Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
Elite Genetics Strains - Klikni zde pro originální téma
Hi,
zajímal by váš názor na tuhle seedbanku která nabízí modely jako 1998 A.W.W clone x W.W. ,NY LEMON DIESEL a jine.


https://www.bcbudonline.com/categor...lite%20Genetics
Mr.MEN
No modely mají zajímavé. Ale jsou drazí. Nechtělo by se mě dávat tolik peněz za něco kde nebudu mít ani jistotu.

Ale kdyby byli peníze na zbit tak klidně.
IqTyq
Při takové hromadě modelů vydaných najednou, mám docela obavy ohledně řádného testování ze strany seedbanky.Na elity si radši cca měsic počkám na novou feminizovanou edici od Greenhousu (nevěřím, že by se na selfingu dalo něco zkazit) v cenách cca 25 E za 5ks. Bubba Kush, Chemdog, Alaskan Ice, Kings Kush ...A nebo tahle partyja http://www.hempdepot.ca/seeds/Cannacopia/index.htm . Jejich serioznost potvrdil i Chimera a i když se stabilitou to taky nebude nic moc, alespoň mají férovou cenu 35 USD za pakl.
IqTyq
citace:
Původní příspěvek od skewlers
Iqtyq- pouzivaj z s1 a fem. semen
z chimerou jdi na seno to je stopa breedera zabyvajiciho se uplne necim jinym.
tohle sou vsechno clone-chaps z farmera, znam je dobre a semena chodili casto ode mne pri nestaly produkci (treba ograskala-og kush), duverovat malobreederum resp. crosserum a brat dokud je ;)



Mr.Men - jaky drahy? kapusta na zastavce mozna tak.

clovek bez reklamy nemuze zduraznit na hutnej balik treba 150 billu za pytlik tak to dostavas div ne za cenu mix seeds vod sensi napriklad.
a freebies treba od vica (TGA) z jeho rukou - a byli to casto u mne ripperi x nahodny grimm males(nepletu-li se) od grindhouse jeste lip, ale to bohuzel nevim jak pres net.

skewl


Takže jestli to chápu, tak Cannacopia používá jako parent stock S1čky?

Tak si přečti tohle http://www.icmag.com/ic/showpost.ph...57&postcount=61

zároveň ti to i objasní, že Chimera se až tak uplně něčím jiným nezabývá. (pokud se ti to nechce číst, stačí tahle věta : Yes I personally GAVE cannacopia most of their cuts : Chimera)

tady http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=80902 jsou fotky jejich mamin.
Pindulinka
no iqtiq ja bych si daval bacha na greenhouse a jejich feminizovany cokoliv.. maji obrovske problemy s genetikou a jak odesel shantibaba tak to uz neni ono.. mel jsem jen problemy s jejich seedz a nemel jsem ty nejlevnejsi (arjans ultra haze) vlastne jso s nimi jenom problemy a nejvetsi zklamani kazdy rok je greenhouse :( lepsi by bylo naucit se najit samci pred kvety a koupit si super silver haze od Mr Nice. dostal jsem 5 balicku SSH a v kazdym bylo 20+ semen, coz z toho udela pomerne levna genetika svetoveho formatu. Prohod si snim par slov na MNS forum a urcite ti poradi,jako nikdo jiny na svete... nezapomen ze shanti a nevil byly kolegy
Elite je taky v pohode, prohodily jsme par slov a vi o co jde, ale pro feminizovany semena bych musel doporucit CH9 od menda pete.
http://www.allsalvia.co.uk/feminised.htm
Cenove OK a ma nekolika odrud jako green bud a aroma ktere jsou krizeny s ed rosenthal super bud od sensi. A to si muze dovolit akorat snoop dogg
P.
IqTyq
Samozřejmě znám historii GHS a MNS a jejich reputaci, ale jak jsem psal výše, myslím, že na selfingu neni moc co zkazit, tedy za předpokladu, že máme real deal elite klon. Momentálně má GHS pravděpodobně nejlepší technologii a vybavení pro výrobu femin (není divu, finanční zázemí musí mít úžasné). Dokonce jsem na jednom reklamním letáku viděl hlášku, že dělají feminy pro dalších 5 významných seedbank, můj osobní typ jsou White Label, Flying Dutchmen,Big Buddha, Paradise a Magus Genetics.
Ja od nich v postatě chcu zkusit jen megahypovaný Bubba Kush a Chemdog. Selfovaný Bubba zaručeně produkuje phenotypy velice podobné předloze a z chemdoga (pokud je to opravdu verze 91) určitě může vyléz něco zajimavého (např O.G.Kush což je vlastne Chemdog 91 S1)

Nejsem velikým zastáncem feminizace, ale jiným způsobem se našinec k těmhle genům nedostane ( v jejich čisté podobě) a v podstatě je mi jedno, jestli na mě vydělá Arjan, hlavně když za to nechce 100+ USD

p.s. Knockoff Edova Superbudu prodávají za zajimavou cenu Nectar Seeds http://www.hemcy.at/oscommerce/prod...products_id=676
proc sem od nikoho z cech kdo kupuje tyhle megahajpovy radoby fejmovy strejny jeste nevidel peknou sisku?
IqTyq
Protože jsou to povětšinou "elitní" klony, které běžně seženeš možná v Kalifornských medical klubech. A semena (S1, ne hybridy) z nich doteď dělala malá skupinka lidí, kteří je dražili za nehorázný peníz.
Pindulinka
citace:
Původní příspěvek od IqTyq
Protože jsou to povětšinou "elitní" klony, které běžně seženeš možná v Kalifornských medical klubech. A semena (S1, ne hybridy) z nich doteď dělala malá skupinka lidí, kteří je dražili za nehorázný peníz.


jako treba ja ale cekam az budu mit co delat s indoorem, motarebel ma cujo ktere je krizek dogbite (chemdog) a killa queen.. pokud koupit semena tak od moty, taky ty penize ted potrebuje (na soud) a je to kamos se supr rodinkou z michigina kde vsechny kytky "elite" se jednou objevi, nebo je mota vyrobi.
P.
spojte se, treba nejaky semeno uvolnim v zajmu pokrok v cechach
IqTyq
Já právě nechci hybrida ale S1čky, hlavně toho Bubbu. Bohužel jsem ho nestihl objednat přes cannabiseye a od dr greenthumba za 240 usd ho opravdu nechci. No a jiný zdroj než slizoun Arjan není momentálně na skladě.

Pro ty, kteří neví, vo jakém Bábovi to pořád ten Ikváč mele jsem nakradl pár fotek

Pindulinka
rozumim...
S1 je "self" coz znamena ze ty semena jsou feminizovany kopie jisteho klona, v tomto pripade bubba kush.
P.
pexeson
feminizace je trápení kytek...pochybuju že v přírodě jde špatnými podmínkami vytvořit něco totožného
buď mikropropagace nebo hybrid,jinak to nevidim
cannatopia rulez!

uz se mi na sluníčku vyhřívají bc roadkill :)

a Ikváčku Pre 98 Bubba Kush x Molokai frost bude nachazet po selekci jisteho clena v naší CCC na icmagu:)těším se
Ja si zas myslim pokud to clovek nema sefle od typka co to fakt ma jako klon tak treba to muze byt nejak ypreprc ale jak se rika spis se ted zajimam a az budu delat na podzim druhou selekci ted mam chemdogD, donk a OGKxblusatelite2 od SOL a jackberryxblue kronic tak pudu do neceho od rascala jestli neco nabydne a i pan serwe nema spatne veci a JJ-NYC ale nejak mi je podezrely ze se vyrojilo tolik lidi se semenos techle snad legendicek snad to maji aspon oprc z origo kloniku....ale kdo to miluje tak ma stesti na backove phena a je to nadhera mit nejakou lahurku ....cannacopia a pan MOTA jak kdysi psal IQTYQ s pani nestabelnich krossu a ja rikam kdyz ma pan stesti..a sem rad ze se i sem do post sovet republic dostavaji nejake old dobrutky diky panum:) peace
Pindulinka
No a Mota mi zas rika re elite prodava seminka urcene jako testery po sto dolarech. Coz spusobi cervenani prdelky az to pestitel zjisti po 4 mesicu pestovani.
P.
grubba
http://www.dnagenetics.com/online_s...is-seeds-27.cfm
skewlers
hele krasny fotecky pre98 bubba kush pesteny v norcal area
skewlers
tady prestaveno na drying room
Ono
Skôr na dreaming room.:leaf:
Časlove
Hmmm zajmavé!
Co jsem měl možnost ozkusit jako obyvatel našich českých končin, tak "jen" IBLka.
Jmenovitě The Purps (Mendo purps IBL) a musim uznat, že to za ty peníze stálo. Posunulo mi to hranici s kterou jsm vnímal outdoor a to o kategorii výš. Co týče síly, tak naprosto bez konkurence, ale hlavní je hodně výrazná a příjemná chut, celkově lepší než 80% indoorů se kterejma se člověk setká!
Ted už mi rostou (prodírají se z kokosu:)) zase další adepti "elitních" genetik a to Original Sour Diesel, Larry OG a Chemdog IBL, tak pak dám vědět, jestli průměr, nebo zase nějakej "zázrak"!:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma