Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Co jste ochotni dát za.... - Klikni zde pro originální téma
wolllf
MARIHUANU? Teď mi to tak napadlo, když jsem se vrátil z dvoudenního "výletu" - sázení.
Jsem jako kdybych se vrátil z Koreje )-:
Kdybyste mě viděli jak vypadám, tak se svalíte na zem a začnete se smát. Jsem fakt dost omlácenej a krvavej.
Vysázel jsem asi na patnácti místech - a převážně - ve velmi hustých křovích - kterými jsem se musel doslova probít, vysekat, rozsekat....atd. /outdoor ten je levnější/
Takže se ptám ...KOLIK JSTE OCHOTNI DÁT ZA TRÁVU?
Myslím tím tak nějak všeobecně.

...Wolf
jimny
ja hulim uz piaty rok a ganju si furt kupujem,za gramec dobreho indoora davam 250 az 300 kilca,ten rok som sa fakt nasral a a zasadil mrdne rastlin,ak mi vyjde len polka z toho tak mam hulco na cely rok,a usetrim dost menge,aby som si zivot este viac sprijemnil
Wampyr
To Wolf..
Me uz vubec nebavi nic kupovat.Stoji to moc a moc penizku.Vcera sme byli sazet ale nic sme nezasadili.Na nasich misteckach zrovna byli lidi.Tak jedeme zase pristi tyden.Doufam, ze nam vyroste tolik, ze uz nebudu muset utratit jedinou korunu.

Krasna to predstava.
A odpoved kolik?Prijatelna cena by byla tak okolo 100,-/g
hydrantek
U nas se moc neprodava a kdyz tak to jsou lidi ktery dealujou vseobecne. Kazdy ma a obcas da. Takze poho.
Jinak si myslim ze 150 - 200 MAX za gram dobreho skera je v poho
Hicks
Hulím už tak 4 roky a za celou tu dobu sem nedal ani korunu za THC. U nás v Českým Amstru si fakt hulení kupovat nemusíte.

Nechcu tu nějak machrovat, ale když nemám já, tak má někdo okolo (například v pátek ve skoro jakýkoliv hospodě seženete na fajfku zadarmo, a to nejsou žádný technický sračky).

Jinak není nad pěstění, ale zdá se mi, že v poslední době je celkem problém s výběrem lokalit na outdoor.
Dost na shit když vám ze 4 polí zbyde jedno (svině zemědělský a trhačský!!!).
Takže všem pěstitelům přeju krásný kytičky a pálky. :-)
Total kapor
to Jimny

Cau koci, konecne si sa pripojil. posielam ti K+ na privitanie.
teksun
gdyž si ted představím kolik sme za to dávali penízek tag 250,- za géčko ale ted jag máme svý kouření tag mi ta cena přijde pěkně vysoká a vidím kolik ušetříme když každej tejden nekupujem, lepčí je prostě pěstovat víc si toho vážíš a máš pag ke kouření jinej vztah, já naše kouření neumím moc vohodnotit sem zaujatá přijde mi moc dobrý na to abych ho hodnotila a gdyž už je potřeba vohodnotit tag vyměnit :)
baboss
U mě byly doby kdy sem dal za 1g az 600Kc. Ted začínam indoor a přestávám se divit lidem co to prodávaj tak draho, protože co to pěstování sežere prachů, ale na druhou stranu se mi to vrátí..............:satan:
drinker hulič
hm, 250 na ruku, musel jsem... ale co jsem o tom modylku slysel, to proste nejde rict ne... a taky bych od toho mel dostat seminka gratis (to jeste ale nevim), takze to ted rozjedu s necim poradnym - to co pestuju tedka, tomu se ani neda rikat pestovani... ale uz si kupuju naky vybojky, ve stredu skaknu nekam do kseftu a uz to pojede natvrdo!
Hugo
Co se týče potu, času a námahy tak dost a rád. Ale že bych šel a koupil si od někoho tak to ani náhodou. Nebudu podporovat někoho, kdo si z trávy dělá byznys. Pořád budu tvrdit, že tohle je o pěstování, slízení, vyměňování modelů, ochutnávání od ostatních a né o prodávání a kupování. Pro mě je tohle prostě dealing a šmitec. Ale o tom je tady debat dost.
Tim
Jsem si rikal, ze si neco sezenu. Taxem sel za jednim ### a ten mi nabidl plasti sacek o velikosti papirovych zapalek napechavany necim zelenym. Jsem si rek, no dobre, vyzkousime co bude. 1/4 jsem vysypal do faje a zapalil. No hulili jsme to asi 10min a nakonec jsem byl uplne vedle a ### taky vedle sebe. Nakonec jsem ### za to vyplazl $10. No nejsem ja blb?
Jen doufam ze priste potkam ??? lepsiho.

Tak to bylo se mnou. Jestli chcete videt nejake foto, nebo i tu faju (ze skla) tak mi napiste do pm. Podle zajmu nafotim spoustu a postnu.
oton
tak za mojí dlouholetou huličskou kariéru sem koupil asi jednou, max dvakrát, a to už je dávno, tak že můžu říc, že nekupuju a ani kupovat nebudu

ale uplnej opak je s pěstěním, zatim sem do toho narval docela dost a ještě nemám všechno venku, ale baví mě to a rozhodně je lepší pár dní námahy, než uděláte políčko, vysejete a pak už je jen veget, občas hnojíte a štípete a zalejváte, to už neni moc námahy a pak ta radost ze sklizně, tomu se prostě žádný nakupování nikdy nemůže vyrovnat!

dost sem taky narva do zařízení skříně, kterou mi nakonec doma zakázali :-) ale zařízení se neztratí a vypadá to, že u kámoše na ubytovně je jedna volná skříň a hlavně elektrika zdarma!!!!! tak že do toho jdeme :-))
wolllf
Taaak...Otone-teď si to rozlousk! Já nechtěl slyšet právě jen MONEY,MONEY. Já chtěl také vědět jaké místo ve vašem životě hraje tráva a jak moc jí máte rádi - a s tím i související pěstění! Já jsem sice z toho servanej - ale víte s jakým pocitem večer usínám? To se nedá popsat....
Karmička pro Otona....!

Wolf...
Bryant
protoze tady ve Finsku si kupite tzv. "gram" ktery vazi zhruba 0.8 g a je za 20 EUR. Na druhou stranu je fakt , ze je to nejakej silenej outdoor z Gambie, takze balicek vydrzi i 3-4 dny a je hodne masakrozni. Ale v prepoctu to mate za 600 kilo. Takze budme radi, ze jsem radi i za ty 250-300 :)
majklovec
Tohle téma se zvrhlo něam úplně jinam, než tvůrce chtěl. Myslím, že bude rozumnější ho uzavřít.

Protože směr, kterým se ubírá je dost o hovnu, jestli vám připadá hulení drahý, tak nebuďte blbí a zasaďte si.
Bryant
samozrejme, ze se tohle zvrhlo uplne nekam jinam, nez bylo mysleno.

Pokud reknu, co vsechno bych dal za to...tak jen to,ze to muzu stejne dat az se vratim domu. Tady ve Finsku pestovat nemuzu a nemam jak, a to nejsem blbej, protoze bych rad zasadil, ne ze ne. Proto jsem taky napsal, ze "ti" kteri kupuji, muzou byt radi za tu cenu kterou maji, protoze ja platim dvakrat vice.Ale nestezuju si. Pokud si chci zakourit, musim proto neco obetovat.A obetovat tady muzu pouze penize. Nic jineho.


A s tim sazenim se taky neboj, uz za mesic jsem doma a pak uz se jen bude stavet a pestit a stavet a pestit a starat se ...
Dude
I SUCK COCKS FOR CRACK!!!!
oton
to majkovec: já sem neměl žádnej problém pochopit to jak to autor myslel, tak nevim proč jsou příspěvky ostatních tak mimo

asi to ukazuje, jaký jsou lidi......... :-(
Walhalla2000
vyhovuji a tema uzaviram...

Ostatne, nejsem si jistej, kdo by se chlubil, ze je ochoten dat za gram vic penez nez je nutne. A pokud nepestujete, tak je nutne davat 250kc/g



Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma