Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Nemoci Rostlin a Problémy

 
HBW po par dnoch prestala rast , chyba genetiky ?? - Klikni zde pro originální téma
acheron
zasadil som HBW (hawaiian baby woodrose),do par dni vysla zo zeme a rastla ako diva,kazdy den ma prekvapila, no zrazu sa rast zastavil, niekedy ma odvtedy zvednute listy , inokedy ich ma normal akoby jej nic nebolo, ale odvtedy uz nedala ani mm.nesposobil som jej ziadny sok,vsetko bolo ako predtim.
substrat je pre izbove rastliny, cez den ju davam vonku pred okno na priame slnko, v noci je v izbe, zalievat som skusal aj tak aby mala viac vlhkosti aj tak aby bol substrat skor suchy. skusal som ju aj presadit do vecsieho kvetinaca no nic.

viem ze to nieje o ganji ale tak inde mi nikto nepomoze a v kanale by som sa dockal odozvy asi 0.00 , ak to tu velmi vadi tak to hodte do toho kanalu.
do_0b
cus ... mozna to je tim ze jsi to dal do vetsiho kvetinace ... taky jsem mel jednu kytku kterou jsem dal rovnou do kvetinace ve kterem je porad ( jinak kytky davam ze startu do uplne malych a postupne zvetsuju) a asi 2 tydny/mozna dyl/ skoro nerostla tak jsem se taky divil co s tim je tak jsem ten kvetinac opatrne prevratil ze jsem drzel vsechnu tu hlinu v ruce/trakova babovicka/ a zjistil ze to je prorostle korenama no a pak za chvilku ta kytka zacla uplne silene rust ... nwm jestli ti to pomuze ale aspon nejaka moznost ;)
acheron
problem je, ze ta kytka najprv zacala robit problemy az potom som ju v ocakavani ze sa to zelpsi presadil
acheron
prisiel som nato cim to bolo :bounce: ,kedze mi vsetci hovorili ze to mam davat na priame slnko hned od zaciatku tak som tak aj robil...skusal som co sa dalo a ked som ju nechal doma za oknom v polotieni,tak si to zas vali ako predtim :)
jestedman
to bude nízkou vlhkostí
acheron
ee vlhkostou to skor nebude, vraj je velmi citliva na premokrenie , lebo potom rychlo odhnivaju korene.
Hlava
...no to se stava ,přiklad , mas 5 seminek a z toho jsou 3 krasny a jedna mrdka co neroste, viz obrazek a jeden samec, co to znamena ?? 3krasny jdes selektit a 4kus vyhodis protoze neroste a oproti ostatnim kytkam je zcela zabrždena ,samec , no komment ..uz neni , tak jsou aspon 3ks podobny a ztoho vyberes favorita podle urcitych znaku.....


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma