Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Hnojeni u konecne phase kvetu - Co delate vy ? - Klikni zde pro originální téma
xoOr
Caues lidi, mam malickej problemek. Je to moje 2ha sklizen, a kvet bylo do dnes - 35 dni na rustu, a dneska maji 46 dnu kvetu.. Uz vypadaji docela hotove, priskirice uz pomalu vsude po palickach. Ale jedinne co nevim kdy je trhnout, nejake maji jenom bile vlasky, nektere uz takovech 20% cervenych, jedna uz ma asi 70% cervenych, da se to natom nejak poznat ? jak poznam ze uz prezrava ?... Hnojim zatim normalne Advanced Hydro... Growht/bloom... 5ml / 5l vody... ma stim nekdo zkusenosti ? muzu tam dat na tenhle tejden 10ml / 5 l vody ??...

A pak mam take od advanced hydro ENDsolution, na posledni tyden... muzu to tam uz dat tedka ?? nebo mam pockat az se mi zbarvy vsechny vlasky ?? - mate stimto take nekdo zkusenost ?? 1ml/1l nebo muzu 7-8ml/5l ?...

Muzu na ty 2 posledni tejdny vythrat vsechny nepotrebni listy ? - aby vsechno slo do palic ? bude to fungovat ?

diky za rady
Ortaniel
Asi takhle:

Jestli už se to blíží do finále (což 46.den by případně i mohl naznačovat) tak tam klidně FINAL SOLUTION prdni, nech to 10-14 dní na Finalu a pak už jen 5-7 dní flushing (zalívat jen čistou voou) a to se dostaneš do nějakého 60-65 dne a (dle odrůdy) by to bylo skliditelné. Ovšem, taky záleží na odrůdě, dozrává-li v 50 nebo 60 nebo 70 dni.

A s tím trháním listů, hm ... jako otrhat něco asi můžeš, ale všechno ne ... aby jsi to nakonec nepohnojil tím, že jí dojebeš.

D.
xoOr
tim finalem zalevat kazdy den, nebo stridat final, voda, final, voda ??
diky za odkazy

naco je ten flushing ?? tou vodou, aby se to hnojivo dostalo ste kytky ? jinak to asi bude mit naznaky a jinou chut ne ?

diky
Ortaniel
Finalem spíš tak, až vyschne půda, to ti za těch 10-14 vyjde tak 3x-4x.

Flushing je na zbavení zbylých hnojiv (což hlavně udělá už Final) a taky kytka vidí, že už se ničeho nedočká a napere vše do palic. A taky trošku ať to má lepší chuť.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma