Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

Stránky: 1 [2] 
Out 08 Buddha,Kiwi skunk,skunk 1,Valley island.no name - Klikni zde pro originální téma
sevoss
:)
sevoss
:)
sevoss

Zdravim,dnes dosel Ripen + postrik proti HOubyvým onemocněním
Ripen jsem aplikoval na No name.Za 10+2 flushing pujde No name k zemi:crazy:
U BUDDHY zaznamenáno veliké zlepšení a to jak na stonku kytky tak na vetvi ktera zežloutla.
Dnes jsem zbylou houbu na Buddhovy opalil zapalovačem se škrabnoul a postřikal postřikem co mi došel.Tak jsem velice zvedav na dalsi update

1.Vetev napadenou houbou,varazné zlepšení

2.Stonek napeden houbou

3.Buddha vytažena s kyble,kvuli provzdusnění kořenového systemu,část zakopana do země a zysapana okolo korenu cerstvy substratem typu B.Všecky koliky kvuli ohybu vytaženy,aby kytka byla co nejmeně namahana dokud se choroba nezlepši

4.Kořínky po vytaženi z kyble,Buddha

5.Foto zakladnich 3 větví,spujující se v mohutne koleno
:smoker:
sevoss
MAKRO

1.No name

2.No name(sklenik)

3.Buddha

4.Kiwi skunk

5.Island
sevoss

1.BUDDHA

2.NO NAME CELEK

3.BUDDHA

4.Nařezané řízky,ktere jsem tam nakonec zapoměl:)z kiwi a islandu,z buddhy už nic je moc nakvetla
sevoss

1.ISLAND

2.KIWI SKUNK,V ZÁDU BUDDHA

3.BUDOUCÍ SALAMY:):)BUDDHA

4.BUDDHA
sevoss
MALÝ SMOKEREPORT FOLIAČKU:bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
1.Prvni foto je z rostliny ktera byle jedina venku,tmave zelene palice byly nejvic nafoukle,ale méně od plyskyřice než sklenik.
Lehka kratkodoba zhulenost z chuti odpovídajici kvalite genetiky(No name)

2.Porovnani ze sklenikem

3.No name ze skleniku je svetlejší barvy,z vyraznou překvapivě kořeněnou vuni(připomíná mi chut Chronika z min Outdooru).
Lehce energicka zhulenost,bez nepřijemnych dojezdu pocitu unavy a hladu.:cool:
sevoss

MAKRO

Jedna je červena druhá je bílá,třetí kvete modře..la.lalala :)

Za 3 dny se dobre zbarvil no name do fialova....

3 slečny :heart:
sevoss

Ripen + Bio Ton,postrik proti houbam
sevoss
BUDDHA
sevoss
KIWI A JEJÍ KVĚT
kouba
cau chtel jsem se zeptat jak jsi reagoval, kdyz jsi zjistil ze ten ripen není urcený pro pudní systemy ?sam jsem ho pouzival ale v hlíne to moc nedelalo ... tak nevím
sevoss
to kouba:Zdravim uz než jsem ho kupoval tak sem si všimnul,že je na obalu napsano jen na hydro a ptal jsem se na to tady par lidi,kteří mi řekly že je to fakt znat a že to nevadi.
Ze zadu je napsano na lahvy od ripenu,že dovkovani do země je stejne jak do hydratak nevim.Ze předu je napsano že je ripen na hydro,ze zadu je napsano davkovani aji do země.VIZ.foto
sevoss
to kouba:Zdravim uz než jsem ho kupoval tak sem si všimnul,že je na obalu napsano jen na hydro a ptal jsem se na to tady par lidi,kteří mi řekly že je to fakt znat a že to nevadi.
Ze zadu je napsano na lahvy od ripenu,že dovkovani do země je stejne jak do hydratak nevim.Ze předu je napsano že je ripen na hydro,ze zadu je napsano davkovani aji do země.VIZ.foto

Jinak dik že sleduješ muj thread,mej se GL

PS:Kdokoliv kdo by měl k tomuhle ripenu informace a hlavně zkušenosti s použivaní jak v hydru tak v zemi,mužete napsat svoje postřehy o učinosti či ne.. Ripenu..Predem dik:cool:
EXODUS
citace:
Původní příspěvek od EXODUS
já dával čtyři dny Ripen, ale potom následoval 10-ti denní flushing čistou vodou, protože Ripen obsahuje (aspoň píšou) P2O5-6%, K2O-5%, MG-2,5%, S-2%.
Rozhodně bych ho nepoužíval 10 dní před sklizní, aniž bych neprolél čistou vodou !!!
Ripen je u mě lepší než Final solution od Advanced Hydroponics.

citace:
Původní příspěvek od papaja
měl jsem možnost aplikovat ho na dvě rostlinky v hlíně..do 10 dnů jsem mohl sklízet-je to zajímavá pomůcka a jak je vidět nejen na hyderponii...
sevoss
Zdravím exo
Ja měl v planu poslednich 10 dni života Ripen jak je uvedeno od dodavatele a 2 dni jsem počital s flushingem.
Diky za tvuj přispěk a rady,určitě flushing prodloužím.Na chuti a vuni mi velice zaleží.Udělam to teda nasledovně:posledni 15 dni života 7 dni ripen+ 8 dni flushing.7 dni ripenu = 3x zalivka 5ml na litr

Mej se good a jestě jendou dik za rady a sledovaní
GL
sevoss
Zdravim je 25.Září a snim novy update
MAKRO
1-2.No name č.1-tvoří tvrde palky vuně je ostrě kořeněná,docela mě překvapil,ted jen tyden cista voda a kosa.

3.No name č.2 (fialový)-palice také docela hutné na to jaka je to genetika,vuně hodně sladká,také tyden voda a kosa

4.No name č.3-nejmiň nakvetlý nejřidší,květy zkrátka kopřiva pro začátečniky:):)necham to tam nejspiš(shit)

5.Kiwi-Tak to vypada že proběhla zaměna řízku a mam bud 2x kiwiskunk nebo 2x Islanda:(
sevoss

1.Buddha-Houba je neustupná,ale ja jsem silnější

2.Na name-Napaddena větev plísní,odstraněno..

3.Kiwi a jeden z mnoho vršků

4.No name

5.Buddha celek-Buddha je řádný keř jak vidíte je stejně široký jak vysoký.170x170 cm,skoda tech par vetvi ve stredu!!!:((
sevoss
1.Kiwi skunk

2.Vsecky tri keriky

3.Zvadle vetve napedeny zaprcanou houbou:(

4.Utržená větev s plisní
:freddy: :smoker: :crazy:
PARANOIK
no inak ten ripen teraz valim do kybla a teda mam taky pocit ze to je dost poznat,alebo zeby to ta laska k rastinam vsetko skreslovala?(snad nie)
sevoss
Zdravím příznivce pěstovani dnes jsem konečne natah foto do komplu abych se svamí podělil o moji letošní radostfotk jsem tyden stare takže co nevidět bude další update

5x foto sklizeného No name,nakonec byli 3 druhy,no poctivé 2 bendy od bot snad budou,pozdějí s dalším updatem bude snad smokereport(jestli njaky spodky poschnou)
sevoss
MAKRO

1.fialový No name-palice za třetím dnu sušení jsou plasticke,středně huste

2.Zelený no name tvořil dost tvrde palky tak ete aby to chutnalo a
fungovalo

3.Prostě červený světlo:)
:flamer:
sevoss
Už dřive jsem psal že No name vubec nebyli v planu letost pestovat je to jedna velka haluz.Z 10 řizku nakonec bylo jen 5 z toho mi ete 2 ukradly,tak jsem si řek že nebudu chodit nekam do prdele do lesa kvuli 3 řizkum,z prdele jsem doma vysipal do kvetniku seminka buch ví od kat a jak dlouho stary a vzešlo to z toho,takže tak
sevoss
mynulí tyden bylo pěkně a proto jsem 3 rostlinky z řízku trochu prostříhal aby to prosvitlo

1.Kiwi č.1

2.Kiwi č.1

3.Kiwi č.2

4.Buddha
sevoss
Zdravim je tu slibeny update

3xMAKRO

Keříky zase o něco ztěžkly u Buddhy byla nutna amputace napadene věttev akorat rostlinu tižila,velikost větve,viz. foto čislo 4.Poběhla zalivka alga bloom.U buddhy tezknou vetve tak že jsou hodně rychle k zemi,palicich se drži strašne moc vody ideal na plíseň.Musel jsem se vratit dom pro spagat a přivat zakladové větve.

4.Aputovana vetev mojim super mesrem:)Vetev je pomalu velka jak kiwi:)

5.ete jednou amputovana vetev,ve vanicce místo No name(ů)
:D
sevoss
1.Amputovany konec byl oblepen paskou a zalit voskem kdyby nahodou houba chtela ete neco zkusit.Nechtěně jsem při tom urazil ete jednu zdravou větev ale podpřel jsem ji poradně a slepil paskou,určiě sroste,takovejch už bylo..

2.buddha celek

3.Kiwi kiwi kiwi:)

4.Buddha,jeden z mnoha vrsku plných vody

5.prostě krabička akorat do kapse:)

PS:Jinak smokereport NO Neme(ů) bude az přistí update je to mokry jak kaňa.
sevoss
Je tu novy update

SUCHÝ MATERIAL 3 x FOTO
sevoss
KIWI 5xFOTO
sevoss
4x FOTO BUDDHA
nero
Good prales na venkáže vůbec BAD
sevoss
Jaro leto podzim zima ve sklepě je pořád príma:)
sevoss
Hele houba

Jde debil po lese,a co nevidí:
Debil:HELE HOUBA kopnu do ní
Houba:nekopej do me splnim ti 3 přání
Debil:jo?Tak ja chcu být chytrej
HOuba:abraka dabra,debil neni debil
Debil:ty jo to fakt funguje ja se z toho poseru
Houba:abraka dabra debil se posral
Debil:Ja sem s posral su to ale debil
Houba:Abraka dabra uz je zase debil
Debil:hehe hele hououbaa Kop do ní!!!:)
sevoss
Zdravim growers je tomu 10 dni od poslednho updatu mezi tim jsem byl 2x u kytek a a vypada to na brzke víteztví.Ripen jsem přestasl aplikovat 14.10. takže flushing trva už 10 dni proplachoval jsem tak postive az to malem kykty vyplavilo.Par g z buddhy už jse si dal uschnou,je to velice dobre kouření s typycky skunkovní vuní a chuti.Tímto bych chtel pogratulovat všem co letost vyhrali v outdoru tak jako ja,a upřimnou soustras ti co to letos prohráli.
PS:co nevidět hodím foto..
sevoss
A tady slibene foto
FOTO Z 17.10.
1.Makro kiwi

2.O5 makro kiwi

3.Celek kiwi

4.Makro buddha

5.celek buddha
sevoss
Jak jsem psal dřive že se drži v palicich moc vody tak pravě to se stalo osudnym pro vrsky budhhy,kde se voda držela nejdele a potom i v kiwi nastala plisen.Skrátka nemam cas tam kazdej den chodit otřepavat vodu z palic,proto byly vyrsky u buddhy 19.10. 2008 ušmiknuty
Tady dalsi foto:

1.Jeden z ušmiknutých vršku

2.Vršek ete na kytce

3.:)

4.Makro buddha

5.O5 makro
:bravo: :bravo:
sevoss
Včera už jsem to vse nestih a takže update pokračuje dale

1.Kiwi 17.10. jak je vidět sluníčko stale svitilo

2.O5 kiwi ze 17.10.

3.Kiwi o 5 dni později 23.10. velice vonave ale blizny zacaly sotva hnednout

4.ete jednou foto na obe kytky

5.A jednou makro kiwi
sevoss
1.prvni polosuche paličky z buddhy

2.Plisen kvuli ktere jsem musel předčasne seknout nekolik vrsku

3.Dalsi

4.Kiwi z dneska 26.10. sklizeno obe kytky do pulky.Ve vrškach se tvořila plísen jak o zavod,2 pulovynu kytky spodky a paličky ze středu kytky necham dokud nebude -5 nenbo dokud nenapadne snih

5.O5 kiwi
sevoss
1.buddha osmikal jsem z ní 2 skolacky batohy naprany palicema a furt tam ete 2 sou:)Ohyb se vyplatil jako vždy

2.Ošmiakne kiwi bez vršku

3.Batoh s kiwim

4.A neco malo z toho co se do nej nevlezlo

5.makro spodních paliček buddhy,u buddhy jsou aji spodky pekne uzraté u kiwi ne
sevoss
Jedna z mnoha krabicek
ps:celkova hmotnost pro me není zas tak duležitá,nebot nepestuji za ucělem distribuce jak většina ale vyhradně pro svoji vlastni potřebu.Odhadem:No name cca 200 G suchyho.Kiwi a buddha cca 300 G suchýho mozna vice,ete neco dokvita,dokud nenapadne snih.Pestuji sam a bude tomu i nadale.Pozdeji njaky smokereport a foto sucheho+ spodky 3 rostlin skunku ktere jsou jeste venku.
:frog:
sevoss
A jak pak to schne po 3 dnech...
Paličky se pomali přeměnují v efektivní palstickou hmotu:):)

1.BUDDHA

2.KIWI

3.KRABICE OD PUZZLE:)
:bravo:
sevoss
A co nadelil dedeček hřibeček???
sevoss
citace:
Původní příspěvek od Scotty Cameron
muzu se zeptat proc si neostrihal listy? rek bych ze bez nich je trava uplne o necem jinym, je z toho pak docela seno (jestli se mylim oprav me) dik

Zdarec skoty

PO palice utrženi z kytky otrhám jen ty největší listy zbytek nechávám a odstrham je až je materíal skloro suchy po té neskladam do zavarovaček a pomalím sušení dospěje palice k vuni jak ma byt,rovnoměznému hoření a chuti.
Středně velke listy palici při
schnuti obali a sušení se stava ete pomalejším.
Seno z toho určite neni,inak diky za sledovanost.
mej se GL
sevoss
A je tu posledni update rostoucich rostlin dnes je 8.11. a posledni spodky sli pod kudlu:)

1.Celek

2.o5 celek

3.Makro

4.o5 makro

5.oholene kmeny
sevoss
Ještě abych nezapoměl foto z 29.10.

1.Kiwi

2.kiwi

3.Buddha

4.stoneček od buddha:)

5.Makro buddha
sevoss
Makro fotky ze dne 29.10.
sevoss
A posledni fotoz dneška

1.Krabice.i když to jsou spodečky nakonec pěkny 2 krabičky k dobru

2.Makro

3.makro

4.A jsou tu prvni semínka KIWIxBelladona:)hned jak to poschne poslu seeds exovi,draw vig...by velka morava a dalsim.Snad jich bude dost.
To je pro dnešek vše pestu zdar
sevoss
Zdravim grower po nekolika mesicich tezke mimozy se hlasim a s usmevem hlasim skoro 200G z toho ete ted je a bude snad ete njakej ten tejden to vydrži.
Podam njake foto a komentař k modelum
Nakonec buddha nebyla zas az tak dobra jak sem cekal kiwi ho trunfla jak v chuti tak v ucinku.
Jinak Hutnos palic a vzledem je budha lepši(klasika tvrdy dučky obsete plyskyřici)

Osobne si myslim že u budhy to udelal ten hnuj,zanechal velike stopy na chuti to flushing nezachranni.
U kiwi byly kyble cisty substrat typu B hnojeno plagronem a chut typicky skunkovni.Stopy v chuti po hnojivech sem nezaznamenal.
TAŽE ZASADNE NEDOPORUČUJI HNUJ DAVAT DO KYBLU ZIVYNY NEMAJ KAM UTIKAT JAK V ZEMI!
Jinak dira v zemi a hnuj nevyvraci hodne borcu tu tak pestovalo a pestuje,viz. radvancan...
Tesim se na mnoho dalšich zkušenosti v přištím growu s Growerem.

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma