Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
políčko 08 - Klikni zde pro originální téma
Gr@njero
Zdravím všechny GROWERY.
Po delších úvahách sem se rozhodl založit svůj 1. thread o mé 2. outdoor sezoně.

Takže ve zkratce:
genetika: 2x řízky GWSxWR
semena: 3x No name, 1x G13xMatanuska Thunderfuck

hnojiva: slepičince,kopřivy,krystalon start, BioBizz Grow a Blum

Něco o políčku: Flek mám ukrytý v lesní mýtině prakticky hned za barákem,takže moje holky můžu kdykoliv kontrolovat.Vykopal sem pár menších dír a jednu větší,kde se kamarádí 2 kytky.Hlínu sem si musel přinést vzhledem k tomu,že půda z lesa je prakticky k ničemu.

Začal sem asi kolem 10.5.08. Protože nemám vlastní foťák,udělám takové foto shrnutí,co se všechno za ty 2 měsíce stalo..
Gr@njero

Tohle sou fotky z 10.6.08:

1. G13xM


2. No name 1


3. No name 2
Bretz
Nazdo, tie fotky mas z akeho datumu ? Zdaju sa mi este mensie ako tie moje :-/
Gr@njero
to Bretz: :D Ty fotky sou z 10.6.2008 (mám to tam napsáno).Zatím s tímhle treadem začínám.Neboj,brzo všechno doplním (i aktuální fotky)
Bretz
Aha, jasnee, som si nevsimol ten datum, SRY ;-) , inac zda sa mi to dost neskoro zacinat v siestom mesiaci ........ ci ? ?
Gr@njero
Vlastně sem začal klíčit semínka okolo 10.5.08(to je tam taky zmíněno).Možná sem začal o trošičku později než by se mělo,ale to mě vůbec netlačí.Teď mám kytky celkem velké a daří se jim dobře.Zítra přidám ten zmiňovaný fotoupdate.
Gr@njero
tady sou fotky z 11.7.2008


1. No name 1

2. 2 řízky GWSxWR

3. větvící se G13xM

4. celkový pohled na G13xM
Gr@njero
tak tady sou zatím nejaktuálnější fota mých miláčků:)
jsou z 4.8.08 a pořídil mi je člen Mjr.BlasterX,takže tímto mu chci poděkovat!

všechny fotky sou G13xM:drools:
Gr@njero
zase G13xMatanuska
Gr@njero
a teď pro změnu GWSxWR
Gr@njero
tak to by byly asi všechny fotky z minulosti,takže budou nastupovat už jenom aktuální fotky :)

Jinak sem měl celkem 7 kytek,ale ze 2 se mi vyklubali samci..:grrr: 1 kytka je hermáč,ale toho sem se rozhodl nakonec ušetřit.Poctivě ho chodím každý den obírat od koulí,ale je mi jasné,že všechno neuhlídám.Aspoň budou semínka na příští rok :leaf:

G13xM a všechny No name mi začaly kvést zhruba před 2 týdny.Na GWSxWR pořád čekám,ale bylo mi řečeno,že kytičky včas dokvetou,takže nestihuju:rasta:
hele to otrhavani kouli se vazne moc ohlidat neda, a nechat to opichat hermacem je celkem k nicemu, zvlast jestli mas opravdu ty modely co pises bylo by to uplny znehodnoceni, radeji ho vyrvy a udelej mliko
Gr@njero
Ještě nad tím popřemýšlím..Máš pravdu,že by to byla škoda nechat oprcat ty moje holky,ale zas mi je toho hermáče líto,ještě když tak pěkně kvete:)
bassgooch
Čus
Neudělej chybu jako já (Viz. Balkdoor 08) a sekni ho. Já to neudělal a mam naprclou půlku balkónu :( Myslel jsem, že to ohlídám ale... Na pár dní vypadneš a je to. Ty samčí květy zrajou fakt rychle a během dvou dnů co nebudeš doma to máš namrskaný. Buď ho někam daleko přemísti a nebo svař v mlíce. Toť má rada

Peace

(později smažu)
Gr@njero
Nemusíš nic mazat,sem vďečný za všechny rady.Jak vidím,tak drtivá většina z vás zastává názor,ať si z něho radši uvařím kakao než abych pak obíral semínka.Co nejdříve ho setnu!!
Gr@njero
Zdravím.Tak dneska sem konečně vykoval rozsudek smrti nad hermáčem a teď se pěkně suší ve stodole a čeká,až se z něho udělá mlíko :rasta: .Zároveň sem zastříhnul a ostříhal pár listů u G13.Jestli nebude žádný problém tak ostříhám více listí.


Asi před měsícem se ve spodní části rostliny vyskytla nemoc nebo jiná špatnost. Listy žloutly,dělaly se na nich hnědé fleky a postupně odpadávaly.Z toho,co sem zpozoroval z obrázků na tomto skvělém threadu ( http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1 ) sem došel k závěru,že nejblíže to má k nedostatku vápníku.. Divné na tom je,že je napadena jen 1 GWSka a 2. zůstala neposkvrněná..A to rostou asi 40 cm od sebe.Teď už se ale kytka celkem rychle vzpamatovává a je postiženo už jen pár listů.

Chtěl bych vás tímto požádat,aby ste mi pomohli určit,v čem se stala chyba. "Nemoc" je zobrazena na fotce číslo 1


1. závada na GWSxWR

2.-3. holčičky GWSxWR

4. detail vrcholu GWSxWR
Gr@njero
A tady sou pro změnu fotky G13xMatanuska Thunderfuck :)
Gr@njero
Tak se po delší době zase hlásím.Tentokrát ale se smutnou novinou..

Když sem se šel dneska ráno podívat na kytky,tak sem uviděl tohle:

2 ze 4 kytek mi totálně sežraly srny.Myslel sem,že budu brečet:( Vím že nejsem první,komu se něco takového stalo,ale s tímhle sem nepočítal..

foto č. 1- tohle zbylo z G13xMatanuska (mojí nejlepší kytky)

foto č. 2-No name po útoku 4 nohých bestií

foto č. 3-to samé jako 2
Gr@njero
Těm ku*vám chutnaly jenom nakvetlé kytky,protože GWSxWR jenom ochutnaly vrcholky a asi jim moc nejely..Pryskyřice přece jenom chutná jinak..:)


!!!PORAĎTE PROSÍM:Vzpamatujou se GWSka z toho nahlodání??!!!

foto č. 1,2-vrcholky GWSxWR po ůtoku

foto č. 3,4,5-pohled na GWSxWR
Gr@njero
Né že mi srny zničily polovinu úrody,ony mi dokonce na GWSko hodily svůj shit!! Tím mě už totálně namíchly a rozhodl sem se jim vyhlášit válku!!! :baseball: Hned sem si šel vykutit odháněč srn.Sestrojil sem ho z alobalu,který sem připevnil na klacek. Srny nemají rády zvuk kovu,takže je logické,když zafouká vítr a alobal bude pěkně cinkat,že se tam ty mrchy neukážou. Potíž je v tom,že mi na fleku celkem vládne bezvětří.. Prevence jako lidské vlasy a moč selhala,tak bych chtěl poradit,CO NA SRNY PLATÍ. Budu rád za každou radu.


foto č. 1,2-srnčí paralyzéry:teef:

Budu bojovat za to,abych sklidil alespoň 2 kytky,pokud se nic JINÉHO nestane.:starwars:
suri
Na srny som to tu uz osobne pisal Platy vlasi chlupi a podoben veci .>Staci vycesat vascei psa dat bud priamo na kyti alebo na klaci .>Uspech zaruceny ..Tiez pomahaju chemicek sracky ako riadidla a pod ale to by som si na pole nedaval ja som taky mali ekolog takze toto moc nie......
Gr@njero
A já dokonce ekologii studuju takže to tam nedám tím tuplem:D Díky za radu,určitě vyzkouším!!!Máme německého ovčáka,tak z něho ty chlupy budou fajně lítat.Díky
Gr@njero
Ještě by mě zajímalo,jestli kytka rozchodí to nakousnutí od srny.Pište pls svoje názory!!
suri
Ne .nekdy ta raslina ktora je okusana moze dosrast este lepsie ako keby nebola dost zaleci od datumu kedy to bola a od velkosty zasahu kazdopadne ale nieoc s toho bude len tak dalej,,,,,
alko
nemej strach ganja je plevel za chvilu ti to obroste novyma palickama...jo a na srny je nejlepsi kulovnice...
Gr@njero
Kulovnici bohužel doma nemám a vzduchovkou je jenom tak pošimrám..Každopádně jak sem šel dneska kytky zkontrolovat,tak sem zpozoroval,že začaly nakvétat.Před útokem srn házely jenom preflowers.Buď je to shoda náhod nebo mi ty srny aspoň trošku pomohly:D
alko:kulovnice určitě ne !
Gr@njero :dej na ty psi chlupy :
jinak at se ti to podaři dotahnout do konce ::)mir s tebou
suri
Strielat srny urcite nie.......tie chlpy urcite bud stacit .....neboj a potom informuj..........
Gr@njero
Na políčko sem srnám nachystal pár chuťovek,tak to snad zabere.Zítra půjdu po týdnu zkontrolovat kytky,tak se pak ozvu,jak se kytky mají:D
suri
Ok ale dufam ze nie ziadne prijebane pasce alebo podobne ...potom napis ci pomohlo....
Gr@njero
Srny už rád nemám,ale takový blázen,abych na ně chystal pasti,nejsem.Tak k těm kytkám:Vypadají vitálně,jedna kytka už je asi něco přes týden v květu.Druhá zatím čeká na odbavení:D Jinak sem si vsiml,ze sezrane kytky zacinaji hazet paldy,takze by prece jenom neco malo mohlo byt z G13xM a No name.Brzy zkusím přihodit photo.Zatím žíjte blaze
Gr@njero
Tak se hlásím po trochu delší pauze.Změn je celkem dost tak se do toho pustíme:

Ta nejzásadnější změna je,že místo 2 GWSxWR mam 1. GWS a 2. Skunk no. 1. V době růstu vypadaly obě kytky stejně ale potom,co mi začla nakvétat jedna GWSka a 2. pořád rostla,tak mi došlo,že je někde chyba. Od kámoše,co od něho mám řízky sem pak zjistil,co to vlastně za tu 2. kytku je.
Gr@njero
Tak tady je nějaký ten photoupdate:

Začnu asi s moji největší chloubou: GWSxWR
Na květu je asi od začátku září.
Gr@njero
Pro změnu něco co mi snědly srny-G13xMatanuska. Holka se dala trochu do kupy a bude z ní aspoň na pár skel:D
Gr@njero
No name (ten byl taky sežrán):
Ortaniel
Čoveče, ta G13xMatanuska vypadá jak oprcané a plné semínek ... nebo se mi to zdá ?
to se ti zdá ona ma tak velke blizny :) u me je to stejné a u kolegy taky :) a jestli tam ma seminko tak jen neco malinko :)
ganjero:jinak aspon ze ti tam srnka nechala neco malinko :)
peace
Gr@njero
Jn,aspoň že něco..Aspoň budu vědět o jakou slast sem přišel:D Jak pravil aero1:na blizny plné semínek to nevypadá.Ale nějaké to semeno se tam asi objeví.
Gr@njero
A tady,abych nezapomeň na to nejdůležitější, je ten zmiňovaný Skunk no. 1. Ten mi dělá asi největší starost.Vypadá,jako by měl každou chvíli začít kvést.. Poraďte,kdo má s tímhle modelem zkušenosti,kdy asi začne kvést,jestli bude třeba zatemňovat,popřípadě jak atd. Ani nevím,jestli mám se sklizní této kytky počítat,protože i kdyby začla zítra kvést,tak pochybuju,že stihne dozrát v takovém počasí,jaké je teď venku..
Gr@njero
Dneska sem se byl na ty moje holky podívat a nestačil sem se divit-Skunk no.1 zvolna nakvétá a pomalu se cukruje,G13 vypadá,že by už zachvíli mohla jít pod nůž a No name je pořád stejný,ikdyž začal kvést zároveň s G13.Jedinou starost mi udělal ŽRALOK,kterému se na 1 paličce udělala plíseň.Paličku sem uřízl tak doufám,že už nic takového neuvidím.:chef: :freddy: :bandit: :frog:
Gr@njero
Tak G13 se už houpe na provázku a ještě pár dní se bude sušit.Na kouření to ještě není.GWSka si užívá svůj poslední týden života.Je pěkně nakvetlá a čas na to taky má.Skunk pěkně nabírá na objemu a dělá mi radost.Brzo bude photoupdate.Zatím čus a kouř do plic
Gr@njero
Zdravím.
Byl sem nějaký čas bez techniky,takže vám přináším novinky za posledních 16 dní.

G13 se usušila a část už i skouřila.Je to ale nekvalitní kuřivo,takže je zbytečné psát smoke report.G13xMT měla jenom zakrslé paličky a při kouření kouř dost škrábal.Hold se na ni,stejně jako na No name,podepsaly řádění srnek..
Gr@njero
Zdravím.
Byl sem nějaký čas bez techniky,takže vám přináším novinky za posledních 16 dní.

Dneska vám přinesu reportáž z průběhu harvestu G13xMT a No name.
Nutno dodat že po útoku srn se kytky G13xMatanuska a No name nevzpamatovaly.Rapidně se změnil jejich vzhled.Nové palice byly 2x menší,ale pryskyřice neubylo.

G13x MATANUSKA THUNDERFUCK
shrnutí:

Vůně: 8/10 - Voní moc pěkně,už ale nevím po čem:D

Chuť: 5/10 - Škrábe v krku a nechutná po ničem

Pryskyřice: 8/10 - Pryskyřice byla všude.

Tvrdost: 2/10 - Žádná pořádná palice-žádná tvrdost

Vzhled a stavba: 2/10- Před napadením měla kytka 2 nádherné vrcholy.Po užrání zbyly jenom pahýly

Výnos: 3/10 - Dost málo materiálu

Smoke report: 4/10 - G13 moc nezkouřila.Chuť byla špatná.

Celková spokojenost: 4/10


NO NAME
No name sem sklidil asi o týden později.
shrnutí:

Vůně: 5/10 - No name voněl asi ze všech kytek nejméně.Při květu voněl jako borovicová smůla,po usušení už skoro vůbec.

Chuť: 6/10 - Chuť taky není zrovna líbezná. Trochu škrábe v krku..

Pryskyřice: 8/10 - Zato pryskyřice bylo dost. Palice byly pocukrované řádně a listy se taky neměly nejhůře:D

Tvrdost: 6/10 - Žádná sláva.Menší a měkké palice

Vzhled a stavba: 7/10 - Před okousáním se kytka celkem pěkně větvila.Palice měla blízko u sebe.

Výnos: 5/10 - Nevážil sem,ale je zaplněna víc než půlka velké sklenice

Smoke report: 5/10 - Po překonání špatné chutě kuřiva model naběhne až po chvíli. Stav je střízlivější ale poměrně dlouhý (trval asi 3 hodiny).

Celková spokojenost: 6/10 Nemohl sem čekat zázraky.Aspoň něco.



foto 1: No name

foto 2-4: G13xMatanuska
Gr@njero
tady posílám pár fotek z GWS. Sklizeno už je asi týden.
Koštovačka teprve bude,ak pak čekejte smoke report:D
Gr@njero
a tady je pro změnu Skunk no. 1
Ten ještě nějaký ten pátek pokvete.Dozrát nestihne určitě.
Gr@njero
Přináším vám smoke report GWSky

GREAT WHITE SHARK x WHITE RHINO

Vůně: 8/10 - Voní hezky ovocně

Chuť: 7/10 - Lehce škrábe,donutí k zakašlání

Pryskyřice: 8/10 - Pryskyřici se zadařilo

Tvrdost: 9/10 - Kytka měla hezké pálky,hlavně na vrcholech

Vzhled a stavba: 7/10 - Nebylo to žádné velké koště.Počet větví se pohyboval okolo 11.Kytka byla vysoká asi 1 metr

Výnos: 8/10 - přes 90g

Smoke report: 8/10 - Je to celkem aktivní model.Stav je dost dlouhý,vydrží okolo 4-5 hodin.

Celková spokojenost: 8/10 - Jediná povedená kytka z letošního outu. G13 a No name byli chcípáčci a Skunk nestihne dokvést.Proto sem s GWS spokojený.Je to dobré kuřivo


Tak a tady sou ještě společné fotky Skunku a GWS:

foto 1: Vpravo GWS vlevo Skunk no. 1

foto 2: GWSxWR

foto 3: Vlevo GWS vpravo Skunk no. 1

foto 4: Stonek Skunk no. 1

foto 5: Palice GWS
Gr@njero
Tak polovinu Skunk no. 1 sem předčasně sekl kvůli výskytu plísně.Křáček to byl velký,takže sem to musel vzít na 2 etapy a druhou polovinu budu sklízet tento týden.
Gr@njero
Skunk no.1 už je celý sklizený,ale fotky bohužel nebudou brzo:( Není foťák na tu povedenou úrodu:) Zváženo taky nemám,ale něco se vlezlo do krabice od bot a zbytek je v igelitce:) Mějte se do té doby,než seženu foťák!!
Gr@njero
Foťák sice ještě není ale zato vám přináším alespň smoke report Skunku:

SKUNK no.1

Vůně: 8/10 - Má lehce skunkovitý óder

Chuť: 7/10 - Lehce škrábe ale není to nejhorší. S tímhle sem měl problém u všech kytek

Pryskyřice: 8/10 - I po usušení je vidět,kde se to cukrovatí

Tvrdost: 8/10 - Není to sice GWS ale taky má svoji tvrdost. Vrchní paldy sou krásné

Vzhled a stavba: 9/10 - No tak tohle je asi jediná kolonka,u které se můžu chlubit. Vzrůst byl ohromný!!Hodně hlavních větví z kterých se tlačily ty vedlejší.Škoda,že sem začal dělat Supercrooping pozdě-možná že bych byl spokojenější ještě více..

Výnos: 9/10 - Zváženo sice nemám,ale včechno je to rozmístěno v 6 velkých zavařovacích sklenicích.

Smoke report: 8/10 - Myslím,že stavy sou v klidu.Je to celkem aktivní model,žádný stoned.Smích je vždycky!!:)

Celková spokojenost: 9/10 - Tenhle model mě překvapil asi nejvíc ze všech.Jak výnosem tak stavem.Sem spokojen!!:)

Tak zatím čest vy banditi!!:D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma