Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Import - Klikni zde pro originální téma
BooBoo
Zdarec mam takej mensi dotaz docela nad tim premejslim tak se chci zeptat jeste vas.Otazka zni:Vyplati se prevazet (huleni,hasis)z okolnich statu neco sem do CR? napr.Holandsko...nebo to nema smysl a da se sehnat huleni na stejny urovni i tady.Jestli je uz tady neco takyho zalozeny tak se omlouvam..nerad bych tady nekoho na.sral..popř."S.M.A.Z.N.U"
a co treba pestovat? :confused:
edit: v cem by jako ta ganja mela byt jina? geny, ventilace, svetlo hnojky :confused:
BooBoo
nejde vo to "co pestovat"ale vyvazet trebas z holandska neky to hulco z coffeshopu(par g) sem do CR,jestli se to vubec vyplati de mi vo to o porovnani kvality jestli holandsky huleni je srovnatelny tady s nasim v CR
jude
ak chces porovnat zahul si v NL a potom si zahul v CR
a nmas porovnanie....
BooBoo
Takze od tedka sem tzv"Pan dýler" mno neva...pojmenoval me tak jisty clen a taky mu dekuju za k+ jako cenu utechy za ty k- co mi budete davat za tadyto tema no to mi taky tak nak neva.Jenom sem se chtel zeptat co vy nato.A navic oznacovat me jako "dýlera"staci si taj projet par temat a muzes tady voznacit celkem hodne lidi..nic proti..
Takze s K- uz si nelamu hlavu pocitam stim az si todle prectete ze mi hned jedno soupnete,mno neva.preji pekny den:-)
jako v holandu sem nebyl ale myslim že kvalitativně by ti stačilo sehnat si někoho kdo pěstuje pod kilowattama dobrou genetiku, umí to a myslim si že nepotřebuješ jet nikam. teoreticky teda , prakticky potřebuješ :frog:
Vietcong-player
V klídku... my se tady mame vsichni radi. Ale nekterým obcas dojde modle tak se hlasi jejich ego... cena v holndu neni zas o tolik vyhodna... takze kdyz pridas cestu tak se to nevyplati... a jestli chces nejakej extra hight tak te sklamu je to na stejne urovni.
BooBoo
Tak pohoda voto mi slo no jak tak tady na uvazu,cesta atd. fakt ze nevyhoda takze NL=ČR co do urovne.Takze dekuju takhle mi to staci.
Zenga
Ja jsem v NL nedavno byl a jediny co se vyplati prevazet je hasis.Ja jsem kupoval Maroko 2.4 g za 12E a to je sakra dobra cena.Podle me se to nevyplati,ale kdyz tam jedu na vejlet,tak si neco domu privezu.
MEDICINEMAN
Mno, ja se ptam proc by se nemohlo vyrovnat, co tam maji co my ne? Legislativa imho nehraje v tomhle velkou roli, kdyz neco delam, tak se to snazim delat co nejlip ne? Vsechno se da importovat, vcetne vybaveni, genetiky a know-how. Takze si radsi obuj drevaky a zustan doma ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma