Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Na slunečném kopci 2008 - Klikni zde pro originální téma
BlackStar
Tak přidávám fotky těch mích letošních kytek. Už na začátek řeknu, že výběr letošního místa nebyl zrovna nejlepší a to hlavně kvůli půdě. Ikdyž jsme tam dali 1/2 kupovanou zeminu na předpěstování, asi to moc nepomohlo. Rostlinky jsou malé a vůbec neroztou. Nevím co jim dát, aby jim to pomohlo.


Osazenstvo:

Durban PoisonxSkunk#1 :heart:
Shaman
Passion
NLxNoname
DPxEM
PapayxTibet
Hollands Hope
DPxSHxERD
Master Kush
Power Plant
Nonames


Budu rád za každou radu, která mi pomůže. Letos jsem musel volit místo na poslední chvíli, pač minulej rok to našly čorky a přes zimu jsem neměl čas někam vyrazit.

Jinak děkuju všem za seeds.:punk:
3 a 6 fotka - máš tam nejaké žlté listy po celej rastlinke... Buď to má málo vody alebo tomu chýbajú živiny...
vojtaxxx
jo jo je to kyselá jílovitý půda která neudrží vlhkost, určitě je tvrdá jako šutr. hnojil jsi to něčím na růst. ty žlutý listy nasvědčují nedostatku dusíku a kyselému PH ale teď už ti to stejně začíná jít na květ tak s tím dusíkem už to asi nebude mít cenu.
Do tý přidávaný hlíny jsi měl ještě přidat trochu dolomitickýho vápence k úpravě Ph. Ale určitě z toho bude pěkný pokouření....přeju ti hodně štěstí a ať se ti letos vyhnou čorky.
BlackStar
Ta hlína bude určo kyselejší, ale mému Durban Poison x Skunk#1 to nevadí a ani Passion a Shamanům, ale ostatní stím mají problém. Ještě jsem to nehnojil, takže se na to o víkendu chystám. Snad to trochu pomůže.
SID
Zdravím.

Ta zemina na předpěstování není nic moc,má poměrně málo živin.
Já chemky moc nepoužívám tak bych zkusil nějakej hnůj třeba ten granulovanej co mají v každým zahradnictví,jo ten dolomit taky neuškodí.
Na druhou stranu menší kytí mají jedno velký plus a to,že se líp maskujou.
Mnoho zdaru tobě i kytičkám SID.
BlackStar
Další várka fotek.

Dnes jsem byl na místě a všechny kytky dostaly Plagron Alga Grow. Tak uvidím jestli na to nějak zareagují. Každopádně to nebude , tak špatné jak jsem si z prvu myslel. Nejlépe se daří DP, Shamanům, Passion, který již kvete. Sklidil jsem 2 samce, jednoho prcka a jednoho DP.




































































































-samice DPxSkunk#1 :leaf: , dle mého malá nebude




































-samec DP :rocket:























-Passion



























































-Passion akce:biglaugh:
BlackStar
Palička Durban Poison x Skunk#1 2007 na dnešní síťovačku. :biglaugh: Doufám, že se povede.:driver:
BlackStar
U některých kytek se objevují žluté listy, nevím jestli se jich kytky zbavují nebo je to nedostatkem draslíku. Pokud by to byla ta druhá varianta, čím bych to zlepšil, stačí Alga Grow od Plagronu ? :rejp:
EXODUS
Čau, jestli Ti listy žloutnou od spodu kytky, tak je to nedostatek Dusíku(N) a Plagron Alga-Grow by to měl napravit ;)
BlackStar
Tak jsem se vydal opet na kopec, abych ty chudinky aspoň zalil. Byla to dřina tam natahat tu vodu, ale co bych pro ně neudělal. Tak koncem týdne je zas pohnojím Plagronem Alga Grow a prostříknu Phytaminem. Dost jich budou jen taková metrové košťata. Už začaly všechny mimo DP a SH kvést, tak aspoň sklidím včas. No přidávám teda aktuální fota. Jinak všem děkuju za Káčka a i za ty zkušenosti!





Passion

















































Během náročné práce jsem se občerstvoval ostružinami :wink:







DPxSkunk#1:leaf:
































Shamani :rasta:
BlackStar
Tak a je to tady. Myslel jsem si, že se mi to tento rok nestane, ale opak je pravdou. Čorka zaútočila a vzala si celou kytku ( druhá od spodu z předchozího příspěvku) a štípla si vrcholku u HH. Myslím, že to už nemá cenu se o to nějak starat, stejně to tam pokrade. Ach jo, člověk se stím dře celej rok a pak si přijde nějakej dement a jen slízne smetanu, nechápu k čemu jim to bude, ani to není zralý. No nic, jestli se nakonec něco povede, tak to sem hodím, ale vidím to bídně.

Zatím BlackStar :(
SID
Cítím s tebou.
Kéž by se jim to v hubě v krompáč obrátilo.
to je v prdeli ked sa toto stane ... porad nervy na takych chudakov ktory chodia lasovat po lesoch ... vyadrujem uprimnu sustrast!!
MedvedBrtnik
to jaming: No vykopat to sice může, ale nakvetlý kytky zrovna dobře nekoření a navíc pokud to má někde daleko v ostružiní, asi se mu to nebude chtít nosit.
to BlackStar: Snad to nějak vyřešíš, pokud se je tam rozhodneš nechat, aspoň jim dej sadu nějakým kristalonem bo tak, ať si čórky pochutnají na dobrotě. Upřímnou soustrast.
niemand007
nebo to mohl bejt taky myslivec...pokud tam chodíš brzo ráno,nebo navečer, tak to oni bejvaj na čekaný. no a když tam číhá třeba dvě hodiny a pak mu tam projde týpek s petflaškama a všechno mu vyplaší, tak mu to zkosí a ví, že už tam nezasadí. říkal mi to myslivec, když jsem ještě blbnul s venkovkama. tak jsem tam chodil v poledne. nic mi nezkosil, ale píště už jsem tam stejně nezasadil, protože proč se srát půl roku s něčím, co ti může nějakej zmrd sklidit, když si můžu ject pár kytek párkrát do roka a nelítat kvůli tomu x kiláků...
BlackStar
to niemand007:No ten zásah na nějakého myslivce nevypadá, ta jedna kytka byla odřezana téměř u země, u HH zmizela vrcholka a také u passion byly odstraněny a velmi nenápadně některé palice z vrcholové části. To na myslivce fakt nevypadá.
to MedvedBrtnik:Budu se o ně starat až do konce, ať bude jakýkoliv.


Jinak zítra zkusím nějaké fota. :o
BlackStar
Čorky :baseball:


Takže dnes jsem se zašel mrknout na flek a to co jsem viděl mě ani moc nepřekvapilo. Krásnej Passion se změnil v otrhaný stvol s pár malýma paličkama. Hollands hope byly obě otrhaný s nějakým zbytkem, kterej si raději nechám ujít. Jinak zbytek pokračuje v květu. Durbani i Shamani začli také kvést. Jen mě mrzí, že z toho všeho asi nic nebude.








Passion :hanged:










Holland hope :hanged:
































































Shaman fialoví




Omluvte kvalitu fotografii, foceno mobilem
MedvedBrtnik
Tyvle já bych to vraždil. Fakt jo. Mám taky ten samý problém, naštěstí kytky nejsou v zemi, takže dožijí u jednoho kamaráda (pokud mu teda nevykradou zahradu). Možná by to fakt stálo za to je vykopat a dát jinam. Těžko radit :(
Nyfuz
Tak to nas*re, takovy pekny kiti.
Dostanes aspon K+ jako odskodne.. :(
Presto doufam ze uz ti nebudu muset priste davat za to same :D.
Mej sa!
BlackStar
Takže všechno už se pěkně cukruje. Přesvěčte se sami. Shamanky pěkně fialoví a DP bude mít také fialovější palice, asi se tam zamíchal nějakej Shaman samec :confused: .

Dnes dostaly holky zálivku Plagron Alga-Bloom.


Takže celkově už všechno kvete :winner: .
BlackStar
Fotografie z dnešního dne, všechno kvete, zatím žádná další čorka a došlo k sklizení dvou prutů s vrcholovou palicí Master Kush. Shamanky jsou čím dál více fialové a DP je tak nějak do modrofialova :biglaugh: .

Zatím Black
BlackStar
Master Kush jen na ochutnávku, ale lepší něco než nic !
BlackStar
Takže po krátké odmlce opět přidávám aktuální fota. Problém s čorkou už je zažehnán, tak doufám, že sklidím. Tento týden je tu strašně chladno a vlhko po těch deštích, ale kytky to určo zvládnou a plísně se nebojím.
BlackStar
A další ...
BlackStar
A ještě ...
BlackStar
A na konec.
BlackStar
Tak přidávám fotky Shamanů, krásně fialoví a ta krásná nasládlá vůně:heart: . Dnes jsme jednoho sekli už byl zralej a ještě dva melý Master Kushe. Sekli jsme i zbytky po Passion a nějaký Hollands Hopy. Na poli tedy zůstávají Shamani, DPxSHxErd, DPxSH, DP, OB. DPxSH se opravdu povedl je to paráda. Zbyte, chce tak 2 - 3 týdny minimálně .:cox:
BlackStar
A ještě nějaké . Tuhle genetiku bych vidím jako velice vhodnou do našich končin a zvláště pro začínající pěstite. Na outdoor opravdu odolná a pěkná kytka s příjemnou vůní. Už se těším :bong: :leaf:
BlackStar
Přikládám další fotografie. Tentokrát se jedná o křížence DurbanPoisonxSkunk#1 x Shaman . Tento rok je to naše nejvyšší kytka má něco okolo 2,5m. Původně jsme si mysleli, že je to DP, ale není tomu tak. Je teprve v půlce květu, takže minimálně ještě měsíc bude kvést.
BlackStar
A ještě nějaké.
BlackStar
Tohle jsou dva DPxSK1. Semínka z mega samice z minulého roka. Krásně voní. :leaf:
BlackStar
Po kratší odmlce update. Po vydatných deštích a celkově na p..... počasí, se na menším DP objevily ložiska plísně, která by jistě brzy napadly zbytek kytky, takže už se houpe. Další malý Shaman už to má taky za sebou a ruku v ruce šla jedna NL, která začla kvést už na začátku srpna. Zbytky z otrhaného Passion byly už zralé takže šli taky a stelně další MK a HH. Tokže na poli zůstal DPxSH, velcí Shamani, WR, jedna NL, DPxSHxErb, OB a nějaký noname.

Tak zatím Black
BlackStar
Tak ted jsem se vrátil domů a zjistil jsem, že zase někdo čoroval, tentokrát Jock Horrora , kterého jsem měl ve skleníku a jednoho nonama, kterej byl už téměř zralej.




:grrr: :grrr: :grrr: Chcípněte vy kurvy čorkařský :grrr: :grrr: :grrr:
Nekor
Ja to mam podobný,len vim kdo to udelal!
FaLda
Ale zbytek rostlin jeste mas ne?

Sou to kurvy doslova!
BlackStar
Takže vydatné deště se neslavně podepsaly na kříženci DPxSH , největší palice napadla plíseň :rocket: , a proto šel dnes pod kosu. K následujícím fotografiim není důvod cokoli více dodávat, hovoří samy za sebe :mad: .




Ale nakonec po celkovém ostříhání to není zas tak špatný :smoker: .
BlackStar
Další co šlo pod kosu je kříženec DPxSHxERd. Byl už zralej a jelikož jsem na něm objevil jednu paličku napadenou plísní, tak šel taky. Má opravdu omamnou vůni :mutant: připomínající kávu. Následovala i kosa OB, proč asi :mad: - plíseň, ale vypadal zrale.
BlackStar
Shamanci šli taky, zralí už byli takže teď už jen usušit a bude :leaf::drools: .

Vypadají nádherně a voní krásně sladce :rasta: .

Z mého podledu naprosto odolná genetika, žádne ložisko plísně :einstein: , ideální na out.
BlackStar
Ještě poslední fotečka. Už mi z té fialové hrabe :teef: .
BlackStar
Fotr chytl rapla a začal brutálně stresovat, tak všechen matroš i se zbytkama z loňska letěl do kotla :( . Ve skleníku jsem měl ještě tři Power Planty, nádherný keře který měly být ještě tak měsíc. Všechno je spáleno, takže tento rok budu muset somrovat kámoše. Mějte se a zase někdy.


:( Prostě nic moc rok!
BlackStar
Tak po delší době sem házím nějaký další fotky, jedná se o kámošův indoor pěstěnej ve skleníku, zasazenej někdy v půlce července. Ještě chce tak 14 dní. Jinak voní nádherně a vzhledem k nynějším podmínkám, žádná plíseň !:bandit:
BlackStar
Foto z 20.11. těsně před kosou, nádherně pocukrované palice a pěkná ovocná vůně. Už se suší.
BlackStar
Fotečka Shamana, kterýho jsme dali kámošovi a ten nám ho dal zpět, takže něco málo je :girl: . Kouření to už není tak dobrý jak F1, hlavně je to ten fialovej typ, který má takovou až umělou chuť, ani palice nejsou, tak kompaktní jak světlejší, sativovější pheno. Příští rok ho zas někde šoupnu, ale nebudu se mu moc věnovat. Kytka je to pěkná na oko, odolná a nenáročná, ale je nutný na ni mít štěstí. Pro pěstitele začátečníky doporučuji, pro ostatní pokud se ji rozhodnete pěstovat, tak ve větším množství ať máte více phenotypů a možnost porovnat. :rasta:
BlackStar
MasterKush od Squirrel vypěstovaný kámošem. Palice krásně pocukrovanéa a chuť také skvělá.Dobré pokouřeníčko.:p:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma