Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
...balkdoor_08... - Klikni zde pro originální téma
bassgooch
Čau Groweři
Po roce jsem si zase rozjel balkón a tak se Vám musim pochlubit jak mi holky rostou. Jelikož už brka nekouřim a střílet je taky nejni mým záměrem mám jich na balkóňě jen pár...

Do hlíny jsem zasadil:
1x Holands Hope
1x Master Kush
1x DPxEM ( Durban Poison x Early Misty )
3x Romonovo no name skunk

THX Squirrel & Romanovi & Dejv

Hnojení:

Substral a Kristalon start - 2x týdně na střídačku;)

Kristalon plod a květ - 2x týdně na HH a MK

Edit: 21.7. koupen Biobizz TopMax a aplikována první dávka

Position: Jižní balkón

Za každou radu připomínku či tip budu rád.

Mějte se a ať to roste

P.S. Pěstuju pouze pro radost a už léta nekouřím, takže většina skončí asi v masti...Někdo pěstí kaktusy no a někdo brka :) Jsem odpůrcem prodeje a kšeftování. Od toho tu ta tráva nejni.
bassgooch
Foceno přítelčiným foťákem Fuji Finepix s5800

1. DPxEM
2. - 5. Holands Hope
6. - 7. Master Kush
8. No name skunk

1x postříkáno proti savým a žravým škůdcům
bassgooch
jinak jednou jsem postřikoval proti savejm a žravejm škůdcum páč jsem měl na listech uplně takový žlutý cestičky časem dodám foto:)
Lukyn
čus taky jedu hp a mk. máš to skvělý kamo. Kcko
bassgooch
1. Při ohýbání jsem omylem zlomil větvičku a tak jsem to fixnul náplastí:))) keř HH

2. ohnutý vršek keř HH

3. MK

4. HH

5. kořenový systém keř MK
bassgooch
Než jsem kytky postříkal proti škůdcům měl jsem tak 60% listů oblezlejch timhle bacilem (viz. foto). Nevíte někdo co to dělá za šulína??

Dík
bassgooch
a ještě jedno foto ať je na co koukat. Palička z HH
Creator
- s toho priesvitneho "kvetinaca" by som cim skor presadil do niecoho co neprepusta svetlo :busted:
bassgooch
jj vim o tom ale v tomhle kbelíku to nemam prve a vždycky to dobře dopadlo, žádná plísně ani řasy a nic...pohoda
thx za připomínku
bassgooch
heh tak jsem tak prolejzal fórum no thready který se mi líbili jsem pochválil do karmy, ale i do threadu a ejhle.... Za dobrej skutek, spravedlivej trest a obratem jsem inkasoval mrak emm vlastně několik mraků záporný karmy. Takže už nikoho nechválim a psát si budu jen do svýho threadu páč je tu spousta nepříjemnejch, arogantních a zlejch lidí a to jsem si myslel, že je tenhle server hlavně o pohodě...No nic
bassgooch
Tak jsem právě zjistil, že HH je asi hermouš :( To je pech
bassgooch
Zdravim :)
Před chvilkou jsem zkoumal MK a vypadá, že to je holčička. Tak mam docela radost ale uvidíme no. Jinak co myslíte s tim HHh mam strach, že mi syčák/syčanda naprcá celej balkón, ale zase je mi líto ho seknout páč kulek jsem zatim objevil jen pár. Co myslíte?
Taky chci v tejdnu koupit nějaký lepčí hnojivo tak jestli někdo máte nějakej dobrej tip...cena cca do 400kč
uvažuju o BioBizz TopMax 500ml - květový stimulátor 100% BIO
máte zkušenost?
bassgooch
HHH (Holands Hope Hermafrodit:()
bassgooch
Zdarec
No jelikož mi na příspěvek 12 nikdo z vás neodpověděl (mimochodem děkuji:(), tak jsem dnes v místním Growshopu koupil hnojivo Biobizz TopMax 500 ml, vyšlo mě na 399Kč a už jsem holkám MK a HHh střelil první dávku tak uvidíme co to bude dělat... Jinak nějaký fotky sem hodim ve středu nebo čtvrtek.

Tak zatim prc
Mr.Eko
Ahoj mas to pekne,hlavne ten masterkush a skoda tej HH ze je to hermac :(..a myslim,ze s tou hnojkou si urobil dobre biobizz je kvalitna strava :) ja by som za tu cenu asi radsej stavil na plagron,ale biobizz je myslim tiez velmi dobra volba..tak pestu zdar a nech to pekne rastie budem sledovat K for u
bassgooch
Čau Grouwráci :)
Omlouvám se, ale fota teďka nebudou páč zejtra odjíždím na desetidení relax do ciziny no a nebyl čas fotit, ale nafotim jen co přijedu. Takže pěkný létko všem pěstitelum přeju.

Čaraka
bassgooch
Rád dám na tvoje rady a nakoupim:)
díky
papaja


citace:
Původní příspěvek od bassgooch
Zdarec
No jelikož mi na příspěvek 12 nikdo z vás neodpověděl (mimochodem děkuji:(), tak jsem dnes v místním Growshopu koupil hnojivo Biobizz TopMax 500 ml, vyšlo mě na 399Kč


citace:
Původní příspěvek od Locus

Dokup si k tomu Top Maxu jeste Bloom. Jen z toho se neuzivi, je to jen doplnek k hnojivu na kvet. Urcite jim to bude chutnat.

jak píšew Locus k topmaxu i biobizz bloom, ale i biobizz grow
i sám biobizz uvádí , že na květ se dává v menších dávkách-cca 2 ml/l- i grow, což je základní růstové hnojivo...Důvod?
I v květu květinky potřebují dusík a toho je v bloom opravdu málo
Těch threadů není málo letos a je problém všechno projít- v podstatě je to nemožné, takže jsem si všiml tvé otázky až teď...začíná to připomínat trochu overgrow.com , který bylo nemožný celý sledovat..
tak ať se daří...
bassgooch
Zdravíčko
Tak jsem doma z dovolený, kytičky se za těch 10 dní příjemně rozjely takže jsem nestačil lámat :) Z jednoho no name skunku se stal samec a tak šel pod kosu a pozděli skončí v mlíce nebo jinej konopnej dobrotě... Ostatní kytičky se zatim tváří jako samice tak uvidíme jestli zase nepřekvapí nějakej hermouš. Co se týká HHh tak jsem z něj odrbal kule, ale pár kvítků se za dobu mojí nepřítomnosti udělat stihlo tak asi něco naprcaný bude no co na plat...

Všem děkuju za rady a k+ :)

Jinak zatim hnojim topmaxem (mimichodem dělá s kytkama fakt divy) a květovým kristalonem. Časem koupim lepší hnojivo než K, ale zatim prachy nes*** a to se o to fakt snažim:) takže na lepší dobrotu nemam...
Fotky dodám hned jak mi přijede žena s foťákem a to bude asi někdy v průběhu týdne.

Ještě takovej dotaz na HHh maji už paličky tak z 30% kytky hnědý chlupy, ale pálky maji max 2 cm a to je málo tak se bojim, že mi to uzraje dřív než narostou pořádný salámy. Co myslíte?? Neměl bych třeba ještě pohnojit něčim na růst nebo tak něco?

Tak to bude asi všechno takže zatim servus a fotky dodám brzo (snad).
Čabas


Edit: Tak na fotky si asi děcka počkáme páč mi žena na tejden odjíždí a tak nemam na co fotit :((( Možná seženu od někoho jinýho no uvidíme...Zatim pic
bassgooch
Zdravím
Tak po delší době přinášit takovej menší apdejt, ale spíš slovní než vizuální...Před pár dny jsem udělal záštipky, nerasil jsem kytky moc a opravdu jsem zaštíp ty nejzbytečnější paldy a řádně usušil. Včera jsme šli s kámošema drobet popít no a při tý příležitosti jsme ochutnali mojí směs. No a přátelé lhát Vám nebudu nejni to žádnej zázrak ze kterýho bychom šli do kolen (i když já jo, páč obyčejně nehulim), ale kámíci říkali, že to skuřuje příjemně a na chuť, že to špatný nejni. Takže jsem rád, že jsem pár lidí potěšil.

Tak teď ke kytkám samotnejm...Holkám se daří náramně, akorát je mam od HHh tak nějak naprcaný, ale né všechno. Největší palice maji kolem tří-čtyř centimetrů. Hnojim stále kristalonem a maxem, dostávaji koňský dávky a asi se jim to i líbí. Jinak před pár dny jsem je prosvětloval takže z nich mam kopici listí, který později nějak zpracuju. Větve musím ohýbat dolu, aby palice nečuměly tam kam nemaji:).
No a nějaký fotky budou až budou zatim nám musí stačit tyhle scany:

1. moje usb fája, kterou jsem předevčírem vyrobil a včera jsme koštovali a kouří jak má :)

2. to je suvenýr ze Špáňa a mimochodem moc dobrej drink akorát nevim co má s trávou společnýho...

**Vim, že sem patří fotky kytek a ne těhle kravin, ale chtěl jsem thread něčim oživit, když nemůžu teď fotit tak prosim pochopte**

To bude pro dnešek asi všechno, takže zatim pic a brzo zase updatuju.
Jinak na káčka jste docela lakomý a přijdu si jako looser takže pokud někdo máte nějaký navíc tak tim potěšíte...je to přecejen jediná věc díky který poznám, že něco dělám dobře a nebo špatně, ale to posuďte vy.

Ještě jednou čusss
bassgooch
Tak tady vršek paličky z HHh, štíp jsem ho proto, že byl, kde bejt neměl:)
bassgooch
Čaudy trávníkáři
Stavil se kamarád s foťákem a tak Vám přináším konečně update svého balkónu. Hnojím každý den stále stejnou kombinací...6ml topu na litr a trochu kristalonů. Kytky neustále lámu a ohýbám aby nečuměly .

Tak tady to je :)
bassgooch
Tak takhle teď vypadá MK :) Vypije kolem 1.5l zálivky za den. Pálky jsou v pěkným rozlišení takže doporučuju plnou velikost.
bassgooch
Hermoušovi se taky daří a za den vychlastá přes dva litry zálivky....


























to bude semen až hanba
bassgooch
Tahle kytička je ze všech nejslabší, žloutnou listy atp. Tenhle cross asi nebude nejlepší. Možná jí moc nebo málo hnojim taky je možný, že jsem jí uchcal fakt nevim... Jinak smrdí pěkně , ale uvidíme co se z ní vyklube.
bassgooch
Takovej obyčejnej skančík neznámých genů...Je menší, ale daří se jí poměrně pěkně a smrdí jako medvěd Brtník :)




v levo DPxEM v pravo no name
bassgooch
tak to je pro dnešek všechno a další up bude až zase bude foťák. Rád uslyšim různé rady připomínky a nápady tak se nestyďte a pište.

Zatim zdarec a pěknej den přeju
bassgooch
Čauky trávníkáři tak po delší době něco píšu...

Já mam prostě na pěstění pech. Nejen, že mám od HHh naprclej balkón, ale ještě ke všemu před pár dny přišel vichr a převrátil mi kytičky :( HHh se ulomili asi tři větve a kopice jich je nalomenejch...paráda :(. Teď sušim tři nevyflushovaný větve a nevim co s nima páč to na kouření asi nebude, když je to nacucaný hnojkama jako pes.

MK řachlo taky, ale přežilo bez větší újmy no a ostatní holky jsou v poho.
Na balkóně to nemam kam přivázat ani tak něco jediným řešením by byly větší květináče a nebo to zatížit šutrama. No něco vymyslet musim.
Až se zase dostanu k foťáku tak hodim fota toho polomu. Jinak jak myslíte, že mam naložit s těma větvema pár gé na nich je.

Zatím se mějte jak chcete.
Peace
bassgooch
Pic

Tak Holands Hope to má za sebou...Dneska koukám a on parchant vyhodil kopici samčích květů a chystal se mi balkon dojebat a tak nezbejvalo, než skosit. V sobotu hodim fotky
bassgooch
Tak tady je foto sviňáka jak se suší....má miliardu semínek, ale do masti nebo mlíka bude dobrej. Taky bych chtěl zkusit udělat hašiš ale na to bude nejspíš málo zeleně...
bassgooch
Master je nejhezčí, ale taky žádnej hard to nebude, ale ke kouření snad jo....
Tady pár fotek a myslim, že ho tak za 14 dní nebo 3 tejdny seknu.
bassgooch
nevim co k ní napsat moc se holka nesnaží jediný co jí upřít nemůžu je to, že fak tahne jako prase

Ještě má čas tak uvidim
bassgooch
NO COMMENT....děsný koště
bassgooch
Zdravim

Takže kytky jsem přestal hnojit zhruba v půlce týdne a ještě tak pět dní budu flushovat a pak půjdou holky pod kudlu:)

MK vypadá fakt dobře a semen má jen pár takže z něj něco i bude, ale hrozivě smrdí a sousedi už měli nějaký poznámky nebo co...no zkrátka čas sklizně se blíží.

Taky jsem se dostal do křížku s housenkama (svině) našel jsem jich na kytkách zhruba 15 no a moc listí nezbylo:(

Jinak ostatní dvě kytičky nejsou nic moc řídký paličky a tak.

Po sklizni hodim nějaký fota

Zatim čarakaa
bassgooch
Zdravim
holky jsou cca týden bez hnojení a zejtra dostanou za uši:)
Tak tady posledních pár fotek většinou palice.

Vlastně nevim jestli na to vůbec někdo kouká a nebo jestli si tu píšu pro sebe :)))

No v každým případě tady to je...

fotky jsou foceny mobilem takže sry za kvalitu

EDIT: No name jsem vyfotil špatně a fotky stojí za *****
bassgooch
durban poison x early misty
bassgooch
MASTER KUSH
bassgooch
Dneska uťato už holky visí v průvanu
bassgooch
Čaudy
Tak tady info jak to v roce 08 dopadlo :)

Master Kush - 54g
PDxEM+no name - 34g
----------------------------------
TOTAL: 88g

HH jsem nevážil páč je to samý semeno, jinak s výnosem jsem nad míru spokojenej. Tolik jsem nečekal. Včera jsme s kámíkama testovali MK a testy dopadli víc než dobře takže máme radost :)
No nic tak se mějte a do další sezónky čuss
bassgooch
Ještě bych měl dotázek tak jestli mi tu někdo můžete helfnout...
Pač kouřeníčko špatný nejni a mam kopici semen tak si řikám, že bych je příští rok vysadil.....ale ty kytky mi naprcal HHhermouš a tak si řikám, že by mi vyrostli zase hermouši no a o to nestojim. Co myslíte je možný, že mi s těch semen může vyrůst pár holčiček???

Za odpovědi předem dík
Squirrel
citace:
Původní příspěvek od bassgooch
Ještě bych měl dotázek tak jestli mi tu někdo můžete helfnout...
Pač kouřeníčko špatný nejni a mam kopici semen tak si řikám, že bych je příští rok vysadil.....ale ty kytky mi naprcal HHhermouš a tak si řikám, že by mi vyrostli zase hermouši no a o to nestojim. Co myslíte je možný, že mi s těch semen může vyrůst pár holčiček???

Za odpovědi předem dík


Ahoj, to jsem rad že se ti něco urodilo, máš to fakt pěkný, ja čast taky sklidil ale čast sem ještě nechal. kdysi davno sem měl kvalitni seminka noname ktery sem sadil několik let po sobě. jeden rok sem měl hermouše a ten mi dal seminka do dalšiho roku. tenkrate sem ještě nevěděl co to je, ale seminka byly nepoužitelny, většina z nich tuto vlastnost přebrala a byli taky hermouši, tak sem vše zlikvidoval a začal s novym osivem
bassgooch
Jasný já si myslel, že zrovna tyhle geny semema zděděj škoda :( No nějaký si nechám a rozházim je někde po venku třebas na mlíko nebo tak. Jinak díky za pochvalu:) máš je taky pěkný. Dík za semena a radu .
Peace
Zenga
Zdar,jestli ti hermac maprcal samici,tak bys mel mit feminizovany semena-meli by to bejt z 90% samice.Jestli se ti oplodnil hermac sam sebou,budou to prevazne zas hermaci.
bassgooch
Fakt??
No holands hope se voprc sám pác to byl hermous, ale ty ostatní samičky mi naprcal taky on. Přijde mi divný, že by z toho byly feminizovaný semena. To slyšim prvně...ale nevylučuju. dík
bassgooch
Čauky hele víte to teda někdo jak je to s tou feminizací??Fakt by mě to zajímalo moc...
bassgooch
???
bassgooch
Díky moc po pár týdnech konečně odpověď.
THX

EDIT: Na mojí otázku se mi již dostalo odpovědi :) Takže už nemusíte odpovídat.
Díky
danihel
Skus hladat, je to na G spomenute aspon tisickrat :-) Za to nic nedas.. A tiez neviem, preco si kosil (imho) nezrele, ale to je na tebe ;)
Kazdopadne dobru chut :rasta:
bassgooch
Prosim tě?? Jak si přišel na to, že jsem kosil nedozrálé kytky??? Mno fotky nejsou v perfektní kvalitě páč je to focený mobilem, ale když se podíváš pořádně tak je vidět, že chlupy na palicích jsou hnědý... a všechny skosený kytky měly měli min. z 70% hnědý chloupky na palicích.
Čili nechápu attak, že sklízim nedozrálí....
citace:
Původní příspěvek od bassgooch
Prosim tě?? Jak si přišel na to, že jsem kosil nedozrálé kytky??? Mno fotky nejsou v perfektní kvalitě páč je to focený mobilem, ale když se podíváš pořádně tak je vidět, že chlupy na palicích jsou hnědý... a všechny skosený kytky měly měli min. z 70% hnědý chloupky na palicích.
Čili nechápu attak, že sklízim nedozrálí....
asi proto,že většina,ne-li všechny blizny jsou ještě čiré jak led:)
bassgooch
No hádat se pánové nebudu, když myslíte...myslete. Já řikám, že blizny byli na všech kytkách hnědý a tudiž jsem nezklízel brzy, ale akorát. Kouření šlape víc než dobře a tak si stojím za svým, že jsem žádnou chybu se sklizní neudělal. Pěstuju již pátým rokem a tak si myslím, že uzrálou kytku poznám... :)))

Na groweru se mi vážně líbí, že když se ptáte na něco konkrétního tak se Vám od některých přeakčnělích growerů dostane odpovědi na zcela něco jiného. Jinak na moji otázku ohledně semínek mi již odpověděl jiný člen asi pře týdnem, ale už po sobě uklidil a odpověď smazal. Díky němu mám jasno a dalších odpovědí netřeba...

O podobný úklid bych poprosil i ostatní.
THX
citace:
Původní příspěvek od bassgooch
No hádat se pánové nebudu, když myslíte...myslete. Já řikám, že blizny byli na všech kytkách hnědý a tudiž jsem nezklízel brzy, ale akorát. Kouření šlape víc než dobře a tak si stojím za svým, že jsem žádnou chybu se sklizní neudělal. Pěstuju již pátým rokem a tak si myslím, že uzrálou kytku poznám... :)))

Na groweru se mi vážně líbí, že když se ptáte na něco konkrétního tak se Vám od některých přeakčnělích growerů dostane odpovědi na zcela něco jiného. Jinak na moji otázku ohledně semínek mi již odpověděl jiný člen asi pře týdnem, ale už po sobě uklidil a odpověď smazal. Díky němu mám jasno a dalších odpovědí netřeba...

O podobný úklid bych poprosil i ostatní.
THX
no já jsem usuzoval z tý poslední fotky kdy byla kytka ještě naživu a tam 100% nebyla zralá ani kdyby nevim co.ale jak říkáš..pěstuješ už 5tým rokem,takže asi víš:beer:
bassgooch
hehe už nevim kdy jsem to fotil, ale každopádně o nějakej ten pátek dřív než šly pod nůž...foto je tak trochu ilustrativní :) Koukal jsem na to až teď a máte recht, že na těch fotkách jim ještě něco chybí, ale to dostaly...to už fotky asi nemam.
SRY
danihel
citace:
Původní příspěvek od bassgooch
No hádat se pánové nebudu, když myslíte...myslete. Já řikám, že blizny byli na všech kytkách hnědý a tudiž jsem nezklízel brzy, ale akorát. Kouření šlape víc než dobře a tak si stojím za svým, že jsem žádnou chybu se sklizní neudělal. Pěstuju již pátým rokem a tak si myslím, že uzrálou kytku poznám... :)))

Na groweru se mi vážně líbí, že když se ptáte na něco konkrétního tak se Vám od některých přeakčnělích growerů dostane odpovědi na zcela něco jiného. Jinak na moji otázku ohledně semínek mi již odpověděl jiný člen asi pře týdnem, ale už po sobě uklidil a odpověď smazal. Díky němu mám jasno a dalších odpovědí netřeba...

O podobný úklid bych poprosil i ostatní.
THX


Pisal som, ze IMHO boli tie palice neuplne zrele, teda ze by si este nejaky ten tyzden zasluzili. Ale vzdy je to o ludoch, jeden znamy nechava brutalne prezriet, dalsi ma radsej menej dozrete...
A nemozes cakat, ze ti niekto bude odpovedat len na to na co sa opytas (este v pripade, ze sa to da vyhladat ;)), ak su ti proti srsti nase dalsie otazky, temu si zamkni. Ale ked sa mi to holt zda nedozrete, tak sa na to opytam :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma