Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

Stránky: 1 [2] 
Balkon 2008 by Mjr.BlasterX - Klikni zde pro originální téma
Doprdele:grrr::grrr: GWSxWR furt se objevuje plíseň a už mě to sere!!! Nechci to ještě sklízet kvůli plísně!!!:grrr: Nechápu to...je slunečno, mám to na balkoně, za celou dobu na ně nepršelo protože tam má lodžii a plísen...a jenom na GWS.
palinoch
citace:
Původní příspěvek od Mjr.BlasterX

edit:pracky jsem mel ulepené teda solidně, a to jsem se palic dotýkal co nejméně:girldevil

pridam skromne ze som 4.10 zrezal chees, a ked som ju drzal v ruke tak tie vypari mi ruku jemne olepili. naozaj zaujimave. inac urodu mas peknu
Hunter37
Tak to ti nezávidím....to samé se mi stalo také....a jak dlouho už ti to kvete? Já jsme to sice sklízel nedozrálé, ale myslím, že je to furt kvalitka....genetika se nezapře;-) Držím palce!!
Čau Hantře, kvete to kolem 50.dní, ale nevim přesně, protože začala kvést v době, kdy jsem byl zrovna pryč.Štve mě to hodně, ale už s tím neudělám nic:(
Zdravím Vás přátelé...Takže GWSxWR krásně dokvétá, plísen se moc nerozsiruje.Skunk no.1 kráááásně kvete a rosí se jak o sto šest:teef: GWS už je 5 den na flushingu a Skunk no.1 hnojen PK 1314....Zítra ráno dodám photoz... Mějte se a zhulte se!:frog:
Zdarec Všem, další photoupdate GWSxWR, Skunk no.1 a zbylého řízku G13xMT, ale je to jiné pheno než ta G13 co jsem už sklidil...

Takže toto je ta G13xMT:cool:
Skunk no.1
Makra Skunku
GWSxWR
další fotečky žralokůůůů
next Shark:teef:

druhy obrázek mi připomína Dvojčata z obchodního centra 11.září:starwars:

doporučuji zvětšit, krásně orosené paličky a taky jsou tvrdé jako šutr!!:crazy:
Zdravim, dnes šla pod kosu GWSxWR....par fotek

tvrdost palic jako šutr:frog: už se těším až bude suchá..:teef:

edit: Dík všem za Káčka:winner:
ta GWSxWR se ti povedla...
Zdravim, takže smokereport G13xMT. Bylo toho 76g+se něco do te doby zhulilo že:frog:

Tvrdost: 6/10

Chuť: 8/10

Vůně: 9/10 voní po citrónech, tedy aspoň mě to tak připadá, že je to citrón

Pryskyřice: 9/10 obalená je teda pěkně!

Stavba rostliny: 6/10

Výnos: 5/10 s výnosem jsem spokojený, ale mohlo to být lepší, ale zase o to je to kvalitnější kuřivo!!

Smokereport: Nevím čím začít:teef:, takže po odpálení špeka se všude kolem line vůně po ovoci spíš již po zmiňovaných citronech. Chuť v ústech taky po nějakém ovoci. Asi po 5 minutách najíždí a najíždí:D Stavy jsou High, po větším množství někdy Stoned. Je to vcelku energický model, ale nesmí se to s ním přehnat.:girldevil

edit: pozdějc sem šoupnu makra suchého materiálku:cox:
přesně jak popisujes ale podle me je to citron s grepem :D
Zdravim tak GWSxWR je už suché a bylo toho něco přes 50g samozřejmě se něco zhulilo:D Pozdějc přidám makra sušiny i G13xMT však to znáte jak to chodí po sklizni, furt se balí špeky a na nic není čas:teef: peace Všem:)
Včera pohnojen Skunk no.1 Blossom Blaster od GROTEK Canada, obsahuje 39% fosforu a 25% draslíku. Uvidím jestli se dostaví nějaké změny v květu. Dal jsem 0,5g/l vody.
Smokereport GWSxWR

Tvrdost: 9/10 tvrdost mě překvapila

Vůně: 7/10 voní ovocně, neumím pospat jak...

Chuť: 8/10 chutná celkem slušně, donutí k zakašlání

Pryskyřice: 7/10 bylo ji dost...

Stavba rostliny: 8/10 pěkně se větví a na outdoor doporučuju, až na tu plisen potom....

Výnos: 6/10 byl jsem spokojen:teef:

Spokojenost: 9/10

Smokereport: Takže Vás po delší odmlce zdravim. Po odpálení špeka, se nic neděje až po chvíli začne pořádný nájezd, stavy jsou dlouhé a dost silné cca.4-6 hodin. Ve špeku moc dobře hoří, stačí jednou zapálit a potom už to hoří samo:frog:. Ze skla se to musi celkem casto podpalovat, ale i tak to jde:whip: Stavy jsou High ale v trochu vetsim mnostvi Stoned jako prase:D Takže se žralokem jsem moc spokejen.

edit: dodám fotky suche G13 a GWSxWR. Skunk no.1 jeste stále kvete a začíná už trochu bobtnat.Fotky sem hodim asi o vikendu. peace Všem:david:
Po dlouhé době zde přichácházím s novým photoupdatem, a to Skunkem no.1 a sušiny G13xMT a GWSxWR....

edit: jako první přihazuji fotky G13 mršky jedné vonavé!!:leaf:
Sladkááá GWS:guitarist :winner:
zbytek foteček GWSxWR:banana:
Skunk no.1
Makra Skunku, doporučoval bych fotečky zvětšit, protože to opravdu stojí za to!:whip:
A zbytek maker Skunku no.1

edit: Takže se všichni mějte a hulte s takovou radostí jako já! PEACE
Zdravim v úterý byl sklizen Skunk no.1, paldy měl celkem slušné když vemu, že začal kvést když byly ostatní modely na balkone zralé, neužil si moc sluníčka a tak jsem se sklizní spokojen.Fotky nejsou bohužel nebyl fotak po ruce. Sklízel jsem to s členem aero1, ten by vám řekl jak krásně voní a lepí:D čaras byl dobrý:D:teef: Později foto sušiny a Smokereport. Tak se všici mějte a PEACE
ty vole šišiny byly paradní co mam povidat ja na svoji matce sem sklidil tak 10gramů :D ty na tom řízku tak 30 :)

a musím potvrdit co piše kolega :lepkavé ,vonavé no skoro jak na pomerančévo citronové farmě :)mnamka to bude
a čaras byl fér plej :)

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma