Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Jsem začátečník a rád bych slyšel názor zkušenějších. - Klikni zde pro originální téma
Portor
S pěstováním nemám zkušenost. Kytky jsem nejdřív pěstoval dva měsíce na balkoně v paneláku v samozavlažovacích truhlících, zaštipuju, používám hnojivo TNT Complex a teď jsem rostliny přemístil do prázdného pokoje, kde na ně svítím 400W žárovkou a v době svícení jim foukám větrákem.
Chci je hnát na květ, takže jim teď svítím 11 hodin, okna jsem utěsnil aby do místnosti nešlo moc světla (trochu se ho tam stejně dostane) v místnosti mám permanentně otevřenou větračku a celým bytem dělám průvan. Až začnou kvést, mám připravené hnojivo Plagron Alga bloom.
Připojuju fotku a rád bych slyšel co bych měl ještě zlepšit.
Díky moc
do_0b
no urcite by jsi mel lepsi postavit nebo si doma vyprazdnit nejakou skrin a dat to do skrine,na steny koupit folii pro lepsi odraz svetla a misto pruvanu by sis do skrine koupil normalne vetracky pritah/odtah/ofuk a pohoda :) ... kdyz uz mas tu lampu tak to dej do skrine a ne v "obyvaku" ;) ... na prvni pokus vypadaji v klidu :) .. at to roste
Celller
Cau, vitam te, tady najdes veskere potrebne informace- http://grower.cz/pestovani/navody/? - :faq: :) a muzes si zalozit tema i v indoor pestovani;)
Portor
to Jsem, žárovku používám OSRAM PLANTASTAR, koupil jsem jí na Smícháči v Growmanii. Měla by být kombinovaná pro růst i květ.
Portor
Musím přiznat že jsem trochu zmatenej, pročítal jsem si některé témata ve fóru a některý návody si dost protiřečej, co pěstitel to názor.
Například tady mi do_0b radí skříň a pritah/odtah, Jsem mi doporučuje mít je volně, takže nevim....
citace:
Původní příspěvek od Jsem
do skříně to vůbec dávat nemusíš, aspon nemusíš řešit drahej odtah, tady ti postačí ventilátor a průvan. Najdi místo kde bude největší průvan, a ty okna stačí pootevřený, (jinak pozor na červený světlo který by oknem unikalo) V zimně pozor na otevřený okna! ,. Kytky na volno jsou fajn, jen musíš počítat s nějakou strátou světla. Navíc kytkám bude líp, pokud nebudou zavřený v nějakým kriminále.
Ta "žárovka" se jmenuje jak?


kytky maj rády hlavně tmu,při které si odpočinou,což uprostřed pokoje v tomto ročním období je útopie.
rastafan
servus,
myslim že ve tvým případě dosáhneš dobrý úrody i bez skříně.
1. v tak velkym prostoru odtah ani přítah nepotřebuješ,stačí když občas vyměníš vzduch tak jak to děláš teď
2. kytky dej pokud možno do rohu místnosti - kvůli lepšímu odrazu světla od stěn (předpokládám,že máš bíle vymalováno),dal bych je na protější stěnu od okna a na stranu k oknu vedle kytek aspoň postavil ňákou bílou desku,prostě takovej box bez stropu a dveří
výbojku máš v pohodě,vybral jsi dobře,ještě by byl dobrej stojanovej větrák, naper ho na ně,stojí pár kaček
sem na to zvědavej,zatim se měj!
Portor
Větrák tam samozřejmě mám a foukám na kytky v době kdy jim svítim. S odrazovejma deskama to zkusim nějak vyřešit, asi rozfikám ňáký krabice a polepim je alobalem. Stěny bohužel bílý nejsou, je to taková krémová barva. Přesazovat se mi je moc nechce, mám tam 20 kytek v pěti truhlících po čtyřech, vysokejch tak od 80 do 100 cm.
Trochu problém je když tam chci mít v tuhle roční dobu úplnou tmu, okna jsem zalepil černym igelitem, přes něj se světlo z venku nedostane, ale tou otevřenou větračkou jo. Jedině mít otevřenou jen mikrospáru a dvakrát děnně vyvětrat, pak je tam skoro 100% tma. Místnost je docela velká, nechávám všude po bytě tevřený dveře a v sousední místnosti mám permanentně otevřený dveře na balkon, tak snad budou mít vzduchu dost....
Spíš jen pro zajímavost dávám ještě jednu fotku.
jestedman
nepřesazoval bych a kup si sádrokaron
Ono
Portor:

Rastlinky vyzerajú fajn, ale s tou skoro 100% tmou naozaj opatrne.;) Počas rastu to až taký problém nie je, ale na kvet môže mať tento prienik svetla stresujúce dôsledky. Možno by stačilo iba pred pootvorené okno postaviť nejakú jednoduchú prekážku a hlavne stále sledovať rastlinky, čo pre ich magickú príťažlivosť určite nebude problém.:)
Celller
Prosim te, asi uz sem trapnej, precti si FAQ, a nijak bych to neresil, je to jen na tobe, co chces a co nechces, jde o to, jen jim dat zaklad toho, co maji mit, u tebe to zatim slape i takhle, takze si to klidne nech bejt, zalezi na tobe, jak se budes hejbat a ne tady jen diskutovat:)

Jde o to, co chces tem kytkam dat ty, jde to i takhle, jde to ale i jinak
Portor
to Celller,
kytkám samozřejmě chci dát to nejlepší v mezích mých možností, aby byla úroda co nejlepší. Původně jsem chtěl pěstovat na balkoně až do podzimu, ale radši jsem to uklidil, takže teď více méně na rychlo improvizuju.
Jinak jsem ke kytkám dal aspoň ze dvou stran odrazový fólie takže uvidíme.
zagg911
když dáš odrazové folie ze všech stran, můžeš na ně svítit z větší vejšky a postavit květináče dál od sebe. Zdá se mi že máš ty květináče hrozně blízko u sebe.... ale fakt nevim


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma