Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Mami, do tyhle skrine mi nelez... (Dalsi Absurduv experiment) - Klikni zde pro originální téma
ABSURDUS
Belladonna (f1,f2) Gourd buster, Berry bolt, Papaya, Top44, Black domina, PapayaXHaze, T44XOrange bud, White widowX?
(dodatecne dekuju: Golgotha, Tayem)
Vitejte!
Nekteri z Vas znaj moje pestebni experimenty z Outdooru. Vzhledem k okolnostem a lenosti (nebo to byl nedostatek casu?) na jare zasadit jsem nucen vas prudit jeste v Indoor galerce. :) Predem se vsem navstevnikum omlouvam...

K veci.
Puvodnim zamerem bylo pestovat z reziva ale nakonec je vse jinak.
Z lednice na me vypadla moje "seed banka" :) na kterou jsem uz tak nejak zapomel... Prohrabaval jsem se obsahem a zjistil jsem ze je mi lito seeda vyhodit. "Nojo holky, tak ja vam dam teda sanci" rekl jsem si a dal je klicit.
No, snad me holky presvedcej, ze jsem neudelal chybu....
:)
ABSURDUS
Asi by vas zajimali nejaky parametr, co...
Pestebni krabice je asi tak (120š,100h,150v)
Nahradni slunce: GIB Flower Spectre XTreme Output (4kilo)
Vzduch, Vitr : vetraky ruznych druhu :) Nasavaj 2 PC vetraky, ofoukava to takovej bilej stolni vetrak (bzzzzzzzzzzzzzzz) Z krabice to vyfukuje Sunon.
Vlhkost: zvlhcovacka (nemuzu si vynachvalit)
Ziviny: vetsinou Plagron, proste mam s touhle firmou dobry zkusenosti.

Atmosfera je temer idealni... Teplota kdyz jsem naposled koukal byla asi 27 stupnu a vlhkost kolem 75 % od techto hodnot se moc nevzdaluju...

Samozrejme nejde jen o to kytkam vytvorit umele podnebi. Nedilnou soucasti je i jak se k nim chovate, jakou jim poustite hudbu a tak... :sun: Vsichni vime ze rostliny jsou velmi citlive a pokud si je od prvnich chvil ziskate vetsinou se vam odvdeci bohatym a krasnym kvetem... Doporucuji si procist experimenty pana Clevea Backstera... (Cleve Backster - vlozit do google)
To by bylo pro tento moment vse a treba se sem obcas mrknete co se bude dit novyho...
ABSURDUS
Holky....:)
Hydrotekk
no to se ti bude moc tesko prezazovat

smazu...
Creator
hydrotekk: to je len efekt z photoshopu :D ved uz hore to ma osobytne
ABSURDUS
Hydro: :-D no to bude... presne tak jak rika creator... je to promlety phtshopem... :)
hele myslíš že to větrání bude v květu stačit na 400w? hlavně odtah se mi zdá moc málo ! od začátku svítíš sodíkem? (na fotce je namodralý světlo jako z metly)

ať se ti daří stejně jako minulej rok outdoor (ty dvě monstra jak svina :eek: - respect )

btw tady ten cleve backster, doporučuju přečíst je to užitečnej poznatek ;)
http://www.oranzovestranky.cz/view....anku=2005120203
ABSURDUS
taky jsem si nejdriv myslel ze odtah bude malo.... ale fakt staci... pak ten stolni vitr to taky slusne zvlada.. ani neni pustenej porad.. podleha zvlastnimu rezimu (dycky asi 20min jede a 20min ma pauzu na parek - kdyz bude pozdeji potreba tak pojede nonstop). Mam stejny slunce na rust i kvet.. je to svetlo s rozsirenym spektrem. Namodrale je to kvuli fotaku.... fotim to s rezimem ktery se pouziva na umele osvetleni a takto to zmodra... jinak by to bylo strasne zluty... no a me se to moc nelibi.. takovy ty zazloutly fotky, kde neni poradne videt jestli ty kytky jsou vubec zeleny:D...
diky za chvalu outdooru.. ty dve monstra byly proste.. noooo monstrozniii:D
No a Backstera mam samorzejme nactenyho.. vyborny ty jeho experimenty...:)

Dik za odkaz... urcite se to bude libit i dalsim lidem..

Mej se a at to roste!! :)
ze začátku to stačí, já když měl ufo na reklamaci tak první tejdny stačily dva větráčky jako odtah. ale na květu to bude bída
jako cirkulace bude fajn jenže výměna už tak dobrá nebude a tam se to nedá nahradit stolnim venťasem
ABSURDUS
jasne, ale ja to neodtahuju 2 Pc vetrakama.. ale jakymsi vetrakem Sunon... kterej uz slouzil jako odtah v pestirne (byvala spajzka btw objemove vetsi nez muj box), kterou jsme meli se spolubydlicima na private:) reknu ti ze to tahne fakt fest, pri kvetu problem nebyl. Jen to bylo trosku citit:) nekde ten vitr zkusim najit na netu, je tam snad psanej vykon..


edit: asi 160-170m3/h jestli jsem koukal na ten spravnej ale asi jo.. :)
pestouniii
hele ja bych si z toho strach nedelal.. dva sunony na 400W urcite staci. mel jsem 5 sunonu na 1200W a taky uchladily krasne:) je s tim sice mrdacka oproti ufu ale jinak poslouzi stejne.
aha. no ani nevim proč automaticky sem dával stovku :D no takovýhle sunony sem neroztáčel a když nebyl problém tak no problem ,)
občas dělám seky jak svina, to je tim hulenim sakriš - jasně že ne dva pc větráčky jako odtah :)

dost pyčovin už :teef:

10 jinejch modelů a 13 květináčů na to sem zvědavej nejvíc, zajímavý
sleduju :bigbrotheriswatchingyou:
ať se daří :)
ABSURDUS
Dyt v pohode.... o tech sekach to je... Proto snad vsichni hulime. ne... :)

Ale diky za zajem a pozornost.

Taky at se dari! (bez obav odpaluj brka dal...)
zrovna sem v půlce :D

těma strainama si mě nepřímo zavedl k motarebel seeds .) info dost do podrobna :)

ty máš celkově radši indiky se dívám
ABSURDUS
jj, jsem takovej indika fan:)
No Motarebel seeds to je take zajimava kapitolka. Hodne zajimavy krosy...:)
Traduje se neco o zatceni "hlavniho spekulatora" (momentalni situaci uplne neznam teda) a taky ze seeds pomalu ale jiste mizej ze skladu. Asi to zas chacknu na dalsi grow bych toho od nich bral vic ;)
Pokud jde o zatčení hlavního spekulátora tak myslím že čeká na soud nebo má po něm ...? Má nastoupit do krymu :( :grrr: http://www.opengrow.com/index.php?showtopic=37644

jinak krosy od Motarebel jsou velice zajimavé i když je velice nutná selekce a hledání správného phena /jsou veliké rozdíly mezi rostlinkama/ více ... :http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1
ABSURDUS
C.H.T. diky za odkaz...
S Motou to nevypada dobre... :(
ABSURDUS
Pojdme se podivat co noveho v boxu.
Takto to vypada po dalsim tydnu testovanych chci rict pestovanych rostlin.
Zatim toho neni moc o cem se rozepisovat. Snad jen to, ze podstoupili phytaminovou sprchu. Vetsine to asi udelalo dobre, ale stejne jak minuly (venkovni) grow se nasli jedinci, kterym to nebylo moc pochuti. Hmmm nejsem si jist jestli to bylo opravdu phytaminem no ale abych se konecne vymacknul. Zkratka asi trem rostlinkam to udelalo takovou vypalenou paseku na spodnich listeckach, nemocny listy jsem amputoval a ted se zda vse v poradku, klubou se vetvicky. Asi bude vse ok.
Papayi v zadni casti boxu (trosku starsi nez zbytek) byly zastipnuty. Ony by se chtely tahnout a to neni uplne to co by me vyhovovalo.

Strasnou radost mi dela vdova... hodne vitalni zdrava kytka s nejvetsimy lopuchy:) Viz. jedna z fotek.
ABSURDUS
zdravim vsechny priznivce pestitelskeho (ne)umeni.
Pohodlne se usadte, kliknete na nekterou z fotografii a nechte k sobe proplouvat uklidnujici energii a pohodu, obsazenou v zelenem pigmentu a ladnych krivkach nasich modelek, jez se nechali nafotit pri odpolednim opalovani pred promenadou v plavkach, kterou se zde chystame v blizke dobe taktez zverejnit.
ABSURDUS
V Boxu se snazim udrzovat teplotu kolem 25°C. Vlhkost kvuli premisteni a jeste ne uplnemu doreseni zvlhcovacky klesla z obvyklych 70-80% na hodnoty kolem 50%.(ale jde pomalu nahoru) Ph se chystam merit. Ale myslim si ze zatim bude ok. (kytky si nejak vyrazne nestezuji).
Potrava: tak zatim Phyt-amin, AlgaGrow, a Co2tabs.
Zmeny: Jedna Papaya vystehovana (samec) Pred casem jsem ji "fimnul" a za nedlouho uz rikala ze je kluk. :) to je obrat :) V tom kulatym kvetinaci jsou nejake rezy od kamarada, ale zatim teda spatny(ale rikal na zkousku no) Dokonce se mi tam vyklubala kyticka ze seminka me neznameho puvodu, ktery mi asi nekdy muselo spadnout do pudy, jinak nevim jak se to tam mohlo vzit. :) ale at si roste i kdyz nema sanci na dlouhej zivot...

Tak to by bylo par strohych informaci.

Mejte se fajn.
ABSURDUS
Dobrou noc groweri.
Zde jsou fotopostrehy, ktere jsem ulovil tesne pred tim, nez kvetinam "zapadlo slunce".
Ted pred sebou maji jeste asi tyden rustove faze a pak uz bych jim rad ten den o neco zkratil.
Z boxu o5 zmizel jeden samec a o5 Papaya, takze nemam ani jednu, jen kros s Haze. Klonum od kamarada, ktere jsou trochu videt v predeslem reportu, jsem take udelal "pa". Odstehovali se do jeho nove vznikleho Indooru.
Podminky v Boxu jsou ted velmi priznive, snad to vydrzi.
Nebudu vas dele unavovat. Mejte se fajn.


P.S.
Jelikoz zde muzeme prezentovat fotky jen v tom zalostnem rozliseni (coz vzhledem k poctu pestitelu velmi dobre chapu) Vyfragmentoval jsem z fota c.3 detajl (foto c.4) at je to lepe videt. Nevim sice k cemu vam to bude, ale me se to tak libi.
no nic... ;) mej te.
Šlajs
Možná by jsi je měl méně láskyplně zalívat. Trochu uber. Jinak pěkné
ABSURDUS
Dik.
ja je pred focenim zrovna krmil phytaminem, takze to vypada jak po desti.. jinak samozrejme zalevam s rozumem..:)
ABSURDUS
Ahoj holky a kluci.
PLEASE HELP!!! Prestala mi svitit lampa. Bohuzel nevim jestli je problem ve vybojce nebo v predradniku... Prisel jsem k Boxu a slysim jen divne hucici predradnik, tma. :( Rychle jsem tam dal provizorni 250W, kterou mam schovanou pro strejcka prihodu, nebo spis nehodu. Ted to jede..
Jo, ale podrobne jsme prohlizel 400w vybojku a nevypadala ze by byla vadna. Reklamovat predradnik?? Jeste se mi to nestalo, takze si neumim poradit.
roboot
čuz ABSURDUS koukal jsem že máš 400w GIBku je totak co.ja měl ten samej problém přestala svítit a v předřadníku jen cvakalo jako kdyby neměl sílu to světlo nakopnout nic méně po konzultaci a přezkoušení v growshopu(múj předřadník+jejich světlo,jejich předřadník a moje světlo) ani jedný věci nic nebylo tak sem to přivez zpátky domu a jeden den svítila a druhej zas nic tak že zpět do growshopu opět žádnej problém ale stejně mi to radši vyměnil s tím že tahle serie GIBek je nějaká špatná že prej nejsem první co tam stím přišel.ač by měla bejt plně kompatibilní(světlo+předřadník)tak za nějakou dobu tomu tak neni.ted mam předřadnik GIB a výbojku Philips son-t-agro co mi vymenil a neni žádnej problém.pic
ABSURDUS
No jo, je to GIB. Stve me ze ji ta kompatibilita vydrzela jen na rustovou fazi...
roboot
mě vydržela jednu celou várku a při druhý taky jen rúst a pak šmitec
ABSURDUS
Nic prijemneho, vskutku .. Takze asi reklamace, no.... Ja uz to vidim, prijdu do g.shopu a tam vsechno pujde jak po masle... a doma....
ABSURDUS
Takze problem zazehnan. Vybojka vymenena, ted se modlit aby to se mnou a s kytkama dotahla do konce.
Prepnuto na kvet. (foto dodam pozdeji)
roboot
a co ti na to teda řekli ,taky špatná serie
ABSURDUS
cau... rekli asi toto: "no jó GIBka, to je to nejhorsi co muze bejt"
Ale vymenili mi to bezproblemu. Takze pro vsechny, kdo si hodlate poridit GIB, tak pozor MUZE se stat, ze vas v rozhodujici chvili pekne vypece.
Ale zas rikali, ze kdyz teda funguje jak ma, tak je to fakt dobry svetylko. Presto ale, az mi dosviti (doufam ze to bude co nejpozdeji) koupim si radsi neco jineho nez GIB. :)
ABSURDUS
5 dlouhych dni museli kytky pretrpet pod 250w. Ze zdravotnich a ruznych dalsich duvodu nebylo mozny dostat se do growshopu a nechat vymenit 4kilo, ktery mi vysadilo sluzbu opravdu v tu nejnevhodnejsi chvili.
Preflowers na kytkach mi pomohli se selekci. Takze z boxu neco zmizelo... je to to riziko kdyz clovek jede z regular seeds. Ale neva, samic zustava "dost".
Do zadni casti jsem "nasrouboval" uz nakvetlou kytku z outdooru od nasich z terasy, byla tam tak sama v koute, bylo mi ji lito :) Ale koukal jsem ze je sem tam opylena Shamanem, kteryho nikdo nevyselektoval (!!)

FOTKY Uz zase sviti 4kule, jsem zvedav jak to pod tou xtremkou rozkvete. Ta jedna fotka je divne barevna, trosku jsem steloval s ruznymy rezimy v nikonce a ta jedna se takle zajimave vybarvila, jen tak pro zajimavost to sem prikladam.

mejte se fajn. diky za pozornost
ABSURDUS
Ahoj.

Snad uz jste nezapomeli na tento thread... (??)
Ja uz skoro jo... jak zacla skola, tak nemam vubec cas a silu to tady aktualizovat :( Jak jste na tom vy? Asi podobne co.. no jo, ja vim... Ale co to sem taham ... hmm.. pojdme radeji k veci.
Povyrostlo to, tot jest asi to nejpodstatnejsi. :)
Seznamim vas s tim co se v boxu za poslednich X dni odehralo. Jeste jsem teda vyhodil nejaky samce, kytky o kterych jsem si myslel ze to jsou 100% samice. Uz nikdy nepojedu z regular seeds, tim spis ne ze seminek, ktery se mi "valej" v lednici. Ze ja jim daval sanci... Ále.. vem to tzert... :)
Presadil jsem je do kyblu... a jeste prepnul z5 na rust (s tim ze jeste naberou objem, aby se trosku vyplnil prostor- mozna jsem jen zmatkoval, ja nevim, kytkam to nijak neublizilo takze asi v pohode :) Ted uz jsou zas na kvetu. (cca 7.den) Nekdo by asi namital, ze to asi neni uplne koser tohle neustale prepinani. Ale tak je to experiment... no.

K Fotkam : Takovy to uz vic nakvetly je ta kytka puvodne z outdooru.. vite ze jo..:) Dale proste jen takove postrehy.

(omlouvam se ze se moc nerozepisuju, jsem decentne unaven, Jsem se dlouho nevidel s mou divkou, tak jsme si toho meli v noci hodne co rict. Jdu si udelat kavu.. At se fotky libi...) :)
ABSURDUS
cca 2. tyden kvetu...
Zatim neni moc co prezentovat, fotky budou lepsi az se to zacne poradne obalovat kvetenstvim... Teste se:)
ABSURDUS
Ahoj, prichazim s dalsi serii fotografii z me zastresene zahrady...
Holky maj za sebou dalsi tyden kvetove faze. A zacinaji i docela hezky vonet.. obzvlaste T44 a Berry Bolt, ktere jsou i nejvic nakvetene..
Momentalni podminky: Teplota kolem 25c° vlhkost kolem 40%, Ph (podle meho predpotopniho mereni "meridly" z aquaristickeho shopu :) ) asi v pohode :).. Slibuju ze v dalsim trýdu se budu vyjadrovat konkretneji, odborneji, srozumitelneji.. :) Ted ale berte co je...:)
Mejte se fajn.
ABSURDUS
Top 44
ABSURDUS
A jsou zas o neco starsi a vyzralejsi....:)
ABSURDUS
Klidne komentujte :)

Jestli se k tomu behem vikendu dostanu, tak se tu trosku rozepisu o modelech ...

Jinak dekuju za K+ Tekknou a spol.


Zatim Cau.
ABSURDUS
Ahoj, Tak jsem se k tomu dostal.
Jedem...
Modely ktere ve skrini zbyly jsou: Belladonna, Top44, Top44XOB, PapayaXhaze,BerryBolt.
Hnojim je Bloomem od Plagronu, mam s nim celkem dobre zkusenosti, jen strasne rychle ubyva :). Jednou tydne dostanou jeste naloz Phyt-amin v postriku na listy a obcas jim dam do zradla i Co2 tabletu.
Teplota se drzi kolem 24°C a vlkost ted byla na 33% (trosku to kolisa ale ten prumer 35% se mi zda v kvetu v pohode)

Sice by bylo dobry kdyby tech kytek bylo vic a byl tak mozna vic vyuzit prostor, ale proste jel jsem z regular seeds a bylo hodne samcu.. tak ze tak..



Modely:



01 Belladonna... je hodne nizka, ale dost rozvetvena a fakt se hezky obaluje... je to proste pekna slecna.. voni hodne sladce.:)


02 BerryBolt. Hodne zajimavej modylek:) Zvlastni sladko-horka vune, vypada ze paldy budou hezky kompaktni, je to muj favorit uvidime jak se bude dal vybarvovat:)


03 PapayaXHaze: tady cekam dlohou dobu kvetu.. zatim nejridsi, ale snad se to brzy zmeni, uvidi se... zatim voni nasladle, jeste se k ni nebudu moc vyjadrovat... pockame.. :)


04 T44... Kvete o 107.. nasadila nejrychlejc na kvet, dela mi radost, urcite ji budu sklizet prvni, vse co o ni Nirvana pise se zatim docela potvrzuje, voni hodne intenzivne. Ale zatim ji nebudu prechvalovat:)


05 Muj starej znamej kros T44XOB:) taky dobra kytka... Stavbou podobna T44 ale voni po citrusech jako OB... tady se geny namichaly presne jak jsem chtel.. jo a taky kvete docela rychle:)



Ok, to je asi vse, uzivejte slunicko, ja jdu taky ven.

Cau vsichni.
ABSURDUS
dalsi aktualizace za tyden
Trafo
Zdravím

Koukám, že to máš nějaký přehnojený. Nebo je to něčím jiným, že máš špičky listů nahoru a žlutý?
Budeš to řešit nebo myslíš, že si to daj bez újmy?

BzZzum BzZzum Trafo :banana:
ABSURDUS
Jo, asi doslo k omylu pri davkovani, ale myslim, ze si to daj bez ujmy.:)
Mej se a dik ze to sledujes.
ABSURDUS
Ahoj, tady jsou na ukazku dve holky. Konkretne Top44 X Orange bud a Berry Bolt.
Obe naprosto uzasne voni co vam mam povidat... No tesim se az ochutnam.
Mejte se fajn.
S vetsim reportem prijdu asi za 14 dni... snad bude na co se tesit...
ABSURDUS
LISTOPAD
ABSURDUS
a Listopad je tedy mesicem sklizne, takze do 3 tydnu bude box prazdny a snad prodela i nejaky upgrade. Po Vanocich bych ho rad osadil novym modelstvem... pockat , radeji nebudu predbihat..
Tedy k fotkam... finishujici kytky za chvili je ceka flushing, tesim se na jemny kour:) Musim se priznat, ze jsem to nevydrzel a vzal si vzorek na test... Mohu s klidnym svedomim rict, ze je opravdu na miste, tesit se na sklizen.. :)
Dal bych vam privonet, ale musite se spokojit aspon s vizualni stranou meho konopi...
Snad potesi... Mejte se...
jj lysopad je nejlepší měsíc :)
až trochu slintám :O
Mozdik
Kámo... mal si to veľmi pekné. K+ za úrodu :)
Lakys
Čau Absurdusi, zrovna sem shlédl tvůj thread od shora až dolů a moc se mi líbil . Takže karma letí tobě a užij si sklizeň :rasta:
Laky
ABSURDUS
Dekuju vam vsem za karmovani.. Tesi me ze to sledujete a dekuji, ze mi odpoustite i ty moje, ne prilis, odborne pristupy.. Ale Vam je asi jasne, ze kdyz budete hledat thready pestitelu-vedcu, tak se vyhnete vsem, ktere zalozil Absurdus :) Takze jeste jednou diky a sledujte to dal... Do vanoc vam nadelim super uzasne reporty z testovani.. Ale to uz zase moc predbiham, jeste neni ani po sklizni...
PS: Co myslite, je Euforka od DP dobrou volbou na dalsi kolo? Ja jen ze po ni docela pokoukava¨m.. :)

Mejte se...
Trafo
Zdravím

Sem s tou magickou euforií :teef: chci vidět co z ní vymáčkneš :devil:
Vypadá vážně chutně :)

BzZzum BzZzum Trafo :banana:
PsYcHo84
citace:
Původní příspěvek od ABSURDUS
PS: Co myslite, je Euforka od DP dobrou volbou na dalsi kolo? Ja jen ze po ni docela pokoukava¨m.. :)

cau, ted jsem ji jel pod 150W a jsem maximalne spokojen.. i co se ucinku tyce, takze doporucuju
ABSURDUS
Ahoj.
Takze k Euforce se vyjadrujete vic nez kladne, diky. :) Podrobim ji tedy testu v me pestirne :)


Ted k nynejsimu indooru.

Kytkam dam jeste max 7 dni pod lampou, pak uz je setnu. Asi az na jednu tu tam necham o tyden dele, je to takovej opozdilec. :) Jinak vune, ktera se line z boxu kdyz ho otevru je doslova omamujici... To si asi umite predstavit..:)
Pred sklizni tady povesim jeste fotky jednotlivych modelu s nejakymi texty a pak uz se teste na Smokereporty... myslim, ze uz jsem zminoval, ze jsem zkousel vzorek z T44.. a jako dobry!!! :-D Hned se mi veci do skoly delaly lepe.. :)


Mejte se.
ABSURDUS
Stejne jako venku, tak i v boxu dneska byla kosa.

Kytky uz se susi a ja se cim dal vic tesim, az budu testovat:)

Takto vypadaly v poslednich minutach zivota.



001 B e l l a d o n n a _Pekne hunatej kerik menciho vzrustu. Rostla naprosto bez problemu. Palicky voni sladce s nadechem "zatuchliny" :) nebo jak to rict.... Uvidime jak se vune zmeni po ususeni.. loni chytla takovej ten skunky smell...



002 B e r r y B o l t Nadherny, tezky, masivni palice. Vune: tezko rict, takovy mix syru a nejakych lustenin:) ale vypada to na zabijaka.. uvidime, tezte se na smokereport.



003 P a p a y a X H a z e Tenhle kross byl celou dobu takovej zvlastni. Slabe vetvicky a kdyz se zacli delat palice, kterym to teda neuveritelne trvalo, vypadalo to ze to budou takovy zaprdci, ale nakonec se nafoukly, cele se to zaclo vahnout pod jejich vahou.. musel jsem to ruzne privazovat.. byla stim prace.. ale vypadaj dobre, krasny hnedo-oranzovy pestiky a je jich hodne... myslim ze to bude dobre vypadat suchy.. i kdyz vune je takova zvlastni, nevyrazna... nevim cim to je...



004 T o p 4 4 Nejdriv jsem si myslel, ze ji budu sklizet jako prvni... ale nakonec ji to trvalo tak nejak jako zbytku, ale nastup byl masivni, rozkvetla se naprosto uzsne rychle, vubec jsem z toho nechapal...
Vune: 100% skunky.:)




005 T o p 44 X O r a n g e B u d Po vizualni a cichovy strance jasnej vitez. Palice: jak vidite pekne obsypany bobule.. voni tak jak ma vonet Orange bud, stavbou kytky ale spis T44... Tady jsem hodne zvedavej, jakej bude kour....




Dekuju za pozornost a v prosinci si sem zajdete na smoke reporty


Hodne stesti u vaseho pesteni!!


Cau.


Ps: K fotkam, musel jsem si pujcit jinej fotak.. a jeste ho vubec nemam zmaklej, takze fotky jsou takovy trosku jiny, mozna horsi, tak me omluvte.... Za pujceni fotaku dekuju, mas u me ... Ty vis co.. :)
Martenros
Cau šušňožroute:) Vypada to libove k+ leti, jen jsem se nejak nedocetl kolikaty to byl den kvetu kdyz jsi je setl...dik
ABSURDUS
no jo ja to tady nepisu... ale je to 70ty den +- 2 dny = KOSA
ABSURDUS
Mam mozna az moc kamaradu spoluspotrebitelu a tak je skoro vsechen testovanej material vpanu.. :( A ja si ted uvedomil, ze zde dluzim reporty a fotky sucheho...

Mno Fotky bohuzel nedodam, nestih jsem to nafotit a ty nejhezci sisky uz jsou pryc, takze aspon textove:

B e l l a:
pomerne slusne obsypana pryskyrici, na omak pekne kompaktni, docela dost hnedych pestiku.
VUNE: sladkozatuchla s naznakem skunku (ale jen trosku), zadna agrese spis jen takova decentni vune, ktera se projevi spis az pri drceni.
CHUT: jemna horkosladka chut s naznakem liskovych orechu.
STAV: Nic zvlastniho, ale nekomu vyhovovala docela dost. Pomerne dost aktivni, takova kecavka. Jak uvadi PS od kterych jsem ji mel, ze "zlepsuje" vizualni predstavivost (az halucinace) to se mi bohuzel nedelo.. tak nevim :)



B e r r y B o l t :
Jasne nejlepsi kytka, jakou jsem kdy vypestoval. Super kompaktni obsypane neuveritelne vyrazne vonici sisky.

VUNE: Agresivni, pronikava, neutajitelna vune/smrad syruXskunku.
CHUT: Nepopsatelna, dlouho zustava na jazyku, mate chut na dalsi sluky, coz je ale dost ryskantni.:)
STAV: HIGH!!! Neuveritelne podporuje fantazii, jakoby zbystruje smysli, ale hlavne je to strasny afrodisiakum. Az nechutne odbourava zabrany. Podrobne nemuzu rozepsat (mozna v jinem threadu) :)



P a p a y a X H a z e (orig. Golgotha)

VUNE: zeleny caj.
CHUT: Caj no... strasne nevyrazna ale pokazdy necim trosku prekvapi...:) Nemozne se po ni rozkaslat.
STAV: Procisti mysl, dobre se mi po tom ucilo. Je to takovej stimulant, trochu jako bych sporadal kilo guarany.. :) Velmi prijemny stav. Proste vhodna k nejaky cinnosti.

PLUS tohoto modelu ale je VIZUALNI stranka. Spousta oranzovych vlasu a neuveritelna pocukrovanost, krasne se trpitila pod svetlem... nadhera.



T O P 44.
Tady neni moc co popisovat. Klasicka skunkova konzistence, vune a sladka chut.. :) Coz samozrejme neni nic spatneho, ze.. ale je to proste takovej standart. Ale mezi mejma kamaradama asi nejoblibenejsi..
STAV: rychle se dostanete HIGH, smejete se tomu a pak vetsinou jdete spat.. :)



T o p 44 X O r a n g e B u d

Puvodne muj favorit.
Nejnafouklejsi palicky, slusnej vynos, uzasna vune.
Ale pri spotrebovavani ho proste trumfla B. bolt.
To ale neznamena, ze T44XOB byla spatna. Naopak.

VUNE: citrusova, jemna a sladka.
CHUT: Sladka, nenarocna, s pomerancovo-jablecnym aftertastem.
STAV: Noooo... docela slusnej odpal, ale ke konci dost uspaval... Rozhodne ne model k nejaky cinnosti.. nejdriv jste se na to nemohli soustredit a pak uz jste byli moc unaveni... ale zas dobry treba na poslech hudby... a nebo koukani na Red Dwarf.. :)


Mejte se .


Myslim, ze toto tema je mozne uzavrit.

Priste pribeh Euforii a Power plantu.

Jiz brzy.
golgotha
čus až dnes jsem se prodrbal tímhle dredem, paráda! To je prvně, co jsem viděl svoje díte pod umělym světlem! Gourd buster je fakt libovka, on Mota není žádnej břídil! Ať se daří G.
ABSURDUS
Díky:)... Snad se ještě někdy k Motovým masakrům dostanu... Bylo mi ctí je mít ve skříni.. Jestli ještě někdy nastartuju skříň, tak hodim pátračku...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma