Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
Reservoir seeds - Klikni zde pro originální téma
hellspawn
Zdravím všetkých,
chcem sa opýtať skúsených growerov na túto seedbanku, či máte nejaké skúsenosti s ich modelmi, či ste ich pestovali a aké odrody? V blízkej budúcnosti by som chcel si niečo zaobstarať od nich, hlavne by som chcel skúsiť D-39, ale na seedsboutique ich majú už hodnú chvílu out of stock. Tak neviem ..
františekzeleny
cau,mel jsem od nich semena sour diesla ibl,6 samic vsechny stejne jak kdyz streli,ale bohuzel hermani.Za ty nehorazne hrachy me dost zklamaly.
Ted jedu williama wondera,tak se uvidi.A o kill billovi by Ti mohla spousta clenu vypavet :)
hellspawn
Vdaka za info..
Budem to musieť pozreť, na icmag-u som pozrel tiež nejaké tie growy, ale zaujímali by ma názory z groweru. Tak budem usilovne pátrať a možno niečo nájdem..vdaka
hellspawn
Vďaka za cennú radu, ale je tam toho kopec a myslím, že všetci nehovoria v lepšom o reservoir seeds ak majú nejaký problém. Čítal som tam jeden príspevok o tom ako sa típek sťažoval na hermáčov. Rezdog ( breeder) sa mu za to ospravedlňoval, ale zároveň mu vysvetlil, že na tom má podiel aj on. Ozaj neviem. Každopádne to zoberiem v úvahu, keď sa budem rozhodovať..
mc2
citace:
Původní příspěvek od hellspawn
... hlavne by som chcel skúsiť D-39, ale na seedsboutique ich majú už hodnú chvílu out of stock. Tak neviem ..

zkus se podívat na www.seedbay.com
hary
od rezdooga už nikdy nic:grrr: :rocket:
hellspawn
to hary: prečo, máš nejaké zlé skúsenosti? A aké?

to skewlers: chemdog-a double d a wonder diesel-a by som chcel skúsiť, lebo to čo píšeš už nie je v tejto chvíli dostupné na seedboutique-u. Mohol by si niečo viac popísať o týchto strains čo si išiel?
hary
TO:hellspawn jo mám william wonder kill bill sour diesel genzo
TO:skewlers asi nevíš o čem mluviš nebo myslíš že zlevnovat modely o 50% je normální a taky tisíce reklamaci na rezdoga že je ho medely stršně hermatí a také pomluvy na seedbey a ani nevěřím tou že si ty modely co píšeš jel :)
Stoned_r41d3r
.... vim o tom hovno, ale mam internet a umim anglicky, a ze by situace kolem REZ byla az tak tragicka si nemyslim. Spis bych se na to dival z pohledu sinusoidy.
Renome ty banky vyletelo prakticky z niceho najednou obrovsky nahoru = vzrostla poptavka- museli zvednout nabidku, novy sl. projekty, obcas nejakej spatnech batch semen- tomu se nevyhne zadna banka... Ad tech 50% dolu- muze jit o zbavovani se starejch stocku semen, a muze to jit treba od distributora.

Co ja vim tak IBL dieselu neni moc starej projekt, a kdyz se holt nakupuji novy veci....

skewlers: hele, videl jsem na IC magu tricka tusim s textem ,, Greenhouse seeds doesnt grow anything sour'' nebo tak. Pochopil jsem, ze doslo k nejaky vymene nazoru mezi GHS a RS , nevis o tom neco?
Vrta mi to hlavou. Diky :)
citace:
skewlers: hele, videl jsem na IC magu tricka tusim s textem ,, Greenhouse seeds doesnt grow anything sour'' nebo tak. Pochopil jsem, ze doslo k nejaky vymene nazoru mezi GHS a RS , nevis o tom neco?
Vrta mi to hlavou. Diky :)

Kupa počteníčka... mrkni na datum začátku a konce threadu a kolik má příspěvků ;).
http://img133.imageshack.us/img133/5076/scaryclownlf9.jpg
františekzeleny
Jo skewlers,kdyz si koupis genetiku za 160 usd z umyslem zachovani genetiky na rezani a vylezou ti z toho same samice s koulema,muzes rict jenom to Tvoje-"tak to uz je opravdu k smichu".:)
hellspawn
Tak že: nechcel som vyvolať vojnu medzi zástancami a odporcami tejto seedbanky. Práve opak, chcel som iba praobyčajné informácie, vlastné skúsenosti z growu odrod, ktoré ponúka reservoir seeds. Keby ste sa mohli nadniesť nad tieto žabomyšie spory a dali sem konkrétne informácie, že napr. z 10 semen mi vyšlo 9, postupom času som z toho mal hermáčov, hulivo je ozaj dobré/ stojí za prd, táto odroda je dobrá na výnos a tak..Možno by ste mi pomohli a nielen mne pri rozhodovaní. Je dobré vedieť o zákulisných machináciách, ale pestovať sa to nedá a ani fajčiť. Ale aj tak vďaka, že ste sa vyjadrili k problému aj keď takýmto spôsobom..

Nechcem aby to bolo o reklame na seed banku, či už pozitívnej alebo negatívnej, skorej iba o pestovateľských informáciách a konkrétnych odrodách..Vďaka..
hary
TO: hellspawn řeknu ti to jednoduše když si to nepochopil zanaší žabo myší války nekupuj si semena od rezdoga budeš nasranej průměrná klíčivost pruměrná kvalita podprůměrná stabilita pohlavý jediné co šlo byl kill bill ale to vše je na dlouhé vyprávění v rukách začátečníky by to byla také jen podprůměrná kytka a hlavně neposlouchej lidi jako je SKEWLWRS protože jestli nekdo napíše takovouto obhajobu na rezdoga tak to světčí o tom že moc bank nevystřídal a moc semen nerozjel:(
citace:
Original from ICMag
greenhouse doesn't care about good genetics, they are just a money mill corperate shit show like microsoft/MacDonalds/CocaCola - all promotion, no integridy of product


chcel som v najbližšej dobe vyskúšať Rezov William's Wonder, ale ako som si prečítal prvých 17 strán z MiniGrowovho linku - no ani náhodow :death:

Jebať Arjana aj s jeho novým pudlíkom :whip:
:D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma