Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Zdravíčko.. - Klikni zde pro originální téma
Děda Džamal
Tak vás zdravím na grower..máme se??
Děda Džamal
jsem novej ..ale uz par let ..mam svou zahradku u lesika..:-) indor jsem jeste nezkousel ale casem prijde ta spravna doba..zatim pic a at se dari...
Punkie
Čest:P taky sem novej xD..máme se máme:)..hlavně, když je co hulit :P
Děda Džamal
Pic chlape...heheheheh....jj..hlavně když je co :-) a ted se blíží podzim takze bude...už to tu hezky voní...:-) za chvilku sem nahazim fota z mou biografií..
Punkie
voní voní..už sem i koštoval safárače mixáče :P
Děda Džamal
hh..nějaká smrtící odrudička??..jj taky se tu na mě směje jeden z prvních záštipku...ale ješte má tak tři dny než pořádně proschne..pak pujde do skla:-)
Punkie
smrtící nevim, pac sem nato byl tak natesen ze sem to rychle ususil..:D..no a na hovn*..za tyden nejaky spodni patro pujde na suseni(ale uz poradny):P Pak urcite pridam fota:) nejvic sem natesenej na lemon skunky a nosorozce:P
Děda Džamal
jj když se nepovede sušeni tak si pak pokuřuješ seno,ja přidavám kuru z jakyhokoliv citrusu..fakt to udela docela dost..prave kdys se nepovede to sušení.. už 5. rok jedu ze svejch semen všechny noname..takže mě každej rok zahradka nečim překvapi..jak se mezi sebou kříží..nu prostě paráda...tak držím palec at se vydaří..a určo sem něco hod pro potěšení oka..:-)
Punkie
to sem ještě nezkoušel to z něčím přimíchnout..já pěstuju 2. rok a kámoš 4. Ten má taky svoje semínka..pak můžeme udělat change=) z pár..:)
Děda Džamal
nu ja jsem to asi spatne napsal..as je model suchej a jen pro provoneni ho zahrabu do jutovího pytle se senem...a pak tam volne pohazim kuru z pomerance mezi to seno. ten se mi docela osvedcil jako nejsilnejsi..a je vtom pak pjekne citit...takova nasladla chut...jinak sem to skousel i s neususenym modelem a to se nevidarilo je to nachylny na plisne...jojo jestli budou naky seminka tak se urcite nejak domluvime..ale urco budou..:-)
Punkie
tj to sem neslyšel ještě..to musim někdy skusit..a to seno bereš přesně od kud? Normálně z pole? Páč seno co tady máme je normálně zaprášený a sou vtom nečistoty..=)
Děda Džamal
jj beru ho z louky mezi lesama..je hezky vonavi..a cisty bez prachu..nebo trebas nakej vetsi senik neni u vas nekde..pozbiras seno jen z vrchu to by melo bejt v pohode bez bordelu..nebo muzes jen trebas bez sena to prolozit tou kurou a novinama..ale kontroluj to plisne jsou s*ine..kdyz pouzijes cerstvou kuru....chce to zkouset..vtom je nejvíc zábavy..:-)
Punkie
aha..jojo tady toho máme hafo:) Zkoušet určitě budu=) ale chtělo by to ještě tak 20 kytek nahoru:P experimenty a ták:D..nj, mít svoji vlastní zahrádku,XXL growbox a hodně kukuřice(což teď u nás je) tak to by byla pohoda..ale nebojim se toho jednou..To bude sklep xD
Děda Džamal
tak držím palec at ti to jednou trebas vyjde..
Punkie
yoyo dík:)
kaktusacekk
zdravim,,tak sem atdy abych se ptal:)
Děda Džamal
Zdravím tě..jj ptej se..ale spíš si to tady nejdříve pročti..určitě ti to ulehčí práci s otázkama.. ;-)
cau...vsechny vas tez zdravim..chodim sem uz par mesicu..spise sem tu procital..podarilo se mi z vasich temat postavit skrin a rozjet si 600 kilo...rezy sem mel take od growera..az bude vice casu pridam fota do galerie...genetice cest
Pumpid
Nazdárek, jsem taky nováček a stejně jako Fiš saju informace už nějakej měsíc. Je to tady fajn a doufám, že se do debat taky časem zapojím. Ať to róóóste!
Děda Džamal
Zdravím vás..at to roste..
jj roste to hezky
Děda Džamal
14 dnů a už něco bude doma ,pár rostlinek dozrálo :-)musim se konečně dokopat sem dát nějake foto..ted jsem začal se šalvěji,argamonem,marihuanilou a i nějakej kaktusek se najde ty ale ještě nelezou..konečně už mam kousek přírody i doma..tak vás zdravim..a jen tak že jsem si na to vzpoměl nevíte někdo jestli je sklo který odráží světlo..myslim něco jako zrcadloví..aby skrz něj bylo vidět do pěstirny...chci si to udělat jako dekoraci..ale normalni sklo by mi pouštělo ven moc světla..a prej zrcadloví ho zase pohlcuje a neodraží .kdyby jste někdo věděl..nebo rada..jak to vymyslet.. dik..
sanobano
VIva Cultivadore!

Podľa všetkého nie je všetko v poriadku, preto odporúčam texty veľaváženého PAPAYu a až neskôr JAHŮDku!

majtesafasa,
sanobano
Děda Džamal
áááááá..pán je labužník..je to sice malinko víc informaci než potřebuju..ale jinak děkuju za příspěvek.s pozdravem...Děda..:-)
Punkie
fujtajbl :o) ted něco lepšího
BENJAMIN LINUS!
zdravím ted jsem novej jinak už jsem tu působyl před 7lety za dob bohura, cheel, Avise atd jinak musím říc že je tu toho více ale rodinné časy už tu asi nefungují a taky se mi nelíby ta "buzerace" při přihlašování a další rady jak se chovat ale respektuji a rád vás tady budu "otavovat" jian jsem byl 6let mimo ČR byljsem v gamboži studovat opičky takže než se do něčeho pustím bude ještě chvíli trvat:)
Punkie
Vítáme tě zpět=) a jak to dopadlo to studování?
jinak, jestli tento týden uvidim nějakej kombajn, tak nevim kam budu utíkat dřív :P
Tak vás teda tady zdravi.
Měl jsem roční pauzu ale pokrok jde dál a tady je moc infa,bez toho to nejde!

Krutej hajzl.....
Vítam BENJAMIN LINUS!

mi se nedáme.....

rozkoukej se a hurá do toho.
BENJAMIN LINUS!
studování dopadlo tak že jestli člověk nedostane do 20let poředný rozum tak nám z přírody moc nezbyde a opiček bude pár druhů:(
BENJAMIN LINUS!
to mas pravdu..nekteri lidé jsou hovada....
Čauky,tak jsem tu novej a jeden známej mi nabídl svou skřnečku (sice 70w,pže je moc malá,ale jako darování to není špatné!) takže stačí na rozjezd sehnat seeds a jedem
:-)
Děda Džamal
jojo..taky koukam co se tady děje...:-) zdravím..a souhlas s Pinus !!!..
Ahoj Dědo, tak tě tady také vítám. Ať se tvým kytkám daří!

Stejně tak, jako můžete říct, že grower je antilevicový, tak někdo jiný ho může pokládat za dost antiamerický či antiliberální. Rozhodně bych nekategorizoval. Každý si zde může udělat svůj názor, vyjádřit ho a nebo držet orál. :-)
Děda Džamal
jojojo...taktak....koukal jsem na tvoji květinku tej se taky daří vet?..zajimaví:-)....
Děda Džamal
:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma