Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Užít si života - Klikni zde pro originální téma
nemo
Co si představujete pod pojmem "Užít si života"?

(Omlouvám, se že zase otravuju s takou blbostí ale v jiném tématu mě drinker hulič přivedl na toto další téma a já si nemohu odpustit ho sem nedát. Když tak nikdo nereagujte a ono se samo rychle propadne do hlubin zapomnění.)
To jsem zvědav he, he...

viridis
Delat co mne tesi - a pokud tim potesim i nekoho jineho, je to vynikajici.
Mit ciste svedomi pred druhymi i uvnitr, pred sebou samym.

Trohu to zlehcim:
Spolu se Svejkem: "To jsem byl ale dneska zase jednou poctivej!" :sun:
iNVADER
Myslim ze je to hodne individualni vec.Pro nekoho znamena uzivat si zivota mit spoustu penez,skvelou karieru,supr auto......pro nekoho (a to je podle me o dost rozumnejsi pristup:-) ),znamena uzit si zivot, proste byt co nejvice chvil v zivote stastny...mit holku (pripadne kluka:-)) se kterou si rozumime,hodne kamaradu a co nejvice prozitych hezkych chvilek,hlavne pamatovat ze penize jsou potreba,ale neobetovat tomu prilis (12 a vice hodin denne v praci,nemit cas na pratele a blizke nedej boze na vlastni deti...) Clovek se rozhodne muze citit stastny i kdyz moc penez nema........Pokud se podari delat u toho stastnymi i jine lidicky,tak pak je to opravdu podle mne idealni zivot....... ale je to asi na kazdem..kazdy si tak nejak urci nebo aspon vyznamne ovlivni tu svoji cestu po ktere chce kracet...
Wampyr
To Invader. Rozhodne s tebou souhlasim. Asi bych to nerek lip.

Jeste bych dodal mit skveli zazemi. Supr rodinu atd...Hlavne nekoho koho mas rad a nekoho kdo ma rad tebe....................
frexam
Jo je pravda ze clovek by mel delat co ho bavi, co dela rad, ale vse ma svoje meze je to OK pokud tim nekoho neomezuju ale pokud zacnu zasahovat do uzivani si zivota nekoho jinyho neni to dobre. A to se tyka i nehulicu - neni dobry pokud ten narihuanovej kour nekomu fakt vadi tak si pred nim zapalit, proste respektovat i jiny lidi s jinejma nazorama (teda jasne v ramci mezi svyho vlastniho presvedceni a svedomi - jako respektovat Hitlera by asi neslo, nejde brat nic absolutne).
Uzivani si zivota je ulitavani si i na naprosto obycejnejch a vsednich vecech. Ja si rano uziju jen kdyz vstanu a zasviti na me slunicko.
Je to vo tom hltat zivot a ne jen usrkavat, zit jako by kazda vterina byla posledni (ted nemam na mysli takovy ty materialni veci jako ze by clovek vsechno prodal a tak dale, ale takovy do duchovno.)

Doufam ze to neni moc zmateny.
hempman
taky si myslim, ze uzivat si zivot je o uzivani si kazdyho okamziku, pohledu, pocitu ... pekne si s tim pohrat. Ted na jare je to uplne super - pocasi , vsecno kvete, voni
Jo taky je strasne dulezit mit okolo sebe "operny body" zenskou - rodinu(jeste nemam tak nevim.-)), kamose s kterym se da probrat uplne vsechno a taky timhle opernym bodem pro nekoho byt - to je taky super
vsechno je super - hlavne PATEK
tak cau
Al-Ban
Já bych řekl, že k užívání si života je třeba dělat
i věci, které nás nebaví a děláme je jen z nutnosti. Protože právě ve chvíli, kdy máme tyto povinnosti za sebou si teprve správně dokážeme vychutnat ten náš volný čas, děláme věci, o kterých si myslíme, že jsou pro nás přínosem a v tu chvíli si toho života užíváme ;).
Jinak K+ to iNVADER a frexam. Viridisovi jsem už dneska jednu dal, ale taky hezký :).
drinker hulič
Uzit si zivota ... kdyz uz je to tady mou zasluhou (k+ to nemo a invader) - mit super rodinu nebo kamose - to je uzivani casti zivota... jenze nejhorsi je, ze se to taky muze posrat. ted otazka, jestli si uzivat a mozna zapricinit i upadek rodiny, nebo se pomalu ubrzdovat a venovat se vic spise rodine a poklidnemu zivotu... asi rekneme ze to druhy, ale pak hrozi ze na stary kolena skoncime sami s taskou v ruce, protoze cokoliv co se muze posrat se posere... neverte filmum. ... uplne jinak se bavime v mladi, jinak ve stari (na nejake duchodcovske party by se vetsine mladych asi nelibilo - a hrozi mlata taskama :) ) - ted jen jde o to, aby jsme na smrtelne posteli na zivot vzpominali v dobrym, meli hlavne plno zazitku, neco jsme videli a ten zivot meli pestrej. na co peknyho si ale vzpomene delnik, makajici celej zivot v tovarne od sesti do sesti, vikendy max. na chalupe?
Avitas
Splnit si svá tajná přání a mít jich tolik, aby se to dalo zvládnout a ze života se nestala honička za něčím.

Pomoci splnit tajná přání nejbližším.

Vlastně umět se radovat z maličkostí.

Nad nikoho se nepovyšovat, před nikým se neponižovat a umět říct "promiň" když je toho potřeba.

:)

nemo
Viridisi ty mě vždy dostaneš. To je přesně to ono. K+

iNVADERe to je jasný, že každý pes jiná ves ale chtěl jsem, aby tady každej pes napsal, která je jeho ves.
Ostaně tak jak to ostaní píšou. K+ všem, komu ji stihnu dát.
Dost mě potěšilo, že tady každej víceméně počítá při užívání si života s těmi.
V jiném tematu někdo napsal, že si nedovede představit, že by se někde v Africe věnoval nemocným nebo něco podobného. Za sebe musím říct, že jsem si to taky dřív nedokázal představit ale dnes už si to dokážu aspoň představit (když už to nejsem schopnej udělat). Holt názory se s věkem mění.

Se divím, že se tady neobjevil názor, že užít si života je něco jako celej si ho přihrát pro sebe. Třeba pořádat jednu párty za druhou a chcípat štěstím a blahem. To tady nikdo takovej názor nemá, nebo se bojí s ním vystoupit?
teksun
no užít si života je asi to aby člověk napřežíval, ale žil a prožil naplno. Jenže prožil naplno to šlo asi dřív když nebyly peníze, úřady, školy, zaměstnání ted je tu tolik věcí vo který se musíš starat tolik povinností starostí a mezí všema těma starostma si musíš najít místo pro štěstí. Pro někoho je štěstí láska, pro někoho kytičky:),pes atd. a když máš takový svý štěstí a do toho se i trochu snažíš tag že se Ti v tomdle něgdy nepochopitelným světě daří teda jde hlavně o osobní pocit musí se Ti dařit hlavně v hlavičce, ne daří se mu jako že to říká okolí, tag máš vyhráno.:)a naplno je asi spjatý i s kalením tagže .....no kalení to už je jiná kapitola to bych to moc rozepisovala kalení je kalení a i kalení může bejt to štěstí:)hi
Lichťas
Pořádně to voroštovat !!!
drinker hulič
to nemo: kdyz je chut, tak zaparit, jit na party - kdyz se to nekomu libi, tak at si to uzije, ja se tomu nebranim, ale po posledni mensi party v hospode (tak mesic zpatky) jsem chytl takovej bolehlav a sotva sem dolezl dom, takze... takhle se da uzit mladi, ale ne celej zivot!
nevim proc by se mel nekdo bat to priznat (maximalne schyta negativni karmu - exp. :) )
frexam
Jasne drinker hulic ma pravdu (teda jestli sem ho spravne pochopil) ze s vekem se to meni, ale to je jenom dobre, clovek si pak uziva na novejch vecech.
Kazda etapa zivota ma svoje specifika, ale je nutny aby se clovek nebranil prirozenejm zmenam sebe samyho, proste nechat to plynout a ne si rikat, ze pred peti lety sem vyc chlastal a paril. Zivot je jedna nestala zmena a je logicky ze my se menime s casem. Ale pozor tohle neni moc vo fyzickym veku (no, taky trochu) ale vo nasem dusevnim veku. Ja to vidim treba na sobe kdysi sme furt kalili jen a jen po hospodach a jezdili na nejaky brutus akce. Ted samo taky ale uz ne tolik a ted se dohodnem a udelame prasatko, jindy zase grilujem. Nejak zvlast dotoho nestourame ale zmeny tu sou (je priznejme si je to dobre ). A ja to vidim i na nasich rodich kteri se taky dohodnou a delaj si taky takovy pohodovy akce.
Vzdycky je to vo ty pohode (ta dost plyne z lidi kolem vas ) akorat ze mozna s casem se trochu meni jak se ta pohoda dela (ale ne moc menit lidi, ta skupina by se mela spis rozrustat ).
Ale rozhodne se neda ric ze by jedna etapa byla horsi nez druha.
Vsechny tyhle zmeny jsou fakt pomaly a v podstate u vetsiny drzej tempo s zivotem kolem.
A z toho plyne, ze i kdyz se v podstate uzivame vsichni stejne tak jen forma je trochu jina.

Cauves
PS: Zivoj se super, ne?
PPS: No nekdy tak moc ne (vyjmecne), ale globalne vztato jo.

[Edited by frexam on 06-05-2002 at 10:30 PM]
Espoo
žít tak abych byla spokojená, ale ne na úkor jiných...i když je fakt že pro někoho znamená "užít si života" žít právě na účet ostatních.
prožívat to co je teď...neohlížet se pořád dozadu a nespěchat za něčím novým


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma