Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Nemoci Rostlin a Problémy

 
Kde je problém? neni to přelité , utopené kytky ?? - Klikni zde pro originální téma
Anarchy99
Prosím Vás o radu, rostliny ztrácí sytě zelenou barvu a listy jsou ohnutý dovnitř a dolů. Mají 30 dní v růstu, celou dobu bez problémů. Hnojeno 1x 1ml/l Plagron Alga-Grow. Zálivka obden 250 ml, pH-6,2/6,5. Viz. foto.
Čaras
Možná to je zvíšenou teplotou, možná malím přívodem vzduchu. 25O ml.... ? na jak velký květníky, a co hlína ?. Pokud to máš vše ok, zkus postřik na listy od Plagronu: Phyt - Amin. Nakonec mě napadá že to může být světlem, jakou máš vatáž, jak je starý svítidlo a nepřepnul jsi na květ?..................Květ = potřeba květových hnojiv - záleží na hlíně. Já jedu teď první indoor takže moc skušeností nemám, nech si ještě poradit od více lidí
MarihuanKonopný
Zdravim kolego..hele já bych řekl, že je trochu topíš..ty baňatý listy dělá moc vody, nejvíc to je vidět na tý slečně vlevo vzadu..stalo se mi to taky, ale neni to žádnej extra problém..Plagron Alga-Grow používám taky..4ml v litru vody jak píšou je ideální a jednou za týden jim tenhle koktejl uplně stačí..nikdy jsem kytky nehnojil málo a častějc, spíš naopak, víc a třeba i jednou za čtrnáct dní, ale zase abych je nepřehnojil..aspoň ja to mám takhle vyzkoušený..na květ bych nasadil Dutch formula BLOOM..to se mi taky dost vyplatilo..
Anarchy99
Dobrá, tak něco k parametrům: Homebox XS, růst - 250 watt HPI-T, květ - 250 watt HPS, zabaleno v CoolTube. Ventilace UFO 275 m3/h regulovaný triak. regulací. Ofuk 2rychlostní ventilátor s klipsem., regulován trans. regulací. Ultrazvukový mlhovač KERI, 250 ml/l. Ec + pH ADWA. Pěstební médium Plagron Royalty Mix. Hnojiva: Plagron Alga Grow + Bloom, postřik Phytamin. Odrůda IP (Interpol), doba zrání cca 55 dnů. Zálivka po 2 dnech podle potřeby. Stav po 14 dnech růstu viz. foto.
pexeson
citace:
Původní příspěvek od MarihuanKonopný
Zdravim kolego..hele já bych řekl, že je trochu topíš..ty baňatý listy dělá moc vody, nejvíc to je vidět na tý slečně vlevo vzadu..


ABSOLUTNí souhlas
Anarchy99
O.K. Takže, nechám trochu víc proschnout květníky, mají 6,5 l tak 350 ml po 3 dnech. Původně jsem chtěl přepínat na květ po 3. týdnu růstu, ale chci, aby byly v co nejlepší kondici. Jinak k substrátu, Plagron Royalty Mix je bezesporu jeden z nejlepších na trhu, ale je od výrobce dost předhnojen (8 týdnů), proto jsem zatím hnojil pouze jednou a to v koncentraci 1ml/l Alga Grow po 14 dnech v růstu. Tak nevim jestli mám pohnojit ve stejný dávce a nebo trochu přidat, jestli vůbec. Za týden bych chtěl přepnout, s kvěťákem začnu na poloviční koncentraci.
hnoj viiiiic a podle navodu, dej tomu phytamin a melo by se to zlepsit. pokud to mas v hline, tak pH zalivky 7.
jinak pekny kyti, mas se na co tesit, 250W da az az...
Čaras
Ja Royalty Mix úbec na grow nehnojil, pouze kořenový a růstový stimulátror ,enzimi a Phyt Amin. A jsem plně spokojen
Anarchy99
-Ra-: No tak ph zálivky 7 je už trochu moc, ideál bych to viděl 6,2 - 6,8.
Právě když jsem hnojil podle návodu, tak se projevovalo přehno-
jení. V tom souhlas s Čarasem.

Čaras: Enzimy ty určitě pořídím.

Jak to máte s hnojením na začátku květu?
Čaras
Přehodim světlo, 2 dny ho nechám na 18/6 stím že poslední zálivka byla již s PK 13 14. Světlo srazim na 11/13 a započnu s první dávkou ALgablomu, 1ml PK v každé zálivce spolu s růstokvětovým stimulátorem od AH. Po prvním týdnu přepnu na 12/12 to už jsou blizny. Teď už jen zvyšovat dávky Algabloomu a posléze přejít na Green Sension....(nebo jak se to menuje?) poslední zálivka enzimy a pak vyčistit a kosit
Anarchy99
Přepnuto na květ, HPI-T byla nahrazena za HPS. Zálivka 1 ml Grow + 1 ml Bloom/1l, dávkování Grow složky bude stejné, dávkování Bloom budu postupně zvedat, až se dostanu na hodnoty předepsané výrobcem. Uvažuji o koupi Plagron Green Sensation, prý se to vyplatí, tak uvidím.
Sorry, necetl jsem,ze pouzivas Royalty mix,kazdopadne jak casto hnojis?Ja ma obyc. PRIMAFLORU a hnojim podle navodu 1xtydne a nemam problem. Zalivam to odstatou vodou, nijak ph neupravuji a ta ma ph presne 7.Nikdy nebyl problem.Ja bych to videl jinak.Ph mam zmereny kapkovym indikatorem. Tvoje kyti jsou moc pekny.S tim senzaci bych to tak ruzove nevidel,spis se to prodrazi.Ale nebudu rozumovat, kdyz nemam zkusenost.
Ja nic nevim,jsem novacek,pestuju jen sedm let,tak se omlouvam,ze se zapojuju do debaty,ale ja uz jsem takovej,tak sry.
Anarchy99
Klasika podle plánu 1x týdně, pomalu budu zvedat dávkování,tak uvidím. Zálivka odstátá voda z kohoutku, pH - 6,2, Ec - 0,3. Jen je škoda, že voda nemá nižší Ec. Používám Akvin pH test, nebo něco takovýho a Adwa pH meter, ale kdo by ho pořád kalibroval.
userr
no mas to prepolievane a daas malo ml hnojiva na 1liter vody ja davam 7ml/l davaj raz tyzdene vodu cistu a raz tyzdene hniojivo


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma