Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Káčův Outdoor 2008 - Klikni zde pro originální téma
Kac
Zdravim vas groweri, pestitele, pestitelky, popr corky.

Po temer rok a pul rocnim ocumovani grower fora mi to nedalo a taky jsem se zaregistroval a prispeju do zdejsi databaze svymy kytickamy. Prvni kyticky mi vyrostli uz nekdy pred 4my lety ale vysledky byly nevalne. Letosni rok jsem vsadil na jistotu a zasadil pekne doma v bezpeci a pod dohledem na zahonku :-)

Odrůdy:
2x NoName z čech (jeden bohuzel samec, sel na mliko)
1x NoName z ruska (voni luxusne na vic jak metr)

Půda:
klasicka zahonova
organicky kompost
substrat na muskaty

Hnojivo: zatim pouze prirodni...
slepicaky
koprivy
dreveny popel

chystam se ke koupi Kristalon Plod a květ


Průběh:
Zasazeni probehlo jiz nekdy v prubehu kvetna jelikoz jsem se nemohl dockat. Jedna kyti sla do kvetinace cca 15l na kterou prazi temer cely den slunicko, ostatni dve na klasicky na zahonek.

V kvetinaci roste NN z ceska, prvni zastipnuti bylo klasicke, pote asi 3x FIM. Vcera jsem je zbavoval prebytecnych listecku kvuli svetlu a vzdusnosti. Velikost bonsaje - cca 60cm x 60cm.

Na zahonku roste NN z ruska, bez jakohokoliv zastipnuti pouze s technikou ohybani stonku k zemi a myslim ze vynos by to vzednout melo na kvet presla tento tyden a bliznicky co vykukuji vypadaji doztomile. Vyska podel zeme - 120cm.

PS: foto behem dne
Celller
Cau, jestli ti muzu poradit, nepouzivej ten Kristalon, je to pak citit pri koureni, ja osobne jsem ho nezkousel, ale soudim tak, podle velkeho poctu negativnich reakci na Kristalon, radeji si kup PK, nebo doplnky na kvet od znamych vyrobcu, napr. Bcuzz Fish Mix, nebo Plagron Alga Bloom, atd.. z hlediska vysledne chuti a kvality je to urcite lepsi reseni nez Kristalon, na finale jeste Ripen, nebo Final Solution od AH na proplachovani pred sklizni. Je to par korun, za par stovek budes mit kvalitu a dobrou chut a sam uvidis, ze je to lepsi, at se dari a na Kristalon se vyprdni:)
Ortaniel
citace:
Původní příspěvek od Celller
Cau, jestli ti muzu poradit, nepouzivej ten Kristalon, je to pak citit pri koureni, ja osobne jsem ho nezkousel, ale soudim tak, podle velkeho poctu negativnich reakci na Kristalon ................... Je to par korun, za par stovek budes mit kvalitu a dobrou chut a sam uvidis, ze je to lepsi, at se dari a na Kristalon se vyprdni:)


Já to prostě nepochopím, proč někdo radí ať nepoužíváš Kristalon když ho sám nikdy nezkusil a jen z negativních reakcí někoho to odsuzuje.
Já sám můžu říct, že kamarád pěstí JENOM s Kristalonem (Start + Plod a Květ) a má v okolí rozhodně nejlepší a nejchutnější kytky.

Jestli to spíš nebude tím, že toho tam nepere kvanta a proto mu to chuť nekazí.

PS: zkus sehnat nějaké fotky :)
Kac
ruský NN na zahonku

speedyam
čus krystalon je v pohode akorat je lepsi kdyz si koupis neco na proplachnuti , doporucuji final solution , kamos pestil kytky minuly rok na krystalonech ,pak je proplachoval 10 dni FSkem ,mel taky no namy a skvele sme si pokurili
Kac
NN v kvetinaci
Kac
...
Kac
dneska jsem koupil Kristalon Plod a květ a chystam se na prvni hnojeni, zvladne kytka zalevani kristalonem kazdy den? nebo jake je s nim idealni davkovani?
Tá posledná rastlina vyzerá veeeľmi krásne ;) K+ fakt krásne! Len tak ďalej, potom daj smokereport a suchý výnos ;)
Ortaniel
2Káč: hm, lepší je to moc nepřehánět, né nadarmo se o tom říká že to prasí chuť ...takže jestli pak chceš hulit něco slušnýho, tak to nehnoj každý den ale řekněme 1x týdně ... a střídmě. Všeho moc škodí ...
Kac
kvetinac - oproti minulym fotkam muzete pozorovat zmenu na listech ktere byli o mnoho vice svetlejsi, predpokladam ze to bylo zpusobeno obsenci drasliku a po cca trech hnojenich kristalonem plod a kvet maji nyni listecky nadherne sytou tmave zelenou barvu
Kac
zahonek - palicky se zacinaji zvetsovat a tvarovat a ta vune to je lahoda.... :))
Kac
makra :goldcup:
Kac
a je tu dalsi update, z jedny kyti se vyklubala zajimava fialovka :)
Kac
a jeste par...

jinak kristalonem hnojim priblizne 2x za 10 dni a 2 tydny pred sklizni ho vysadim a nahradim ripenem, pro pristi rok kristalon necham rajcatum a rozhodne pujdu do lepsich produktu - bud AH nebo plagronu
Kac
po tydnu se opet hlasim, palice se zvetsili jiny zmeny jsem nezpozoroval :)
Kac
...
Kac
prvni smokereport: nestastnou nahodou jsem ulomil konec vetvicky u fialovky, ususil to a bylo z toho na pak speku ktery jsme s kamosema zhulili. Chut bych radsi ani nezminoval byla strasne citit chemii - zpusobeno kristalonem budu muset dat min 3 tydny pred sklizni flushing, naproti tomu ucinky byly z meho pohledu prekvapujici - ze zacatku vysmaty hight ktery postupne prechazel v tvrdsi stoned. Myslim ze pokud se mi povede zbavit silene chemicke pachuti bude to dobre koureni... :-)
autogen2
cau ked si sa rozhodol hnojit kristalonom tak si kup aj krist.... jahoda
Kac
ted uz je to zbytecny, hnojit budu uz jen pakrat pocitam asi do konce zari a pak vynecham vsechny pripravky, maximalne na to hodim ripen. Na kvet je jahoda lepsi to uz jsem taky zjistil viz tabulky


Kristalon Plod a Květ ... dusík - fosfor - draslík - hořčík: 15 - 5 - 30 - 3
Kristalon Jahoda ... dusík - fosfor - draslík - hořčík: 12 - 12 - 36 - 1

jeste jsem se dneska koukal po polickach na outdoor a mam vytipovany 2 mista kam budu sazet pristi rok uz se na to strasne tesim :banana:
Kac
Fialovka na záhonku
prave dnes je to 42 den kvetu, palicky se tvori tvrde s hodne pryskyrici sem zvedav co z ni bude :frog: Kristalon plod a kvet dostala naposled minuly tyden a pocitam ze uz nedostane abych predesel chemicky pachuti...
Kac
...
Kac
+ bonus nejaky makra
Kac
NN v květináči
dnes je cca 65 dni v kvetu, nechapu to ale ne a ne dozrat...u tyhle krasavice uz jsem hnojivo taktez vysadil, palicky jsou sice nafoukle ale jsou plne listu a celkove nic moc, po doteku zustava na prstech pryskyrice s "nasladlou" vuni
Kac
makra...

na posledni fotce je list z kytky na zahonu, konecky zacinaji hnednout a po zmacknuti se drti v ruce, pomalu to zasahuje celou kytku, troufam si sice rict ze to kytka do konce kvetu zmakne ale pro priste by me zajimalo co je to zac a jak to zastavit :help:
Kac
zdravim vas :D opet se hlasim s mejma krasnejma holkama :))

Fialovka na záhonku
dnes 49 den kvetu, slizet ji budu uz ted asi za 2-4 dny podle pocasi protoze mi kamos s mikroskopem potvrdil zralost moji slecinky :bravo: ... takze ji pomalicku pripravuju pro tento ucel a oholil jsem ji od vetsich listku ktere momentalne susim a vypada to na nejakou pochoutku :chef:
Kac
dalsi
Kac
jeste makra :)
Kac
NN v květináči
dnes 72 den kvetu, na seknuti se urcite jeste nechystam...jeste takovej tejden bych to videl, pryskyrice je videt docela pekne a zavan od ni je nadherne nasladlej :)
Kac
jeste













v pozadi "zahonek" :crazy:
Kac
dalsi
Kac
makra :)
Kac
Zdravim,
fialovka je uz sklizena i ususena a momentalne zabira prostor 5ti velkych zavarovacek.
nn v kvetinaci v tento den kvete uz 85 dni a sekat ji budu jeste dnes :-) fota dole...
Kac
Makra
Kac
jeste
Kac
tady je dolni polovina kvetinace, maximalne prorostle korenama, hliny je tam opravdu jen trochu vsechno to jsou koreny :D :D + dnesni ulovek chycena kuna
Ortaniel
Co si udělal s kunou ?
Kac
pres noc sem k ni hodil zebrik a jak se zda uz zase nekde beha protoze ted uz tam neni :) Kuny nam vzdycky strasne rasily slepice jenze momentalne stejne zadny nemame tak je to jedno, jsou to nadherny zvirata :wink:
Ortaniel
Jojo, taky se mi líbí ...nemůžou za to, že zabíjí lidem slépky, nějak se živit musí. Vypadá tak něžně :)

A kytky krásně.
Kac
Nejaka fota ze suseni :-)

Fialovka :smoker:
celkem +-250g ale urcite jsem s tim spokojen :wink:
Kac
Květináč - říkám ji "Slaďák" jelikoz pri koureni je uvolnene sladke aroma opravdu hodne citit jak chuti, tak i cichem :frog:
Kac
Hojte !!! Zdravim vas tuto sezonu naposledy :D

Konecne muj prvni outdoor dosazeny do uplneho konce. Za sebe muzu zict ze jsem velmi spokojen a myslim ze za svoje kamarady taky :rasta:
Celou dobu jsem hnojil Kristalon - Plod a květ a nemuzu si stezovat, kytky vyrostly prekrasne a pri koureni neni VUBEC NIC citit, tudiz nevylucuju ze ho pouziju i pristi grow ;)

Z Fialovky bylo nasuseno kolem 250g suchyho (asi 1/3 uz je pryc :D), chut teda nic moc, asi jako obycejna venkovka a ucinky spise stoned, ktery se razantne stupnuje kourenim dalsich kusu :D Celkove hodnoceni tak 7/10

Ze Sladaku (kvetinac) je +-170 suchyho, chut je prijemne sladka a temer nedrazdi krk. Ucinek je jasny dlouhotrvajici high :flamer: Velmi vydarena kvetinka. Hodnitim 9/10


PS: Kdyby nekdo chtel vymenit seminka dejte klido vedet :banana:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma