Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Igra toys 08 - Klikni zde pro originální téma
Igraczek
Tak se vám pochlubím se svoji oblíbenou hračkou jedná se o modely (tímto moc děkuji člence Wilda za výborné klony) WW, PM, NB, JF, HC, substrát jsem spravil z pár koleček výživného rozloženého hnoje a zahradní zeminy, také jsem použil netkanou textílii a samozdřejmě BIO hnojivo. Jo a kyti byli sázeny :babovka: 1.5.08 před tím se grylovaly asi tři týdny v pet lahvích ve skleníku. Na prvního máje půda úroná je umcarára umcacá :guitarist
Igraczek
Ještě jsem zapoměl doplnit hnojiva na růstovou fázi bohatě dotačující organické hnjivo Plantella a Bioalgen :flower:
Igraczek
A ještě nějaké bokovky
Igraczek
Tak nám to trochu povyrostlo
Igraczek
Tak kyti valí jak zběsilé největší JF má už skoro 2m také jsem jim koupil nové papání na květ Bio Bizz BioBloom tak holkám bude snad chutnat už aby začali pěkně kvést.
xpapousek
Cau no tak to je parada. Nechces nafotit jednotlive kytiz a popsat modely? :)

Jinac biohnojiva- dobra volba, to i to v te zlute nadopce je bio ci nikoliv?. Jo a mas to na zahrade nebo snad mas nejake supertajne misto? ¨Dale se neboj vicero to rozebrat, je to moc povedene :wink: tak by sem si jiste nejen ja rad neco vice precetl...
Napriklad jak si chystal pudu.Nebo jjak casto zalivas a ci to nechavas jen na prirode...
A samozrejme plusko a preju bohatou sklizen-->vesely podzim :bong:
Igraczek
citace:
Původní příspěvek od xpapousek
Cau no tak to je parada. Nechces nafotit jednotlive kytiz a popsat modely? :)

Jinac biohnojiva- dobra volba, to i to v te zlute nadopce je bio ci nikoliv?. Jo a mas to na zahrade nebo snad mas nejake supertajne misto? ¨Dale se neboj vicero to rozebrat, je to moc povedene :wink: tak by sem si jiste nejen ja rad neco vice precetl...
Napriklad jak si chystal pudu.Nebo jjak casto zalivas a ci to nechavas jen na prirode...
A samozrejme plusko a preju bohatou sklizen-->vesely podzim :bong:


Zdravím xpapousek a slibuji :cox: že v příštím reportu se pokusím zdokumentovat jednotlivé modely i když je to docela velký problém z důvodu neprostupné džungle kolem polesa a nedotatku místa.

JInak samozdřejmě vše použité hnjivo je BIO nemám rád chemky!!! Druhá otazka substrát jsem spravil z pár koleček výživného rozloženého hnoje a zahradní zeminy. No a zalevání je nepravidelné z důvodu použití netkané textílie která VÝBORNĚ UDRŽUJE SUBSTRÁT VE VLHKOSTI zalévam jen po extrémních vedrech a to navečer nepočítám samozřejmě HNOJIVOVOU ZÁLIVKU TA SE KONÁ PRAVIDELNĚ JEDNOU TÝDNĚ nebo jednou do měsíce holky dostanou postřik BIOALGENEM tot výborný přípravek vyrobený z mořských řas něco podobného jako PHITAMIN jenom o 200% levnější! :flower:

Koľko meria celá tá čierna plocha na ktorej pestuješ? Stačí približne... Díky

Máš to ináč moc pekné, všetko zdravé a košaťučké :)
Igraczek
Tak a mám tu první problémeček na jack flash se mi vyskytla plísen šedá (na stonku následovala amputace :chef: ) mrcha jedna sice jsem to čekal ale ne tak brzo :grrr:
No :help: a páni kolegové co chci po vás poradte pokud možno nejaký účiný běžně dostupný a nechemický přípravek proti plísni.
Pěstu zdar plísni zmar IGRA
grizly
zdravim proti plisni se mi osvedcil root stop.Ale neni nejlevnejsi...
Igraczek
Zdravím tak jsem tu s dalším reportem posledně jsem slíbil že se pokusím zdokumentovat jednotlivé kyti ale zatím mi to připadá zbytečné je to jedna velká zelená masa od sebe poměrně k nerozpoznaní takže jsem se rozhodl že jednotlivé modely popíšu až budou v květu! Jinak se potýkám s malinkými ložisky plísní zatím je řeším mechanickým odstraněním ale na řadu příde asi ROOT STOP nebo nějká účinná chemka! Kytky jsou vysoké od nejnišší NB :bounce: 1,5m až po nejvišší JF 1,8m.:afro:
Igraczek
Ještě tu mam jednu bokovku kyti jsou umístěny v 40l pytlích jedná se o modely WW, HC a SW.
Igraczek
Holky už nam pěkně nakvétají :banana: vzhledem k tomu že je to křoví jako prase jsem si přivolal na pomoc svojí igra přítelkyni :p: dostaly poslední nástřik bio algenu a první dávku PK 1314 ze spodu jsme je totálně prostříhaly :chef: prevence proti plísním myslím že i díky tomu s ní nejsou zatím žádné potíže ;) . Jo a příště už začnu dělat fotky jednotlivích slečen už to má smysl ;) pěstu zdar čorkam zmar IGRA
Igraczek
.....
Igraczek
Tady ještě jedna bokovka jo adík všem za k takovou chválu si snad ani nezasloužím :einstein: :teef:
Igraczek
Tak jsem vyhrabal nějake fotky z lonska jedna se model snow white z mého trochu samo oprclého indoru kyti jsou trochu zažloutlé protože ke konci nebyly vůbec hnojeny i přesto byly palice jak šutr mnam nam :drools:
Igraczek
.....
Igraczek
Jedeme dále kyti už všechny nádherně nakvétají :heart: nejlépe HC a moje favorytka SW :drools: za ním se NB,WW,PM, nejhůře je na tom JF ta už má přes 2 metry hnjeno pořád BIo Bizz Bio bloom na 1l- 3ml a Bcuzz PK 1314 1ml- na L.

1.celek
2.celek
3.WW
4.NB
Igraczek
:driver:
1.HC
2.SW
3.SW
Igraczek
Jsem tu z malím pokračováním.
Ještě trochu info kyti dostávaji plnou palbu hnojení Bio Bizz Bloom 5ml na litr a ještě k tomu PK 13 14 15ml na 10l nejhůře na tom skvetením je Jack Flash sice nejvišší 2,5m ale pochybuji že stihne dozrát mrcha velká na out už nikdy neberu. Nejlépe z květem a už se pomalu osipává pryskyřicí je Haleys Comet průměrný vzrůst 2m, hned za ním v kvetení se drží White Widow a Peace Maker také kolem 2m. Nejnižší kyti je Newberry měří kolem 1,6m s kvetením je na tom průměrně jako ostatní kyti. Ještě zatím žádne kyti netrpí plísní až se tomu divím.
Tak držte palce at to dobře dopadne pěstu zdar čorkam zmar IGRA

foto: 1 celek
2.celek WW a HC
3.palka SW
4.palka HC
5.kus NB
Igraczek
Pokračování:
1.celek
2.HC pěkně orošená
3.HC
4.SW zatím nejpěkněji nakvetlá kyti
5.JF konečně pořádně kvete
Igraczek
1.celek NB :girldevil:
2.celek NB
3.palka WW
4.stonek NB
Igraczek
Tak jsem tu opět z pokračováním :frog:
1.celek
2.Snow White
3.White Widow
4.New Berry (čarokrásná :heart: )
5.Halleys Comet
Igraczek
Ještě malí dodatek kyti jsou mnhojeny pořád stejně na plísně netrpí až na SW tam bylo pár plísnivích pálek mechanicky odstraněno.

Foto:
1.Peace Maker
2.Jack Flash (má je nejmenší jsem zvědav na výsledek jestli dozraje)
3.White Widow celek
4.New Berry celek
5.New Berry celek (moje nejmilejší nejkrásnejší :heart: )
EXODUS
Čau, no mě v loni Jack Flash nestihl dokvést kvůli počasí, ještě nějakou dobu chtěl, ale i tak byl dobrý. Letos sem na JF zvědavej. :)
Na Newbeery jde vidět, že nemá ráda chladné počasí, také mám na ní tak zabarvené listy.

Měj se a ať to kvete !!! :sun:
Ruprecht
hojas, já jsem chtěl loni brát J.Flasha 21.10. ale 19. mi jej vyfoukla čórka - juknul jsem do poznámek...držím palce!!
Igraczek
citace:
Původní příspěvek od EXODUS
Čau, no mě v loni [color=orangeJack Flash[/color] nestihl dokvést kvůli počasí, ještě nějakou dobu chtěl, ale i tak byl dobrý. Letos sem na JF zvědavej. :)
Na Newbeery jde vidět, že nemá ráda chladné počasí, také mám na ní tak zabarvené listy.

Měj se a ať to kvete !!! :sun: [/B]


Hola hoj pánové kolegové :winner: no s tím JF už mi je od začátku jasné že nedokvete počasí při nás také moc nestojí ale příští rok by jsem ho chtěl skusit ve foliaku a začít v předstihu zatmívat právě jsem slišel že je to luxusní kouř když je pěkně dojetej. A ta Newbeery já VŮL :eek: :teef: jsem myslel že je to klasická barva této odrůdy a ona holka by potřebovala zahřát :teef: . Jinak mi držte palce at to dobře dopadne když jsem tam byl posledně motaly se kolem nějaké divné existence tak to snad dobře dopadne. Pěstu zdar IGRA
Igraczek
Tak tady jsem jestě našel foto bokovek jedná se o WW, HC, SW , jinak dnes jedu na inspekci :einstein: tak se můžete těšit na nové fota a pokusím se více o makra tak zatím pěstu zdar IGRA :frog:
Igraczek
Tak už se nám to začíná pěkně vybarvovat sliboval jsem vám makro foto ale jsem foto lama :teef: a většinu fotek jsem měl rozmazanejch pár se jich dalo tak je posílam tak se pokochejte.
:guitarist 1.celek :bounce:
2.celek
3.NB
4.NB
5.NB
Igraczek
Ete holky byly zahnojeny naposledy před tydnem vydatnou dáfkou ted už dostaly jenom Final solution tak uvidíme co to s nima provede už je trochu vidět že mají nedostatky hlavně ty při kraji polesa kde nebyla tak kvalitní půda prostřední jsou ještě krásně zelené no ale nedá se nic dělat chci je míti všechny krásně čisté!
1.PM
2.WW
3.HC
4.HC
5.HC:crazy: :cox:
Igraczek
Ještě musím s politováním :( oznámit že se mi stratilo pár paliček zatím je to poprvé za 5 let co tam pěstím tak dofám že to nebude nějaká hyjena co mi to slidí všechno :freddy: :shooter: :mad: tak mi držte palce at to dobře dopadne protože cholky chci fakt zralé! A tady celky mojí milované :heart: :drools: už se na ní těším.
Igraczek
Tak jsem tu s novíma fotkama bohužel také s novou nemilou událostí byli mi ukradeny 4 kyti ty nezralejší HC naštěatí je naše ves malá a zloděj byl v zápětí dopaden a potrestán část kytek byla dokonce vrácena což mi tedy moc nepomůže ale aspon bude s čeho vařit njn co se dá dělat ten zbytek doufam že už sklidím celí i kdybi jsem měl u kytek nocovat GRRR.
Ps: bohužel fotky nepopíšu nějak se mi to pomíchalo anevím co je co tak se kochejte.
Igraczek
Ještě jsem zapoměl dodat že na kytkách se bohužel vyskytují ložiska plísně není to zatím tak hrozné tak to snad ještě trochu vydrží jo a ještě dodám že Final solution prokázal opravdu výbornou službu po týdnu od aplikace se pálky nádherně zatáhli.:leaf:
Igraczek
Co myslíte pánové skušení kolik času ještě? :banana:
GeorgeJung
Zdravim;) jak to vypadá? žádný nový fotky, snad to nevěští žádnou krádež?
Taktéž jsem zvědaf na pokračovaní :)
Igraczek
jejda hošíí kukněte na datům omlouvám se je to z ročku 2008 a bohužel se mi ke konci rozbyl foták :(


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma