Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
klony - Klikni zde pro originální téma
mar1lyn.man5on
mam maly problem, nikde jsem o tomhle tematu nic nenasel. nemohli byste mi poradit?? mam doma asi 4 tydny stare klony a kdyz jsem je chtel konecne presadit, tak jsem zjistil, ze nemaji porad zadne koreny. nevite, za jako dlouho se ty koreny objevi??
Dlabi
jestli ty tvoje klony nemaji po 4 tydnech koreny tak jsou asi nejaky nemocny:(
ja dostal klony ktery byly 5 tydnu stare ale meli us totalne propletene koreny v mediu a mely 5 pater takze nevim co se s tema tvojema deje, ale urcite to neni v poradku.
Walhalla2000
Pokud to po ctyrech tydnech nema ZADNY koreny, tak je to spatny. To uz asi bude ztraceny. Korinky se zacnou tvorit tak behem tydne az dvou. Mne vetsinou nekdy kolem desateho dne....
mar1lyn.man5on
to znamena, ze je s nima jako amen?ony jsou stale zive, ale musi se porad zalivat. jsou strasne haklive.docela me to mrzi.ale kamos ma ty same, a vali mu lip nez me. muze to byt druhem svetla? on je ma pod cervenym a ja pod bilym.je mi z toho docela nedobre.tak by me zajimalo jestli to svetlo ma takovy vliv.
Hlava
.... poradim jenom jedno , :sun: tak na dva tři dny to nezalejvej a uvidiš ... :eek:
Walhalla2000
2 hlava

co se stane? chcipnou? pokud uz chciply nejsou? nebo co?
mar1lyn.man5on
to je blbost to nezalivat. wallhala ma pravdu. ja je musim zalivat co dve hodky, jinak to pozdecha. je to cele nejake mrzke. zkusil jsem je hodit do hydroponie a uvidim co to s nima udela. zatim vypadaji v klidu nejak neuvadaji. takze se treba rozrostou.
Hlava
... nemaš ve čtvrtým tejdnu kořeny , tak asi z toho že je máš prostě přelitý a kořeny prostě nerostou , jenom ti tiše hnijou a tváři se jako by nic , no :eek: uvidíš sám ...jo a pišeš sám že to zalejváš "co dvě hodky :sun: "

Čau
mar1lyn.man5on
no hej to s tim zalivanim je pravda. tak co s tim jinak? neco mam v hydroponii a neco mam v hline. to co je v hydroponii vypada docela v poho ale ty v hline se musi porad zalivat jinak porad vadnou.nevim. musim to ozkouset s tou hydroponii na klony a pak z toho vyvodit nejaky zavery.
des
Hod si to na 24 hodin pod zarivku a dej přes to igelitový stan.Nějákou dirku na větrání.S tím světlem to může být pravda,protože světlo červeneho spektra podporuje mimojiné růst kořenů.
mar1lyn.man5on
to:des
cus buzno, ty si nejaky chytry, ale jsem rad zes taky konecne prispel. jinak jaka? jak to vali tobe? me to teda pekne mrdka. asi ti ho dovezu at muzu konecne snizit svetlo na12/12 at mi to uz konecne krasne prokvete a zacne zrat. nebo srat? uz se na tu shivu fakt moc tesim.
acid.hack
Světlo, teplo, vlhko, plno CO2 a musí to fachat. Dej to do skleníku přidej větřák a polezou ti jako z vody.
mar1lyn.man5on
dobra zprava. jak jsem rikal ze to fouknu do hydroponie, tak se to osvedcilo. muzu jen doporucit. kyticka ma tak 3cm dlouhy koren a vypada, ze prezije. jenom dsobre.tak jestli mate nejake problemova klony, tak muzu jen doporucit.
Mazar
tak to se mi taky stalo kdyz jsem rizkoval poprvy:))) ale zkus je dat pod nejakou silnou lampu a voni se chyti. ale pocitej s tim ze spis chcipnou


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma