Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Balkonova - no name! - Klikni zde pro originální téma
Womitor
Zdrawim growers and growgirls!

Po dlhej odmlke a obcasnom scanovani grower.cz, som sa rozhodol ze obohatim toto forum a prispejem svojimi foteckami rastlin ktore sa nam dari nejako pestovat pod slnieckom a na balkone v dost husto osidlenej oblasti. Preto aj rastliny vyzeraju tak ako vyzeraju, su mensie, boli posadene nieco v strede maja (kvetna). Zapadny balkon :( Trosku FIM-u (ci uz sa vydaril alebo nie uznajte sami).

Substrat: Plagron grow mix z perlitom.

Jo, este. Jedna fesanda (a mozno buduci fesak) sa rozhodol strajkovat a zacal prejavovat vzhledove zmeny na kytke. Myslel som ze su to svilusky ale nejako zmiizli a ziadna pavucinka, kazdopadne nejako sa to bude musiet spravit.



OK dost kecuu, kytky:
autogen2
ty kokos aj ja chcem take ja mam mozno tak polku stej najmensej v predu co je......inac krasa nech sa dari dalej a zelam velku urodu
Womitor
Updated photos:
mr.jamal
zdravim:)kytky vypadaj pekne....pouzivas nakou hnojku??
Womitor
Praveze ziadne hnojivo nepouzivam. chcel som to skusit bez toho :)
Womitor
Takze dalsi upgrade:

Po rozdeleni samcov (ktorych je kurva 5 zo 7) nam ostali dve kyticky. Uvidime aspon neco z toho bude. Jo. jeden uz visi dolu hlavickou, aspon na mleeeko bude.

Question: Mozu samce opelit samice cez dve izby? Mozno prijeb**a otazka ale predsa...


..::wmtr::..
Ortaniel
No opylit teoreticky může, protože vzduch ti v bytě proudí, navíc se ti může přychatit na oblečení, vlasy atd. atd. ale asi to nebude nějaké masivní oprcání, spíš náhodné semínka na kytkách.

Jinak kytičky jsou nice :)
Womitor
Samci uz visia dole hlavou, a je pokoj. Upecieme nejaku slavnostnu tortu z nich :)
Womitor
Tu mensiu kosatu som presadil uz do finalneho kvetinaca (8L) a neviem sa dockat ako bude vyzerat. Krasne vetvi.
Womitor
Tak hodim tu nejake fotecky nech to tu tak necinne nestoji. Este raz pripominam ze pocas celej doby rastu nebolo puzite ziadne hnojivo. Tak som zvedavy co z toho bude.
Womitor
Dobrý den mile daaamy a paani,
rastlinky nam trosku povyrastli tak pridavam dalsie fotos. Mame plus dve rastlinecky ktore nam doniesol kamarat, tak si uzivaju trosku viac slniecka ako mali v svojom starom byte. tak uvidime. tak sa nam to casom meniii tu ... hehe
Womitor
Mame tu dalsie fotecky, pribudli nam dve fesandy ktore doteraz bili biedu niekde na severnom okne. Tak sa nam to tu meni, prichadzaju a odchadzaju nove plants. Upriamujem pozornost na tu nekvitnucu krasavicu na ktoru sa vsetci velmi tesime. Preflowers uz dala no nejako sa jej nechce do kvetu. A kedze ja nechcem nikoho do nicoho nutiti ani ju nebudem do kvetu. MF.
Womitor
OK, kyticky zacali pekne kvitnut, ta posledna to rozbehla 28.8. Tak jej davame cas aspon do oktobra. Neviem kamos chcel ostrihat vsetky velke listie na tej krasnej kosatej fesande, tak momentalne je precesana do hola by som povedal, dufam ze jej to neuskodi. Vas nazor? diky, Caf a dik za K
Womitor
Taakze:

Mame tu polovicu septembra a kvetinkam uz pomaly odznieva. Az na tu jednu kosatu feshandu, o ktoru mam obavy ci to vobec stihne chudinka. Zacala kvitnut 28.8. a to je vsetko co viem o jej kvetovej faze. Tak vsetci budeme drzat palce aby to dobre dopadlo. Ak by nahodou tak bude za oknom do januara JOKINGLY

Vas nazor?

Diky vsem growers a growgirls


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma