Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Outdoor ve volné přírodě. - Klikni zde pro originální téma
tao
Zdravím, abych se tady uvedl, rozhodl jsem se poslat pár fotek několik let starých, z pěstování ve volné až divoké přírodě.
Má zkušenost v tomto způsobu pěstování je dlouholetá a jsem připraven odpovědět na veškeré, konkrétní dotazy. Doufám, že jsem neotevřel špatné dveře.

bum šiva bum
ahoj, vypada to krasne, fialka je puvabna...
zajimalo by mne nejake info, jako jak casto jsi navstevoval, jaka hlina, hnojil li jsi a cim? genetika? vic fotek :D pak maznu
zero
Cau, jak casto si to navstevoval a jak casto zalejval? Mam podobny misto v lese kde je vlhci puda tak nevim jak moc to bude potreba zalejvat
tao
Zdravím, toto jsou fotky pořízené před cca deseti lety, není to v lese , ale je to u řeky, kde je půda po celou dobu vlhká a není potřeba zalévat, ani jednou. Díky tomu zde rostly kytky velké až 4,5 metru, ale dnes už tomu málokdo uvěří.

Bohužel nás zloději, stejně tak jako policie na Jamaice vytlačili do kopců, hor a lesů, kde jsme co do množství materiálu nikdy nedosáhli takovýchto výsledků jako u řeky. Velký podíl na tom bude míti právě zmiňovaná závlaha.

Na takovýchto místech je potřeba hledat vodu, nejlépe pramen, okolí vodáren, místo pod svahem kam se voda stahuje atd., osvědčilo se také pěstovat v místech kde rostou vysoké a zdatné kopřivy. Dobré je i místo kde nepraží slunce až do večera, kde stíní stromy od cca 17-18 hodin. Lepší je ráno brzo slunce, aby co nejrychleji vyschla rosa a odpoledne může být i zminovaný stín. Jinak je potřeba zalévat při velkém horku skoro každý druhý den, což není prakticky možné, právě i díky zlodějům, člověk musí místo navštívit minimálně.

Pole navštěvujeme tedy co nejméně, abychom nevzbudili u místních(myslivců, zemědělců, houbařů, chatařů, omladiny...) nějaké podezření, jelikož s sebou vždy máme batohy se 1. sazeničkama-malé květináčky s cca 15-20 cm kytičky, dnes hlína Plagron, vložené do uřízlé PET lavhe, zpátky přikryté vrškem PET lahve a zafixované izolačkou,(takto se dají naskládat více méně skoro na sebe, plnný batoh a nejsou nijak poškozeny.
2. se zálivkou obsahující hnojiva,(Plagron Terra, Rybí emulze, PK 13 14, a dle potřeby aditiva-kořenový stimulátor..., na závěr i Green sensation, dříve slepičák, koňský i kravský trus, guano místní.)
Jezdíme tak jednou za čtrnáct dnů a to po celou dobu sklizně. V období samců a potažmo hermafroditů i jednou týdně.

Minulý rok jsme pěstovali semínka od Sensi seeds, OUtdoor mix, Nebula, Jamajská perla, Early skunk a předloňská semena dovežená ze Švýcarska, která se velmi osvědčila. Měli jsme velké trable s obdobím samců-trvalo přes celé léto a neustále se ukazovali další. Když začala poslední kytka nakvejtat mysleli jsme , že máme vyhráno a začalo období hermafroditů. Z modelů od Sensi seeds zbyla pouhá třetina samic, nijak zvlášt nadozrály, nebyli jsme vůbec spokojeni. Švýcarsko bylo opět super, nádherně větvené, tři metry vysoké, více sativy- obalené větve odspoda nahoru, nádherně světle zelená barva, silně stříbřitě orosené pryskyřicí, vůně převážně ovocná-citron,limetka.

Kamarád dovezl z Holandska semena od Sensi seeds pro více lidí a měli podobné zkušenosti, půlka samců, a z půlky půlka ještě hermafroditů, zváště pak u feminizovaných odrůd...?

Letos jsme dali Švýcarska a semena od Green house seeds- Golden Himalaja, White whidow, El nino, Hawain Snow a poslaná semínka z Indie od kamaráda. Zatím to vypadá dobře, kytky jsme před týdnem, tři týdny po vysazení zaštípli vrchní patro, sami se větví krásně od spoda.
Po přerytí jsme do půdy přidali ještě 5 kg Guana a 20 kg Biohumusu.

Dříve jsme pěstovali ze semínek od kamarádů, jsme "šífácké" město tak to mnohokrát byli semínka dovezená z Holandska, již u nás pěstovaná a vycházely z toho kolikrát opravdový "zabijáci", včetně fialových až modrých -Purple stárů?,oranžovými pestíky obsypaných Oranž budů atd.
Sadbu jsme leta šlechtili vybíráním nej modelů a občas i umělým opylováním spodních palic pylem, který jsme si v lednici z nejkrásnějšího samce uchovali, ( na tomto základě vzniká moje hypotéza, že když spodní palice kytek opýlíš, cyklus v samici se uzavře a hermafrodit už nemá podle mýho nárok).

Fotografií moc nemám, i tyhle jsem musel nejdříve oskenovat negativy, dříve jsme moc nefotili...

Letos tedy možná pěstební proces trochu nafotím, jelikož zde vidím opravdový zájem o info.

No, už teda končím, příště bych radši opravdu konkrétnější dotazy, jinak se upíšu...

Pěstování v jakékoliv podobě Zdar.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma