Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
1. Grow - 250W - Klikni zde pro originální téma
Kumbál
1. Grow - 250W - SKLIZENO!
Kumbál
Pro záčátek vkládám fotky co už mám. Tohle je den 1. ná květ, zítra víc info...
Kumbál
Ahoj, zdravim všechny.
Mam tu teda všecko info co mě napadá.
Začátkem bych chtěl říct, že jsem na první grow udělal opravdu spoustu chyb a furt to ještě nemám úplně vychytaný. Každopádně první chybou se samozřejmě ukázala naprosto špatná genetika "alá - šuplík". I přesto, že se z kytí vyklubal lehkej hermáč jedu dál abych napříště vše vychytal. Zatím škubu koule, ale zrovna včera mi uteklo pár kvítků... Project celou kytku už je fakt zásek, rozrostla se mooc. Takže z toho asi nebude nic moc, ale už to prostě dojedu. Třeba oceníte i tyhle zkušenosti.

Světlo
Stínítko je z plechu s prolisy, klasická objímka nic extra, celé to vysí na easyklipsech
Předřadník nějakej obyč na 250W.
Růst (3 týdny - 18/6) - 250W Philips HPI-T Plus
Květ (12/12)- 250W Osram Vialox Nav-T (Son-T)

Substrát
Nejdřív menší květináč s hlínou pro domácí kytky (nic moc no, zezačátku jsem to hold nebral moc vážně :-))
Pak ale větší květináč a tam už Royal mix od Plagronu.

Na stěny svého kumbálu jsem dal kolem dokola, dva cm od zdi nehořlavej sádrokarton. Na něj fólii Diamond. Trošku mastná, ale pěkně se udržuje. Stačí opláchnout a (zatím) jde nános hnojiv z postřiků dolu krásně. Nemluvě o tom jak prosvítí místnost díky prolisům.

Hnojky
Jedu si téměř vše BIO od firmy Plagron. Mastnější, ale venku mi to dělalo vždycky s kytí věci... 8-)
Na kořeny jsem jel Plagron Roots
Na růst Alga Grow, PHYTAMIN, Cropmax (jedinej neni BIO)
Na květ Alga Bloom, PHYTAMIN, Green sensation
dva dny po sobě voda, pak jednou hnojky a tak furt dokola...
K tomu občas listový postřik. Nepředávkovávám... (možná trošičku, ale fakt micro)

PH/EC
metry ještě nemám, ale mám aspoň sadu na testování PH v hlíně. V téhle oblasti jsem ale laik a myslim, že zrovna to na kytí začíná být vidět (23den). Aspoň se mam co učit. Zatím měla moje hlína při posledním měření PH kolem 6,5 coz je podle mě OK. Uvidíme příště.

Další problém je že musim koupit nový dveře do kterejch budu moct vrtat otvory, do stavajících nemůžu, absolutně tak nemám vyřešenou cirkulaci vzduchu. Naštěstí mě trošku zachraňuje opravdu vysokej strop, takže teplota dole v místnosti se dá. Je okolo 23,5 ráno až 29,5 večer Horší je to s vlhkostíkterá.
Na růst skoro furt 80%, ale teď mi to lítá jak jsem snížil na květ mezi 35% ve dne a klidně i 65% v noci...
Mam obyč měřák za 4 stovky s pamětí max a min.

Ofuk je jeden stolní větrák ten je ted u sropu kde ochlazuje (nebo se aspoň snaží) teplej vzduch.
Pak tři větráky na 12V z kompa. Dva na kytku na vršky a jeden přímo na lampu ze předu. Jedou na 18V bez problémů a to je pak panečku fičák. Doporučuji vyzkoušet. Vzhledem k vysokým otáčkám a přetěžování sice víc hřejou, ale protože jedou rychleji tak se stíhaj krásně chladit a jejich teplota je konstantní a nízká, POZOR na 24V už ale fakt nee! Kdo má strach i z těch 18V tak ať napojí 15V. Pošlape to i tak o dost líp než na těch 12V.

Vše co šlo jsem pověsil na časáky, ať má kytka vše pravidelně. Teď zrovna řešim zálivku. Sehnal jsem dávkovací
čerpadlo (stačí nastavit ml/h + časák). Uvidíme zatím jede zkušební provoz. ;-)

Tak to bylo vyčerpávající... No a teď už jen fotky až do dne 23. na květ. :-)
Těším se na kritiku. :)
Fedle foto 5tý den na květ
Kumbál
11. den květu
Jinak kytka zůstala ještě 5 dnů po přepnutí pod MH. Pak výbojka přehozena.
Kumbál
Abych se malinko ospravedlnil. Ta kytka vypadá na prvních fotkách dost hrozně, ale ze začátku jsem s ní dělal fakt psí kusy. Na těch fotkách je pár dní po té co jsem ji spálil a začínala v nějaký hlíně na domácí kytky...
Původně jsem začínal s drátama od starejch dílů z lampy přiletovanýma přímo na žáovku a ta vysela na drátu od stropu, jo a byla to (na první týden) osram son-t. Myslim že jsem pokročil... Teď je 25 den květu a kytí se má celkem k světu. No uvidíme(te). Postupuju pomalu ale zcela jistě. :-)

Připojuji foto 19.den květu za světla
Kumbál
den po té, večer...
Kumbál
a ještě... :-)
Na druhé fotce je vidět, že s tim hermáčem nekecám. Je to hold sviňárna.
Kumbál
No a tohle jsou fotky z 23. dne květu. Teď už je 25. den tak za pár dnů dodám další sérku. :-)
Kumbál
Ještě jednou se všem omlouvám za svůj trapnej (i když možná vtipnej) začátek tématu. Tohle jsou poslední fotky ze 23. dne a teď otevírám debatu na téma: TAK CO?
borda1984
cau.bud v klidu..priste to bude lepsi..skoda toho hermace..na 1 kytku je to ale slusny..
MGS
Hele čoveče to vůbec není špatnej grow jedna kytka myslím si že dobře rozjetá ale až budeš mít šupu genetiku myslím že budeš o mnoho spokojenější čoveče nevěs hlavu a rozjed to znovu až budeš chtít:) sim tě:) škoda ale opravdu to vypada dobře tak sa maj a pic
lukapa
:o Tak zatím to snad nevyrostlo ne? Třeba to bude ještě šupa i když ten květináč je fakt srandovně malinký...:titanic:
Ať roste... :)
strejdaa
Ahoj, na jednu kytku mi to přijde hodně saolidní. Krásně sis pohrál s ohýbáním atd .. Pěkný grow na jednu kytku.
Kumbál
Děkuju za chválu. :-) Jsem sám zvědavej co z toho nakonec bude, brzo začnu hnojit green sensation a začne to houstnout. Jenfakt skoda, že je to prclí, ale těšte se příště... :-)
Kumbál
Tak přidávám fotky z 28 dne na květ.
K problémům s vlhkostí se přidal ještě problém s teplotou. Když je venku vedro, smaží mi to přímo do zdí kumbálu... Přes den klidně i 33-34. Dělám s tím co umím, už musím konečně vyřešit ten odtah. :-/
Kumbál
Tak a tady je den 32 na květ.
30tý den aplikován green sensation. Na fotkách už je to ale vidět. Škoda, že sem nemůžu dát větší a v lepší kvalitě :_(
Ale aspoň něco.
Kumbál
Tak raďte a konzultujte, moc živo tu nejni. Beru každou radu, třeba kdy bych měl otrhat listy, začínaj mi ty spodní už žloutnout. Jo a od 28 dne si jedu zalivku s ph přesně 6, ph hlíny bylo už hafo kolem 7. Snad je to dobře, ale kyti se ma k světu i přes všechny nedostatky. Je ale oprcaná celkem hafo.
Kumbál
Den 37. Tak včera jsem nainstaloval nový dveře, konečně bude ventilace. :-) Je pátek, tak v pondělí by tu mělo být UFO 225m3/h, pacháč a flexi hadice, je to kurva drahy, vyjde to něco přes čtyřku ale to je se všim, takže si vlastně nestěžuju. Hold budu muset víc makat no...
Kumbál
Ještě druhá série ze dne 37. Je vidět jak kytce zasychaj špičky listů. Ph by mělo být v pořádku, tak sázim na tu ventilaci. :-)
GrowManiac
Taky pěkný gule v palicích, takový sem měl taky pod zářivkama... jj skurvení hermouši!
Kumbál
Nedá se nic dělat. Našel jsem pár semen už téměř zralých. Bojím se aby nevypadaly a od usychajících váčků se nezačala tvořit plíseň. Mám tam děsně vlhko a ventilačka ještě nepřišla, :-( snad zítra. Každopádně už se ke mě pomalu řítí pár řízečků a brzo rozjedeme novej mazec bez hermoušů, s ventilačkou a bůh ví s čím mě ještě do tý doby napadne. :-)
do_0b
Cus ... mas to luxusne roztahane na jednu kytku a ty seminka to pak sedni s kamosema kazdy se zhulte a pak obirejte seminka a za par dnu by jste to mohli dat ;) .... a k+ :)
Kumbál
Tak tady je den 45. Už třetí den jedu bez hnojek a pojedu ještě asi až do čtvrtka kdy ji budu muset fiknout. Děje se to co jsem předpokládal, začaly vypadávat zralý semínka a ty semený váčky schnou a maj tendenci plesnivět. Ofuk furt neni, ještě nepřišel. :-( Bude hold asi až na další grow. Každopádně z toho nebude nic moc, těch gulí je fakt hodně, je to vidět i na fotkách. Byla to hold kytka jen tak na zkoušku abych vše vychytal. Což jsem myslim udělal. Takže spokojenost...

Končíme dnem 50... Je to málo ale semena to uspíšily.

Díky všem za K. ;-)
Kumbál
Ták, zdravím grovery a mám tu sadu hodně zajímavých fotek. :-)
Je to hned o den poté, každopádně budu rád když to vydrží ty 4 dny do čtvrtka, už to začíná plesnivět :-( , tak vistřihávám a pro snížení celkové vlhkosti jsem i otrhal listí. No, nejen pro to, prostě už to chtělo. Na některých fotkách ještě listí je, ale na první ne. Pak ke konci, taky ne :-)|o:-=

Foto:>

KYTÍ UVNITŘ

KYTÍ VENKU

KYTÍ VENKU Z VRCHU

DALŠÍ TŘI, POROVNÁNÍ VELIKOSTI S PIVINKEM

2X POKUS O MAKRO

2X POHLED ZVRCHU (ZVLÁŠŤ TA DRUHÁ, MÓC PĚKNÝ)

POHLED NA VĚTVENÍ (FIM + CROPMAX {PLAGRON})
Kumbál
Takže fotky jsou ze dne 50. Větral jsem jak to šlo a díky tomu jsem fakt dojel az do čtvrtka. Takže k dalším fotkám - to už je kyti pověšená a pak ještě fotečka kořenovýho balu.

No, suchý to vypadalo celkem dobře. Celá kytka uschlá vážila 102,7. Jenže po kompletním a dokonalém odsemenění a otrhání od stonku zůstalo jen 43g čistýho matra... zbytek semena... (něco málo taky stonek).

Je to jen obyč travča a to doslova a do písmene. Chuť tak napůl seno... No a účinky? Testoval jsem bongem na čistou hlavu následovně: Vždy jeden kotlík, tak akorát na stáhnutí. Po prvním téměř nic, po druhém lehká euforie, po třetím průměrný zhulení no a konečně po čtvrtém většinou končím a sedím si zpatlanej. :-) No ale jak vydno je to slaboučký. Kytka dala bohužel vše do semen.

Teď to důležitý... myslím, že to je pár vět hodných FAQu:
NEPĚSTUJTE HERMÁČE ZA ŽÁDNOU CENU SE TO NEVYPLATÍ! UKONČETE TO HNED JAK JE ROZPOZNÁTE A UVAŘTE RADĚJI MLÍKO! ODSEMEŇOVÁNÍ A OTRHÁVÁNÍ KVĚTŮ NEPOMÁHÁ! NIKDY TO NEOTRHÁTE DOKONALE! AŤ TO ZPRVU VYPADÁ SEBELÍP NEBUDE Z TOHO VŮBEC NIC!

Tak snad vám mé téma k něčemu bude. I kdybych od hermáčů odradil jen jednoho pěstitele byl by to úspěch... :-)
Mé příští bude: 4xDD&2xAK47; 250W/400W; plagron ( http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=37286 )
Už se mi to tu vaří, tak brzo. :-)
Tak zbohem mé první téma a mějte se všichni příště. :-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma