Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

Stránky: [1] 2 
mopuv outdoor 2008 - Klikni zde pro originální téma
Krásný dobrý pěstitělé všeho zeleného...

Jsem rád, že se s vámi mohu začít dělit o své „výpěstky“. Delší dobu jsem vyčkával, abych předešel tomu, co mne potkalo v minulém outu. Letos to vypadá vskutku slibně a to nemluvím jen o sobě, stačí si projít outdoorovou galerii :))

Každopádně vám všem přeju ať se zadaří, co nejmíň čorkařů a pěstu zdar!

ps: jsem zase začátečníkem, tak mě neukamenujte :o))


Genetika: mateční rostliny Master Kush ; Oragne Bud (předpěstováno ze semen od Nirvana Seeds, samci vyselektováni – by Vilda) :)

Substrát : Pro pokojové rostliny s hnojivem na 6 týdnů, keramzit, perlit
Hnojiva: růst - Plagron Terra grow, Plagron Terra bloom, Kristalon – trávník, AB extrakt pro zeleninu,

květ - Kristalon – plod a květ, Plagron bloom, Phyt - amin
konečná fáze: AH - Final Solution

Proč používat drahá hnojiva? Když to jde i levněji... :)
Kde zasazeno, jako obvykle u baráčku.. rozhodl jsem se také využít další části zahrádky, takže 5 rostlin je u plotu. 8 u baráku. Celkové osazení se skládá ze 7 OB a 6 MK a ještě jeden kvetoucí řez Pure swiss strawberry v kýblíčku. Dále jsou 3 rostlinky v divočině, moc nadějí jim bohužel nedávám, zvěř. A v neposlední řadě u dlouholetého kolegy (foliovníkáře, bez foliovníku) 3 MK a 2 OB + 1 Cream Sodica v samozavlažovacích květináčích.


Co více dodat? Zálivka probíhá z rána + postřík tekutym NPK hnojivem a v podvečer procesí opakuji. Hnojiva přidávám dle potřeby, čím víc, tím líp. Pokud ovšem začnou usychat konečky listů je lepší prolévat vodou a hnojit méně... Rozhodl jsem vyzkoušet takovou zajímavost, kterou jsem jednou viděl na zahraničním serveru. Pokud se zadaří, mohl bych začít spekulovat o větším využití rostliny a „mrtvých částech“, které se v útrobách zakošacených slečen nalézá. Ovšem záleží na mnoha věcech, takže žádné velké závěry nečekejte. Nechme se překvapit ;)
dokktor
citace:
Původní příspěvek od mopslik

Proč používat drahá hnojiva? Když to jde i levněji... :)

protože kristalon chutná jak prací prášek. jinak přeju hodně zdaru
Tak jsem se sem konečně dostal. Holky vypadají velice pěkně, jen jsem díky pomalejšímu předpěstování zasadil o trošku později... dvě jsou ještě malý mrzáčci, ale věřim, že to doženou...

fotky pořízeny ze 13. květena


Cpt. Spaulding: děkuji Ti ;)

nevim co všichni máte proti kristalonu? když přeci přestanu 2-3 týdny před seknutím rostlin hnojit a budu prolívat čistou vodou + jsem dnes objevil od AH Final Solution.. tak by se měly všechny přebytečný látky dostat pryč.. pokud ovšem má někdo s kristalonem špatné zkušenosti, sem s radou, kopnu ho z baráku! ;)
fotky ze 13. květena...
Fotečky z 11. června.. doba, kdy začali trošku růst.. u baráku byly zasazený o něco dřív.. později jsem dodal zbylých 5 holek k plotu, škoda vyhodit!

hezký víkend ;)
foto z 20. června
Ortaniel
Na lidi co říkaj že Kristalon je sračka ser. Můj kámoš co s náma pěstí jede Kristalon už několik let, pokaždé měl nejlepší kytky v okolí a je tomu i letos. Můžeš mrknout do mojeho threadu, má už 2m kytky ...já s AH tak 170...akorát že ty jeho jsou zdravější :) ... :( :teef:

A máš recht, pokud přestaneš hnojit 2-3 týdny před sklizní a propláchneš to FS a vodou, tak to nepůjde poznat. Leda bys tam cpal hnojivo po kilech ... ale myslím, že jsi rozumný hoch :)

Good luck! Kristalon rox :)
Fotky z 27. června, nebojte lidičky, už se blížíme k aktuálním fotografiím ;) A nesmím opomenout, "testík" ve vyvazování a proplejtání. Tím zvětšení objemu, lépe šíře rostliny. I když jsem 2x zaštípnul vrchol, tak se snažím klacky ženoucí vzhůru zahnat do stran, aby byla co nejvíce prosvětlena vnitřní část. Tím je za důsledek větší košacení, prosvětlený celý keřík - tím zamezení "tmavých míst" a v neposlední řadě, výška rostliny je více než optimální, tedy prozatím :) Počet vrcholů ze zvětšil o min. 50%. Jelikož narůstají i spodní větvě, které by dříve byly nevyužity.

Někdo může říci, že je to stará metoda, alias ohýbací kolínka. V jisté míře má pravdu. Ale rozdíl je znatelný, však uvidíte na vlastní oči :)


Ortaniel:

Děkuji za komentář ohledně hnojiva.. zda-li se nepletu hnojil jsem trávníkem od Kristalonu i před minulý out a nikdo si v poslední testovací fázi nestěžoval ;)
fotky z 15. července..

trošku jsem se aktuálním fotografiím oddálil z důvodu dovolené. Bohužel i vyvazování přišlo docela v niveč, protože za týden veder se jejich objem zvětšil o polovinu a holky jsou teď hrozný koháti... trošku sem se pokusil zredukovat, ale už není kam vyvazovat, hrozná jungle... :p

Poslední foto je docela dobře vidět jak rostlinu díky 4 tyčkám a provázkům ohýbám...
holky mimo moji zahrádku, terasa a Villa je kolegů spolupěstitělů..





první již zmíněná lokalitka, v divočině, kde se zvířata postarala o 4 nádherný rostliny. Počasí jež nastalo malém vzalo za své i onu poslední rostlinu OB, včera zalito 3l vody, tak snad už se vzchopí




























další je můj balkónek, opět vykvětlý řízek MK, druhá není vidět OB








Další políčko jest u Marti, složení 2x Cream Sodica, 1x PSS, 1x Mater Kush, 1x Orange Bud.. dávám možností jediné nekvetoucí rostlině OB, jinak vše bude jen vyčnívající kvetoucí pahýl (opětovný předčasný nasazení květu, díky teplotním podmínkám v matkárně)





























Tomuhle growu dávám velké naděje, rostlina si v kravským hnoji bublá od poloviny květena. Zabírá 2x2m, dere se ze skleníku ven. Je to nadherná rostlina Master Kushe...































Terasa, kamarádův letošní první vydaření outík... fotky jsou staré cca 1,5 měsíce.. doufám, že selekce samců proběhla OK a určitě budu dále aktualizovat! Jedná se o noname modely místních "fialek" :)
Villa, krásné zašité místečko kam lidská ruka nedosáhne, bohužel majitelé jsou tak zaneprázdnění prací, že u kytek nikdo z nich 2 měsíce nebyl :) Složení jest. 1x Cream Sodica, 2x OB a 3X MK (řízky mateční rostliny)
fota z 20. července.. i malý řízlý holky to nějakým zahádným způsobem dohnaly a vypadají k světu :))
počasí je více než výborné, sluníčko svítí o sto šest.. 2 rostliny Orange Budu nasadily květ... proplejtání opět v mých rukou :)
poslední dva snímky, vyvazování Orange.. násilným zacházením jsem omylem ulomil jednu větev od hlavního stonku, slepeno papírovou páskou.. strostlo a vzniklo nádherný kolínko..
fotky z 2. srpna.. co říci, rostou jak šílený.. pomalu, ale jistě nasazují všechny květ...
fotky z 2. srpna...
11. srpna.. konečně jsme tam ;) vypadá to vskutku slibně.. jedna rostlinka trošku pokulhává svým vzrůstem, ale ostatní jí doplňují :) vevazování se docela povedlo, jen bych příště potřeboval zasadit doprostřed zahrady :o) strášná djungle z toho vznikla...

Master Kush je "výborný" vysoký a řidčí s vysokýma pahýlama, kde se budou slunit šišky.. kdežto Oragne je hustě prorostlej, s velkým množstvím větví a listový.. zřejmě dosaženo procentem Indica / Sativa, i když netuším jaký je :)

Něco malinko k lokalitě v divočině.. ani poslední rostlina neodolala zvířecímu gustu! Terasa, kamarád dle mých rad rostliny pomocí drátů vyvázal.. jedna měla 1x1m nádhernýho koše... když se vrátil z dovolené, rostliny u kořene uřezány... tatínek až moc aktivní :))
11. srpna
11. srpna
11. srpna
11.srpna
Trošku smutnější snímky, co se stalo je psáno výše...
Ohýbání větví.. je to docela jednoduché, jak je "vidět" na fotkách... zatlučeme 4 tyčky kolem rostliny a natáhneme špagát, pod špagát dáme větve, které stíní a nebo ty, které jsou v centru rostliny... tím umožníme většímu přístupu světla, ale hlavně zvětšíme počet vrcholů.. rostlina je mnohem košatější.. pokud to dokáže centrální stonek může být rostlina (hrozí lámání, jde slepit páskou) širší než vyšší..
na jedné fotce je vidět, že na tyčce je špagát pouze jednou omotán, žádné uzle.. je to pro to, že při ohnutí rostliny nedosáhneme kýženého efektu, proto až si vetěv trochu zvykne na polohu, v které je.. posuneme špagát ještě níž, tím větev posouváme co nejníž a do strany...

Myslím, že to pochopí každý :)

Kdyby nejaký dotaz, nestyďte se ;)
21. srpence

Ještě přibyl jeden seth kolegů :))) složení 2x Master Kush, 1 Orange a 1 Cream Sodica... 3 rostliny ve skleníku jedna venku
21. srpenec

sethík by Villa, bohužel to vypadá s kytičkama všelijak.. trošku chytly plíseň a je na nich vidět, že mají málo živin.. doufejme, že zabezpečeno :)
"by Vilda, domluvili sme se, že to občas přihnojí tim Wuxalem a já, že přinesu něco na květ"

jinak vše OK... květ nasazen, např. u Cream Sodicy bych spíše řekl, že už dokvítá.. rozhodně z toho letos něco bude, pokud nepřijde nějaká čorka..

budu sledovat a dám potr. info :))
21. srpenec by Villa
23. srpence, roste a roste.. orange bud nakvejtá, master kush zuřivě kvete...
23. srpenec
23. srpenec

to martin4688,

tak to bude malinko problém.. jak jsem zmiňoval výše, potřeboval bych k vyvazování mnohem více prostoru.. na jednu kytku klidně 2 metry čtverečný.. možná i více, je to přece jenom houževnatá rostlina a ohýbat se dá velice dobře!

Hovořil jsi ale předpokládám k fotografii u plotu, kde je ohyb vyfocen.. šnůry mi bohužel popraskaly a metr k další rostlině vážně nestačí... netušil jsem, že z toho vyroste zase taková džungle... :cool:
Ale pěkné vyvázanou rostlinu můžeš vidět na kraji baráku, její šířka je vážně monstrózní a hlavně každá větší větev má velký dostatek světla, pokud by nějaká stínila, ohnu nebo přivážu... ještě je pěkné vyvázaná rostlina Oragne úplně na pravo u plotu, vedle pletiva.. (je vidět na celkový fotografii rohu baráku)... bohužel zase a znova musím konstatovat, málo místa na další ohnutí k zemi...)
Ono už stačí to, že se nedostanu do baráku, schody jsou zarostlý! :o)
Ještě postím pár fotek začínající květeny Master Kushe..
suri
Vsetko moc pekne a vyborna gentika,...Nech ta chrani velky rasta pred corkarmi------Ale ako som to cele presiel nejako som nenarazil na hnojivo co davas ..ak to niekde tak sa ospravedlnujem ale sa som nevidel tak ak mozes tak napis...............

OO sorry a inak nechcel si skusit este krystalon Jahoda na zaver ja ho pojdem tento rok prvy krat tak som zvedavy no co to urobi.......Inak pekny vybert a na flushing pouzivas niexo?
suri,

hnedle prvni stránka příspěvek č. 1.. jsme jenom lidi ;)

každopádně mockrát děkuji za chválu!

Všem též za karmu...

Dnes jsem to prolil pořádně hnojivem na květ, rostliny díky pěknému počasí se začaly vytahovat... v předchozím textu jsem vyrukoval s tím, že rostliny nepůjdou dále vyvazovat... dnes jsem přišel, že tam ještě nejáká rezerva bude.. pozítří se na to vrhnu i s fotodokumentací..

I o flushing je psáno v prvním příspěvku ;) Final Solution od AH

btw abych pravdu řekl, tak letos hnojím velice málo.. spíše sem hnojil dost na růst.. na květ buď zanedbávám a nebo nechci :)
2. září

Tak jak to vypadá :) dcl bych řekl, že slušně... akorát mě trošku mrzí, že ještě nekvete, ale pouze nakvítá OB, ale MK ho doplňuje na plný čáře.. ;)

nejvyšší kytka má 2,2 m, stonky tlustý zdřevnatělý pahýly, plíseň zatím žádná.. jsou vytálnější a krásnější, mnohem větší než v roce 2006... hlavně jejich šíře je obrovská a to hlavně díky vyvazování... :)


Na druhé fotce je vidno, že schody už jsou opravdu zarostlé :))
2.9. - Vyvazování

Co potřebujeme: zhruba stejně vysoké tyčky jako jsou rostliny ; špágát nejlíp umělý (bavlněný se časem přetrhne) ; kladivo :)

Rostlina je vedená tak, že její tvar je "většinou" kónický u mě ve spodu užší a nahoře širší. V tom případě musíme tyč správně natočit dle potřeby větví, ja jí zaseknul kolmo, jednoduše řečeno po růstu. Je krásně vidět na fotkách, takže není co dodávat.
Poté jsem natáhnul, prozatím ve 3 řadách šňůry a využil tak zarostlé schody :) Větve, které jsou schopné na vyvázání sem hodil pod špagát a určil jim i tak směr růstu (laicky řečeno, jedná větev občas kryje druhou, díky napnutí jde druhá větev posunout o něco vedle a tak ji vychýlit) Ovšem nesmíe zapomínat, že se pořád jedná o rostlinu a může se stát, že praskne u centrálního stonku kolínko. Proto také nejdříve ohnu z lehka :) a poté posunuju špagát níž. Čimž docílím většího ohybu.
Možná se teď ptáte k čemu to je vlastně dobrý? :) Střed rostliny dostal mnohem více prostoru, více "dýchá". Mnohem více světla pro jinak nevyužité větve, které bych časem musel říznout. V neposlední řadě, vyrobení hezkého keříčku s pěknou šířkou :)

Ohnutí a následný "narovnání" trvá cca 1-2 dny a potom už jedou dál vesele vzhůru.

Ještě věcná! na pár snímcích je vidět jedna tyčka z předchozího vývazu, uprostřed rostliny se nalézá ještě jeden "čtverec" :) Celkem už tedy 3x. Věřím, že tyhle už ale nezarostou ;)
2.9. - Vyvazování
2.9. - Vyvazování
8. září

Pokračujeme z vesela dál.. sice nevyvazujeme, ale ohýbáme, nelámeme :))) zatím teda :)) Master Kush to bere dcl vážně, začíná i dcl pěkně vonět.. za to Orange je pěkná brzda, až teď je vidět smět pestíků... tak snad do za měsíc ještě něco stihne :/

Pořídil sem i nějaký hnojky od Plagronu a to Bloom na květ a Phyt - amin.. snad jim to bude chutnat holkám :)

Kdyby dotaz, sem tu pro vás ;)
8. září
8. září
8. září - makrofky
8. 9. - makroffky
8. září - makrofky

provedena zálivka Plagron Bloom a Terra Bloom + postřik Phyt - aminem...
8. září - greenhouse

Nejlépe kvetoucí a vzrůstající rostlina! je to nejkrásnější holčina jaká prozatím může být.. kravský hnůj dává o sobě znát ;)
kamarád musel vyhodit jednu tabuly skla :)
8. září greenhouse
8. září greenhouse
8. září - greenhouse
9. září by Villa

pomalu ale jistě tento grow finišhuje.. nic monstrózního to bohužel není :/ je tomu tak, když si majitelé odjedou pryč :)

Makrofky Cream Sodica
9. září by Villa
22. září - balkon

MK za týden či dva půjde pod kosu.. OB začala teprve kvést :(
22. 9. - balkon
22. září

Pokoušel sem se nafotit, každou rostlinu zvlášť... u baráku se to však moc nepovedlo :p

OB kvete a vypada, že i dokvete... bude připomínat outdoorovej foliák 04 a blueberry.. mňamka :O
22. září
22.září
22. září
22. září - ještě dodávám nějaké detailnější záběry..

Master Kush
22. září - detaily

poslední foto Oragne Bud
22. září - pohledy z vééšky :o
22. září - pohledy z vééšky
JAHmaican
Muže mi někdo říct, proč mi muj příspěvek pořád mažete???
Mopsliku promin za zasírání, ale předtím to OT nebylo.
Storm
2 JAH:
z toho si nic nedelej.Ja jsem asi pred trema tejdnama zalozil thread, kde sem se ptal, jestli by byl na jare zajem o out rizky, ze udelam matky.Sral sem se s tim threadem dost dlouho, za chvili tam bylo x odpovedi a kdyz jsem prisel druhej den, tak thread proste nebyl. Nekdo ho smazal.Psal jsem Dudemu PM jako proc a doted nebyl schopnej se k tomu jakkoli vyjadrit.Docela mi to nasralo.

2 Mopslik: pěknej out a sorry za OT.
poprosil bych veřejně moderátory aby "nezasahovali" do mého thréadu.. trošku soukromí by neuškodilo! Nikdo zde žádná práva nenarušuje..

JAHmacian je svými příspěvky vítán, i kdyby mě v nich posílal do řitě.. když máte mezi sebou problémy, vyřešte si je jinde, ale né pomocí tohoto fóra... Když se mi bude zdát něco nevhodné sám požádám některého z módu o smazání, jako jsem to dělal pokaždé na konci threadu a před jeho uzamčením.. nevidím důvod proč toto! :(

JAHmacian, bohužel nedostal sem se dlouho k netu, takže netuším co jsi psal :(

Storm, v pho.. jen ať lidé vidějí co se tu děje..
18. září - greenhouse II - pokračování z 21. srpna... holčinám se dcl zadařilo, i když byly zasazený dcl pozdě.. nejlépe na tom je a bude Master Kush.. už jen díky brzkýmu nasazení květu..

Dálší dvě "rostliny", jedna OB - menšího vzrůstu, díky vykvetlému řezu v matkárně, což platí i u druhé rostliny Cream Sodica... jsou to holt takový hobiti na špejli :)
18. září
9.10. balkón

první holčina s většími vnady MK
druhá OB
9.10. - Villa

Hezky se nám to vybarvuje :) postupně "všechny" holky dozrávají, krom OB samozřejmě, ta ještě týden či dva potřebuje, ale to záleží na počasí a plísní, kt se zatím kupodivu stále schovává..

Na fotkách MK... CS byla už před pár dny setnuta a pověšena do průvanu :)

Abych nezapomněl, začal jsem prolívat FS...
9.10. - Villa
9.10. - gardena

No je to pořád stejný :) i když za těch pár dní od začátku květu OB dcl nakvitlo, což mi dělá největší radost :D
9.10. - gardena

na poslední fotce každoročný kolega sklízeč :D & spolupěstitel fóliáku 04 :) posloužil jako měřítko, má kolem 185 cm
9.10 . - gardena

Master Kush, tam kde je vidět hnáta, má šíška kolem 40 cm :D dělá mi to radost a potěšení :l
9.10. greenhouse

Radost až na kost.. řekl bych nejkrásnější rostlina! co se týče vzrůstu i výnosu, který čekám bude monstrózní! :)
Na to, že byla zasazena až v půli června to kolegovi přerostlo dcl přes hlavu a to doslovně :D
9.10. greenhouse
9. 10. greenhouse
9.10. - Purpurea tycinensis

Zapomenutý kyblíček co mam na zahrádce :)
1.7. vyvazování / zapomenuto!

Tak jsem konečně našel staré nostalgické fotečky :) rád bych se s vámi podělil jak vyvázat.. už na začátku je vidět, že sem opětovně šetřil místem.. kolem rostliny by bylo zapotřebí min 2x2 m..
1.7. vyvazování / zapomenuto!
1.7. vyvazování / zapomenuto!
1.7. vyvazování / zapomenuto!
13.10. greenhouse II - seknuto
13.10 . greenhouse II - seknuto
Komu se nelení tomu se zelení, bohužel pravda je jenom částečná :) nelením, ale zelená se fest :D no abych pravdu řekl, nezbývá mi moc času.. realita je taková, že jsou v hlíně 4 holky Orange Budu.. Master Kush již seknut.. až bude nafocená poslední rostlina podělím se se závěrem mého letošního snažení :)


Pro oko dodávám pár nostalgických záběrů ze 14.10.2008 z částečné sklizně...
14. říjen - sklizeň
13.10. - sklizeň MK


Něco o sklízení aneb béda trávníček :D

Master Kushe jsem nechal dozrát co nejdéle, i když vzhledem k počasí mohl klidně zůstat s Orangadem, ale to by muselo být místo na všech 13 kytek :p po žloutnutí listů sem se ale rozhodl rostliny MK seknout.
Hned po proběhla očista od přebytečnýho listí a rostlina byla zavěšena, kde v průvanu pomalu schla cca 14 dní.. poté odděleny palice od stonků a vloženy do kartonové krabice, která může pobírat zbytkovou vlhkost.. pak uložím na chladné místo (né do sklepa, velká vlhkost může způsobit plesnivění). Po dvou letech v 10 °C neztrácí na kvalitě, nýbrž jí nabývá! Osobně vyzkoušeno :)
13.10. - sklizeň MK 2
13.10. - sklizeň MK 3
13.10. - sklizeň MK 4
Pan Ker
Ikdyž to z fotek vypadá tak na měsíc květu a monžná tejden k tomu, věřím, že víš co děláš a bezdůvodně bys předčasně nesklidil. Kupříkladu já měl mástrkuše a ten by ani teď nebyl ready. Pěknej grow jako vždy, pěkný fotky jako vždy, ovšem chybí nějáký to předsklizňový makro. Každopádně good luck při výrobě masti atd...

Btw....jako speleolog to pravděpodobně budeš znát, ale kdyby náhodou http://www.naica.com.mx/index1.htm:)...ostatní to určitě taky bude zajímat...
Pan Ker,

velká omluva k letošnímu outdoorou.. především lidem, kteří by rádi vědeli jak to letos dopadlo... z obavy bych čtenáře upozornil, že letos se doopravdy nedozví jaké množství se sklidilo... mohu jen konstatovati, že předešlá vidina bo teze je z velké části zažehnána a překročena... což mne naplňuje tím, že jsem alespoň v této věci nezklamal..

bohužel jsem se musel rozloučit se svým čtyrnohým přítelem, proto mi dopřejte chvilku odloučení...

děkuji

mop
28. říjen greenhouse I

Master Kush, jedna rostlina!

Na poslední chvíli, ale povedlo se sklidit s minimálním dopadem plísně... pár větví vlhkost pohltila, to ale k množství sklizenému rozhodně nevadí...

Rozhodně by mě zajímalo množství, postupem času dodám...
28. říjen greenhouse I
macro 1
macro 2
macro 3
macro 4
macro 5
macro 6
pedimanikůra Master Kushe #1
pedimanikůra Master Kushe #2

Suma sumárum, sečteno a podtrženo.. děkuji všem za strpení a chvilkové odloučení... takže to vypadá následovně.



Závěrem:

Master Kush mě překvapil svým mohutným a vysokým vzrůstem. Životnost rostliny byla přesně ušitá na naše klimatický podmínky. Plíseň se za celou dobu pěstění vyhla, což je důsledkem velkých veder a sucha. Ale i přes začátek podzimu si rostlina vedla vskutku dobře.
Co se týče květové fáze, nasazení brzké. Šišky v růstu opravdu famózní, jedna "palice" měla 40 cm.. jenže veškerá pozitiva má i svá negativa. Nemile mne překvapila řídkost palic a kompaktnost. Při vážení je vidět jasné negativum tohto modelu. Je spíše více listová než pestíková. Řekl bych, že se hodí do greenhouse nebo na indoor, nikoliv na out.

Proto se tomuto modelu příští rok vyhnu, ale bylo mi potěšením ho vyzkoušet ;)

Z 5 rostlin MK nám vzešlo celých +-350g , což se někomu může zdát číslem velkým, ale mne nenaplnilo.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma