Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
kedy odstrihnúť vršky? - Klikni zde pro originální téma
Sancho
Lidi kedy je najvhodnejšie zastrihnúť rastlinku aby začala košatieť? Mám rastlinky 22 dní pod lampou 18/6 a sú vysoké od 15-19 cm neviem či mám ešte čakať alebo už to môžem bez problémov spáchať? Dik za radu.
Al-Ban
Já už bych to klidně spáchal. Osobně zastřihuji, když maj rostlinky tak tři čtyři řady a to v tvém případě by měly mít určitě :D.
Sancho
No majú 3 "patra" asi som ich dal moc neskoro pod lampu a tak sa dosť vytiahli, takže asi počkám ešte na jedno poschodie. Od pôdy je stonka cca. 8 cm bez listov. Ináč stonka je dosť ťenká musel som kyťičky pouväzovať o podpory aby sa nedolámali nie je to niečo vážne? Všetko vyzerá ale super až na tie stonky a tá velká medzera medzi zeminou a prvými listami.
Sancho
Ešte ma napadlo, stále som nepresadil kytičky do veľkých nádob lebo sa bojím, kedže majú také tenké stonky, aby sa nepolámali a povedal som si že počkám kým tie stonky nezosilnejú. Je to v poho?
tahua
Já bych navrhoval přesadit do větších květináčů!!!Tím že je dáš do větších a hlubších květníků snížíš i výšku kytky a nemusíš mít obavy ze slabých stonků.Já osobně je takto podsazuju a nikdy se jim nic nestalo...ba naopak.Stonek pak sám postupně zesílí ,podle růstu kytky.
kamzo
Cau Sancho

zoen si hlbsi kvetinac a zasad rastlinku hlboko az po prve listky. Zo stonky ti zachvilku vyrasia korienky, takze to budes mat super hlboky hlavny koren. :-)
Sancho
Čau Kamzo

Počúvaj a nehrozí že keď stonku dám do zeminy odhnijú? Je to úplne bez rizika?

Ináč veľká vďaka pre všetkých za help.
kamzo
neboj neodhnie ale nad zemou pekne zhrubne. odskusane mnohokrat, a tiez som sa to docital na groweri, takze smelo.

[Edited by kamzo on 23-05-2002 at 07:17 AM]
Lemarc
určutě přesadit, dát do média až po děl.lístky
aby stonky zesílily potřebují trochu průvan, takže asi větrák, simuluješ tak venkovní prostředí, stonky se nebudou vytahovat a můžeš tak docílit na výšce 20cm klidně i 10 a víc pater.
Al-Ban
Já teda nevím jak máš silnou lampu, ale asi jí budeš mít dost vysoko, když se ti kytky takhle vytahujou. Dej jí tak 40cm nad vrcholky a postupně snižuj až na těch předepsaných :) 25cm. Pokud je to 250W. A té hnilobě můžeš taky předejít sterilizací půdy (pokud už není). Dej jí třeba do trouby a nech jí tam tak hodinku vypálit. Teplotu teď přesně nevím. Je to jistější, ale není to asi podmínka, protože při své lenosti tam taky sypu nesterilizovanou a jde to, ale na tak malý kytky jsem to ještě nezkoušel.
Jinak ten větrák určitě taky dej.
Sancho
No sú pod 250w, pôdu som sterilizoval indoor pestujem po prvé tak som sa snažil nič nezanedbať. Mám tam stále odsávanie (pestiareň je bívalá špajza) ale ten ventilátor je super nápad ten tam ešte dnes umiestnim.
Gëbbel . von Strackmann
...
Ganjanosh
Chci pěstovat nejak ten skunk, akorat nevim, jestli se maji zaštipovat jako OUTDOOR nebo ne? máte s tim někdo zkušenosti?Dik za rady.
cHLeBiK
Ganjanosh nejdřív hledej a pak se ptej :) .... no jasně že zaštípávat :)... je tady toho fuckt hodně, tak nemá cenu se rozepisovat ....


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma