk1 osvědčilo nechat mu jen pár větví, pořádný salámy, výnos byl mnohem větší než při milionu malejch paliček..a kvalita nesrovnatelná, velký tvrdý palice...je to ale jen moje zkušenost;)
s to plísní je to holt jiná...

ať se daří, dyžtak smáznu
PsYcHo84
citace:
Původní příspěvek od AHM4D
čus, mě se zase u toho sk1 osvědčilo nechat mu jen pár větví, pořádný salámy, výnos byl mnohem větší než při milionu malejch paliček..a kvalita nesrovnatelná, velký tvrdý palice...je to ale jen moje zkušenost;)
s to plísní je to holt jiná...
ať se daří, dyžtak smáznu

Zdar, dival jsem se na ten tvuj grow a vicemene musim souhlasit - jel jsem pod lampou zatim 8 modelu, z toho sk1 2x a vzdycky mel suverene nejvetsi a nejtvrdsi palice. Pritom od zacatku ty rizky sk1 bojovaly o zivot, mely slabsi rust, min listu, ale behem kvetu to vsechno dohnaly a predehnaly..
jak se to ma vynosove - to budu vedet po zvazeni.. zatim to schne tyden a jeste to neni suche
zdravím tak jak tp teda vse dopadlo co ten smoke report...co ta euforka?????? dik
PsYcHo84
citace:
Původní příspěvek od CrTekk
zdravím tak jak tp teda vse dopadlo co ten smoke report...co ta euforka?????? dik


zdravim nazdar.. dopadlo to vsechno dobre.. ze skrine padlo rekordnich 122g z toho 66g euforie a 56g skunk#1.. vic jsem nikdy nemel, tagze velka spokojenost.. rozhazuju znamym velkoryse dyleraky do vsech stran na ochutnavku, tagze uz jsem tak 20g za tyden minul..
smokereport k te euforii - je to vazne neco jineho.. z pocatku mi chutove nesedela, ale zacal jsem ji mit rad.. neni to standardni vykydavaci zhulenost, clovek po ni dokaze dal konverzovat a nekdy to mysli i lip nez pred aplikaci.. v nedeli jsme s kamosem zacali na kopci tlachanim o zenskych a za hodinu skoncili u teorie superstrun.. tagze asi tak..
btw. nevite nekdo o dalsich podobnych speedy modelech? Vim, ze podobne vlastnosti ma treba Cinderella99, snad jeste lepsi..
skunk#1 asi vsichni zname.. vypada hezky, charakteristicky voni a zkuruje proste jako skunk :)

co se tyce outu, tak uz jsou sklizene obe kytky, jedna uz je sucha a mohla by se zvazit, ale je statni svatek a mne se nechce nic delat :angel:
tak abyste se tu nenudili, tak jsem tu dal nake fotky te posledni kytky tesne pred sklizni.. byla z rezu, nevim, co je to za model, ale podle toho, ze rostla u malin a zacala fialovet jsem ji dal pracovni jmeno malinovej šaman :D

az zvazim to co se ted houpe na pude na spagatu, tak to sem jeste dam + smokereport a pak uz bude uplny konec :)
PsYcHo84
Zdravo, tak uz vsechno uschlo, vsechno jsem zpracoval a uschoval :)

par fotek nahodne vybranych suchych palic

1) Euforia

2,3) Skunk#1

4) celkovy letosni vynos (neni to vsechno)

A bilance PPP 2008 pyco:

ze skrine 122g.. ale za uplynule 3 tydny jsem toho stihl aspon 30g rozprasit :bandit:

z venku, ze 2 kytek 262g + 35g malych ridkych palic na mast a mliko.

Je to nejvic, co jsem kdy mel venku i venitr. Takze mame celkem radost :D:punk:

Dekuju za vasi pozornost a kacka..
protoze jak rika klasik Pohroma: "čím víc karmy, tím větší palice!"

nashle nekdy priste! :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma