Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Mandala #1 feminized - Klikni zde pro originální téma
Merchant23
Cau Grower.czaci, rozhodl jsem se s kolegou rozjet letosni jednokytkovy out a jelikoz se nudim budu Vas tu s nim otravovat :D

Genteika: Mandala #1 - feminized

Misto: Kousek od cesty, ale lezlo se tam blbe

Substrat: Puvodni (odebrany sutry pro jistotu)

Hnojivo: Ze vzdaleneho mistniho hnojiste vybran specialni vzorek (ten nejvetsi kentus co tam byl) Jelikoz nejsem odbornik na hnoje, tak ani nevim z ktereho dobytka to bylo, ale byla to sila.
Merchant23
Rostlinka byla predpestovana kamaradem s cilem pripravit ji na krizovy styl zivota bez vody, zivin a slunce. Podle toho taky vypadala :D Bohuzel pouzitelna fotka se nezachovala.
Merchant23
Tady cca. 5 dni po presazeni ven. Slusne se zdrchala a zacala dokonce menit barvu z puvodni zlute na zelenou :D
Merchant23
Tady pri posledni navsteve 28.6. Zdrchavani uspesne pokracuje, rust roste, barva je zelena, prozatim spokojenost :D
Merchant23
Dnes probehla dalsi kontrola, kytka roste jak o dusu, listy uz ma vetsi jak ruka. Ten hnuj byl asi z silene kravy, nebo co :D
Merchant23
Tak zas po nejake dobe sem nakouk jak to roste, na fleku bylo slimaku sedm prdeli, jakesi doury (asi od mysi), kytka pobourana od krup a pokousana jakousi housenkou, ale roste to vesele dal :bounce:
Merchant23
Dnes sem zasel na cumendu jak to vypada s kytkou a vcelku spokojenost, kvitko uz me zacina pomalu dorustat, uz nahodilo tusim i neco jako preflowers, tak sem zvedav co z toho bude :freddy:
Sved
jedu stejnou genetiku venku kytku hodně zohíbám ale nazažezávám. Tímto mi mandala tvoří celkem už tři koruny, fakt jí to hodně prospívá. Možná že by to mohl zkusit taky:)
Merchant23
Nj Svede ohybani je fajn jak sem tu tak koukal, ale to si mi mel nejspis poradit krapet driv, ted uz je podle me na nake ohybani pozde :D Kytka uz bude mit neco okolo 2 m, stonek ma tlustej jako muj, muj, muj emh palec u nohy :cox: A vubec, jak se tak znam urco bych ji zlomil :injured:
Merchant23
Toz sem zas byl na kontrole, kytka uz ma dost pres 2 metry, kosata je taky slusne, ale furt nekvete megera, a to dostala uz druhou davku Plagron Alga Bloom :einstein: No kdyz si vemu, ze doba kveteni ma byt 55-60 dni, tak nevim kde Mandalaci vypotili tu dobu sklizne v Zari :cox: Ale co, zatim spokojenost, snad se co nejdriv rozkvete :rasta:
Merchant23
Cus grower.czaci tak jsem zas kouknul na pole a celkem spokojenost, rust to roste, uz to dokonce i zaclo kvest, jedovate to asi taky nebude, aspon trasnenky to celkem bastej, co vic si prat :p:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma