Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
First grow,600w sylvania,25x super skunk - Klikni zde pro originální téma
goa
Zdravím všechny nadšence groweringu

v krátkosti jen na malej uvod chci napsat ze to je moje první room,pěstoval sem asi 5let venku a ted kdyz sem se odstehoval naskytla se možnost indooru akorat mam problem ze mam box na půdě,kde je teplota stejná jako venku a jelikož přichází zima tak budu řešit asi docela problemek, ale na to čas..

takže...
BOX 120x120x160 (je to klasickej homebox xl akorat sem ho musel trosku upravit kvůli výšce, která je na ty půdě asi 165čísel)

Světlo mam 600w silvania+ adjust a wing:)
na odtah jede UFO 360m3/h,přítah pasivní.

osazenstvo 25x superskunk z maminky, která pokračuje ve skleníku.Holky hodne bojovali esště ted se rozdejchávaj,byli totiz asi tyden ve skleníku a zalíbili se sviluskám ale to uz je za náma.ted sou v 6l kvetníkách s půdou roalty mix

ofukujou je 2 stolní větráky zavěšený.

hnojivo základní od plagronu..

Ec nebudu měřit,ph časem teplota zatim od 22-31st.


holky sou v boxu 5 dnů ale furt se rozdejchávaj,vypadali fakt hrozne..

večír pošlu fotky..


ptejte se na cokoliv,budu rád za každou radu a připomínku, kdokoliv by me mohl poradit s jak resit teplotu v zime kdyz to mam na ty půdě debilní tak budu mooc rád..pěstu zdar
tgm.amster
Ahoj, taky to mam na pude, podobny jako ty a ver ze zima je to mensi zlo, proste dej nejakej primotop k pritahu na termostat a je to(samozrejmost je izolace, aspon 3 cm polysterenu). Horsi je kdyz se nemuzes zbavit tepla... tesim se na foto ;)
goa
prvních pár foto..bude jich víc ale neni cas musim jit malovat pokoj
goa
bude víc.jen rychlá ukázka pro představu..
goa
a snad ted:)
goa
no tak zase nic..tak naposled....docela se s tema fotkama trapim
GrowManiac
čau můžu se zeptat od jakej seedbanky máš ten SuperSkunk? Taky teďka pojedu první kolo právě tadytoho modýlku... tak ať se daří
goa
nevim.kamos to jede uz dve sklizne ve skříni a predtim to mel od nekoho řízek SK a to uz ted nezjistim takze sory chlape.ale co sem to u nej videl tak naprosto krasnej model jak high tak výnos takze bych se toho nebal.tobe taky dik
Ono
goa:

Nemáš tú výbojku prinízko? Takto tie mladé rastlinky teplota z výbojky šokuje a budú pomalšie rásť.
goa
no snad ne,mam ji tak 45cm na vrcholkAma.myslis ze je to nízko?...vecer poslu fotky.
maminka řízecků vesele roste,ale este vubec nezacala kvést,tak nevim jestli vubec dojede:(
dik cau
Dr.G
nepouzivas spravne A wings..... posli mi mail ti zaslu navod po tydnech jak se to nastavuje
goa
mamka
Ono
goa:

Pre tak malé rastlinky stačí aj 80 cm. Musia nabrať silu, aby odolávali teplu sálajúcemu z výbojky.

Pozri si túto debatu:

http://grower.cz/forum/showthread....0348#post660348

A ako píše Dr.G, návod na nastavenie A-wingu ti pomôže. Platí, že čím je AW vyššie, tým viac je zovretý. Píšeš, že výbojku máš 45 cm nad rastlinkami. Vzhľadom na túto výšku máš AW celkom dobre roztvorený, ale teraz by malo byť tienitko vyššie a uzatvorené. Svetelné lúče od výbojky sa budú odrážať od bokov, a tým osvetlia celú plochu. Treba mať na mysli, že tienitko je ako zrkadlo a lúče sa na ňom lámu určitým sklonom - práve podľa nastavenia (zovretie krídel a vertikálny posun výbojky).

Posielam 1 odkaz na stránku A-wingu, ale Dr.G bude mať asi lepší návod.

http://www.adjustawings.com/

P.s.: Ak ti rastlinky pekne rastú, tak to zase nemusíš veľmi upravovať, iba sa snažím poradiť, ako čo najefektívnejšie A-wing využiť.:cool:
goa
.
goa
diky moc za rady..dal jsem vybojku radsi výš,možná to byl důvod proč sem mel spálené lístky..ukazu na fotkach jestli mi to tam pujde dat,furt mi to pada..tak snad...a nebo to spálení je ze sem to mohl prehnojit ale daval sem jen enzymy podle navodu a na kytku vzdy 3/4litru zalivky + trochu naky to na růst kořínku myslim ze roots bo tak od plagronu
goa
tady ty spálený listy a fotka maminy ze skleníku
goa
.
Ono
Rastlinkám sa uľaví, uvidíš.:) Listy spálené od hnojiva by boli pri silnej koncentrácii alebo častým hnojením. Asi ich pripálila výbojka. Teplotu uvádzaš 22 - 31 °C. Tých 31 °C je pre ne dosť. Nezdá sa to, ale tá výbojka je naozaj silná.:devil: Ja som si to uvedomil vtedy, keď som umýval podlahu a cítil som sa ako v saune. Odvtedy výbojku radšej vyššie ako nižšie.:david:
goa
jenak sem vůl a nepořídil sem zvlhčovačku tak mam vlhkost od 39-60procent.pristi grow asi poridim ale kytky ted docela jedou tak snad to zvladnou už dojet bez ní.


to ONO:vybojku sem na tvou radu dal teda výš(na70cm),snad se nebudou vytahovat mam totiz strach aby neprerostli.mam room jen 160cisel.
Ono
Ahoj. Tak ako to vyzerá s rastlinkami?:)
goa
tak se po dlouhé pauze vracím a událo se pár změn.kyti přežili 7°C!!! mrazy.sem nucenej přestehovat celou grow do tepla,do prostřed obyváku na ty 2 mesíce než to dozraje,potom nevim co bude dál ale budu muset vymyslet novej flek nebo začít další kolo zas na půdě až na jaře.kyti sem přepínal 13.9 takže sou 15dnu na 12/12 ale zřejme těma mrazama se trochu sekli a docela jim to trvá,no posoudíte sami.ted budou v teple tak snad se rozjedou v tom květenství.
goa
..
goa
jee, příspevku výš je ta poslední fotka stará tak si jí nevšímejte..ted posílám poslední 4 fotky a bude se loučit tak jestli vás něco zajímá nebo máte připomínky tak se ptejte a valte to do mě jestli vás to zajíma.jinak přeji pekny den
goa
další várka fotek.hnojim tedka plagron terra bloom a powerzyme od hesi.vse jak se ma.dokoupil sem pachovej filtr ,jelikoz me po otevrení dveri práskne do rypáku smrad...
goa
19.den 12/12
goa
jedno noční přepadení..
goa
23.den 12/12... skoda ze sou tak zpozdení tim mrazem jenak by uz palky asi vypadali jinak.teplota se ted drzi od 18-26°C tak pohoda.hnojení furt stejny akorat nevím kdy mym nasadit green sensations.?myslite ze uz je cas?
goa
jeste pár fotek..
Ono
Ahoj. Máš tam slušnú džunglu.;)

Green Sensation už môžeš pridávať, odporúča sa ho dávať od 4. týždňa kvetu. Ja dodržiavam dávkovanie 1 ml každých 5 - 7 dní (podľa hnojenia).
saiklon
chlape dobry, ale myslim ze by potrebovali vic mista mezi sebou, myslim ze bys mel lepci kdybys jich tam nemel tolik, pak by mely vic mista kolem sebe, nehlede na to ze se ti nadherne vetvej a budes tam mit asi prehrsel ale malejch palicek.. i kdyz to sestikilo se s tim asi popere..
goa
dal bych je dál od sebe ale neni kam zejo,hold začátečník.dneska sem strávil přes 3hodiny a snazil sem se je co nejvíc prostříhat,hodně zbytečnejch spodních větviček slo dopryč a zasřih sem většinu listů,ale furt je to hrozná jungle:)
Hydrock
cus goa tu green sensation uz nasad a neptej se porad! stejne ji budes driv vysazovat ptz flushing! Tenhle kluk mi porad neveri a musi se jeste ptat vas na G! a myslim ze i kdyz je to dzungle to sestikylo to prosviti! Jen mu jeste nekdo napiste at pusti odtah na plny kule a ne jen na pul! urcite mi to taky neveril!
goa
sem ti rikal ze se musim furt na neco ptat aby tu aspon neco bylo ne:) :)) ty hydrocku:)
goa
holky se nám začínaj pěkně sypat:)
goa
zdravím tak zas po delší době naky fotečky.udelal sem dost chyb.nechal sem tam hroznou junly a svetlo se nedostalo vsude takze sou pekny jen vrchní pálky,zbytek je takovej řidkej,tak sem to ted totalne proškubal ze svetlo bude fakt vsude tak se to snad trosku spravy ale jinak na prvni grow sem spokojenej.hnojim ted uz jen GS zbytek mi dosel hold a kupovat uz nic nebudu ta to nako dojede.no posudte sami.....
goa
a este tady noční přepadovka...
Martenros
Zdravim vypada to krasne, jen by me zajimalo kolikaty to je den kvetu...dik a k+
goa
to martenros: přepnuto bylo 13.9 takze nakej 46den den, ale blizny vyjeli az o 14dnu dyl takze nevim od kdy to pocitat..
tng
samo že od přepnutí na květ. jinak je máš moc pěkny +k
Pampalini
citace:
Původní příspěvek od tng
samo že od přepnutí na květ. jinak je máš moc pěkny +k



Zas az tak samo ne kolego.
Ja osobne zacinam pocitat den kvetu,az je tam nakej ten kvet videt.
Kazdej podle sveho gusta
Goa dobra prace ;)
goa
to pampalini: sem si řikal ze to kazdej pocita jinak. a jinak dik za pochvalu od tebe je to pocta..zdarec groweri
Ono
2 goa:

Na groweri už viackrát prebehla diskusia, od kedy rátať dobu kvetu, ale pokiaľ sa nemýlim, tak aj seedbanky uvádzajú dobu kvetu od prepnutia na 12/12 - ale to skôr záleží od seedbanky. Väčšinou sa to ráta od prepnutia a doterajšia skúsenosť mi to potvrdzuje, ale už som sa stretol aj s tým, čo píše Pampalini.

P.s.: Raketky máš pekné.;)
goa
mam tu pokus o naky to makro tak se muzete kouknout....zdar a dikes Vam moc za kacka
Celller
Den kvetu pocitam ode dne kvetu, tzn., kdy prepinam, mas jich tam sice hodne, ale maly, pokud se tu nekdy jeste ukazes, posli fotky z konce:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma