|
Doprdele:grrr::grrr: GWSxWR furt se objevuje plíseň a už mě to sere!!! Nechci to ještě sklízet kvůli plísně!!!:grrr: Nechápu to...je slunečno, mám to na balkoně, za celou dobu na ně nepršelo protože tam má lodžii a plísen...a jenom na GWS. |
|
|
palinoch |
citace: |
Původní příspěvek od Mjr.BlasterX
edit:pracky jsem mel ulepené teda solidně, a to jsem se palic dotýkal co nejméně:girldevil |
pridam skromne ze som 4.10 zrezal chees, a ked som ju drzal v ruke tak tie vypari mi ruku jemne olepili. naozaj zaujimave. inac urodu mas peknu |
|
|
Hunter37 |
Tak to ti nezávidím....to samé se mi stalo také....a jak dlouho už ti to kvete? Já jsme to sice sklízel nedozrálé, ale myslím, že je to furt kvalitka....genetika se nezapře;-) Držím palce!! |
|
|
|
Čau Hantře, kvete to kolem 50.dní, ale nevim přesně, protože začala kvést v době, kdy jsem byl zrovna pryč.Štve mě to hodně, ale už s tím neudělám nic:( |
|
|
|
Zdravím Vás přátelé...Takže GWSxWR krásně dokvétá, plísen se moc nerozsiruje.Skunk no.1 kráááásně kvete a rosí se jak o sto šest:teef: GWS už je 5 den na flushingu a Skunk no.1 hnojen PK 1314....Zítra ráno dodám photoz... Mějte se a zhulte se!:frog: |
|
|
|
Zdarec Všem, další photoupdate GWSxWR, Skunk no.1 a zbylého řízku G13xMT, ale je to jiné pheno než ta G13 co jsem už sklidil...
Takže toto je ta G13xMT:cool: |
|
|
|
next Shark:teef:
druhy obrázek mi připomína Dvojčata z obchodního centra 11.září:starwars:
doporučuji zvětšit, krásně orosené paličky a taky jsou tvrdé jako šutr!!:crazy: |
|
|
|
Zdravim, dnes šla pod kosu GWSxWR....par fotek
tvrdost palic jako šutr:frog: už se těším až bude suchá..:teef:
edit: Dík všem za Káčka:winner: |
|
|
|
ta GWSxWR se ti povedla... |
|
|
|
Zdravim, takže smokereport G13xMT. Bylo toho 76g+se něco do te doby zhulilo že:frog:
Tvrdost: 6/10
Chuť: 8/10
Vůně: 9/10 voní po citrónech, tedy aspoň mě to tak připadá, že je to citrón
Pryskyřice: 9/10 obalená je teda pěkně!
Stavba rostliny: 6/10
Výnos: 5/10 s výnosem jsem spokojený, ale mohlo to být lepší, ale zase o to je to kvalitnější kuřivo!!
Smokereport: Nevím čím začít:teef:, takže po odpálení špeka se všude kolem line vůně po ovoci spíš již po zmiňovaných citronech. Chuť v ústech taky po nějakém ovoci. Asi po 5 minutách najíždí a najíždí:D Stavy jsou High, po větším množství někdy Stoned. Je to vcelku energický model, ale nesmí se to s ním přehnat.:girldevil
edit: pozdějc sem šoupnu makra suchého materiálku:cox: |
|
|
|
přesně jak popisujes ale podle me je to citron s grepem :D |
|
|
|
Zdravim tak GWSxWR je už suché a bylo toho něco přes 50g samozřejmě se něco zhulilo:D Pozdějc přidám makra sušiny i G13xMT však to znáte jak to chodí po sklizni, furt se balí špeky a na nic není čas:teef: peace Všem:) |
|
|
|
Včera pohnojen Skunk no.1 Blossom Blaster od GROTEK Canada, obsahuje 39% fosforu a 25% draslíku. Uvidím jestli se dostaví nějaké změny v květu. Dal jsem 0,5g/l vody. |
|
|
|
Smokereport GWSxWR
Tvrdost: 9/10 tvrdost mě překvapila
Vůně: 7/10 voní ovocně, neumím pospat jak...
Chuť: 8/10 chutná celkem slušně, donutí k zakašlání
Pryskyřice: 7/10 bylo ji dost...
Stavba rostliny: 8/10 pěkně se větví a na outdoor doporučuju, až na tu plisen potom....
Výnos: 6/10 byl jsem spokojen:teef:
Spokojenost: 9/10
Smokereport: Takže Vás po delší odmlce zdravim. Po odpálení špeka, se nic neděje až po chvíli začne pořádný nájezd, stavy jsou dlouhé a dost silné cca.4-6 hodin. Ve špeku moc dobře hoří, stačí jednou zapálit a potom už to hoří samo:frog:. Ze skla se to musi celkem casto podpalovat, ale i tak to jde:whip: Stavy jsou High ale v trochu vetsim mnostvi Stoned jako prase:D Takže se žralokem jsem moc spokejen.
edit: dodám fotky suche G13 a GWSxWR. Skunk no.1 jeste stále kvete a začíná už trochu bobtnat.Fotky sem hodim asi o vikendu. peace Všem:david: |
|
|
|
Po dlouhé době zde přichácházím s novým photoupdatem, a to Skunkem no.1 a sušiny G13xMT a GWSxWR....
edit: jako první přihazuji fotky G13 mršky jedné vonavé!!:leaf: |
|
|
|
Sladkááá GWS:guitarist :winner: |
|
|
|
zbytek foteček GWSxWR:banana: |
|
|
|
Makra Skunku, doporučoval bych fotečky zvětšit, protože to opravdu stojí za to!:whip: |
|
|
|
A zbytek maker Skunku no.1
edit: Takže se všichni mějte a hulte s takovou radostí jako já! PEACE |
|
|
|
Zdravim v úterý byl sklizen Skunk no.1, paldy měl celkem slušné když vemu, že začal kvést když byly ostatní modely na balkone zralé, neužil si moc sluníčka a tak jsem se sklizní spokojen.Fotky nejsou bohužel nebyl fotak po ruce. Sklízel jsem to s členem aero1, ten by vám řekl jak krásně voní a lepí:D čaras byl dobrý:D:teef: Později foto sušiny a Smokereport. Tak se všici mějte a PEACE |
|
|
|
ty vole šišiny byly paradní co mam povidat ja na svoji matce sem sklidil tak 10gramů :D ty na tom řízku tak 30 :)
a musím potvrdit co piše kolega :lepkavé ,vonavé no skoro jak na pomerančévo citronové farmě :)mnamka to bude
a čaras byl fér plej :) |
|
|
|